Şimdi Ara

Jungle donme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kurbaga, mavi , yengeç, kurtlar can durumuma göre red sonra base gank atıyorum . yada kurtlardan sonra base atıp redi alıp gank atmaya başlıyorum
  • kurbaga, mavi , kurt , golem base sonra kirmizi sonra bota gank sonrada ejder oyun gg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum eğer bluedan başlıyorsan ve mapin üst tarafında bulunan takımdaysan:
    Grompu smite atarak kes (tabii ki karşı tarafın grompunu yani kurbağanı çalma ihtimalinin olduğunu unutma dikkatli ol çünkü eğer üst taraftaysan grompun bottadır karşı botun suppu uyanıklık yapıp gelebilir) ama kesinlikle smite atmalısın çünkü ondan gelecek zehir buffı diğer kampları daha rahat temizlemeni sağlayacak. Daha sonra 2 level olacaksın diğer skilini aç ve blueyu kes. Yaklaşık 300 canla çıkarsın. Hemen kurtlara dön ve 3 ol. Daha sonra adamın redine totemini atıp redinin olup olmadığını kontrol et. Varsa çalmayı deneyebilirsin. Eğer adamın senin redini aldığını düşünüyorsan git ve adamın redini al. Bunu anlamanın 2 yolu var:
    1- İnsaniyet dışı orman dürtülere sahipsen anlarsın (tıpkı bir kurt gibi)
    2- Biraz tahmin ederek anlayabilirsin
    Eğer karşında Lee Sin varsa redini çalmayı deneyecektir. Reksai, rengar gibi bela şampiyonlar da deniyor. Yine de hemen çalmak için acele etme. Totemini koyduktan sonra gözün orada olsun. Adam gelir de çarpını önce atarsa smite ile çalmayı deneyebilirsin. (Smite demişken not: Gromp dışında smiteını kullanma ki redini aldıktan sonra kayaları da smite ile kesip daha rahat jungle dönebilesin. Özellikle de AP herolarda) Adamı beklerken elin boş durmasın tabi gidip ejderin önündeki yengeci kesmeye başla. Eğer kestikten sonra adam hala gelmiyorsa gidip adamın redini al küçüklerle uğraşmanı tavsiye etmiyorum çünkü zaten 3 levelsin ve onları keserek 4 olamazsın. Yakalanabilirsin ve bu pek de hoş olmaz. Adamın jungleından redini çalıp çıkıyorsan 2 gank ihtmalin vardır. Bota arkadan dolaşmak (üçlü çalı içerisinden) veya mide arkadan dolaşmak. İlk kanı jungleın alması her zaman daha iyidir. +400 gold ile 325g ayakkabı+70g 2 pot alacaksın. Zaten jungle iteminin ilk adımını ve yeşil pembe totemini alacak kadar para kamplardan gelmiş olacak.
    Bu ve bunun gibi bir çok taktik mevcut. Üst takım olup redden başlama, alt takım olup bluedan başlama, alt takım olup redden başlama. Çoğu aynı olsa da ufak püf noktaları vardır ve bunlar seni öne geçirir. Bürodayım ve aylağım. Şimdilerde bir jungle rehberi hazırlayacağım ve paylaşacağım oraya da bakabilirsin. İyi forumlar.

• Mavi takımda olduğunu varsayıp gromp blue red nehirdeki yengeci kesip önce bot hp ve mana varsa sonra mid gank ve base at. Ondan sonra duruma göre gank atmaya başla. Midde mobil şampiyon yoksa flash gelinceye kadar mid campla. Oradan bir en az bir kill çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lee oynuyorsam goleme carp sonra red blue sonra gank atip kafama gore o an.hangisini istiyosam onu kesiyorum. manali hero olursada gromp carp blue red gerisi ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Manasizlarla basladiysam ilk once 4 tane olan boceklere, sonra can doldurana, sonra kucuk yuruyen tasi oldurup b atiyorim buyugune can yetmiyo cunku, sonra buyugunu kesip obur ormana geciyorum.

Manalilarla basladiysam dil atan kurbaga sonra mavi gozlu buyuk tas sonra da tilkileri olduruyorum

Komik anlatmışsın, küçük yürüyen taş nedir

• Tavuklara çarp atıp ward temizliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Manasizlarla basladiysam ilk once 4 tane olan boceklere, sonra can doldurana, sonra kucuk yuruyen tasi oldurup b atiyorim buyugune can yetmiyo cunku, sonra buyugunu kesip obur ormana geciyorum.

Manalilarla basladiysam dil atan kurbaga sonra mavi gozlu buyuk tas sonra da tilkileri olduruyorum

Komik anlatmışsın, küçük yürüyen taş nedir

İste sol alttaki ve sag usttekiler var ya bi kucuk bi buyuk buyuk olan olduruyo nerdeyse hani su tas iste kum gibi bi yerdeler onlar

• Shaco alırım ilk mavi keserim 4 tane W yeteneği ile ama çarp atmam ardından kurbağaya giderim ona çarp atarım 1 tanede w koyarım q ile arkasına geçip bana vurmasını sağlarım ardından 1 tane pot basarım tam can oluyor sonra doğru karşı kırmızıya.Kırmızıya giderken de aradaki böceği keserim nehirdeki.Kırmızıya pusarım ama pusmadan önce kırmızının yanındaki ifrit miydi neydi oraya totem atarım ordaki çime adam gelincede adamı da kırmızıyıda keserim ama sıçra almam tutuştur alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

6 Canavarida kesip 3 yere gang gidiyorum ve oyle b atiyorum. Ayrica hangi heroyla oynarsan oyna ormanda egerki o 6 canavarida kesemeden b atiyorsan jungle oynama bi daha. Oyle mallar goruyorumki maviyi aldiktan sonra b atiyo veya kurtlari alip b atiyo falan

en son sezon2de jungle oynadınız galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inşaatmühendisi

Dostum eğer bluedan başlıyorsan ve mapin üst tarafında bulunan takımdaysan:
    Grompu smite atarak kes (tabii ki karşı tarafın grompunu yani kurbağanı çalma ihtimalinin olduğunu unutma dikkatli ol çünkü eğer üst taraftaysan grompun bottadır karşı botun suppu uyanıklık yapıp gelebilir) ama kesinlikle smite atmalısın çünkü ondan gelecek zehir buffı diğer kampları daha rahat temizlemeni sağlayacak. Daha sonra 2 level olacaksın diğer skilini aç ve blueyu kes. Yaklaşık 300 canla çıkarsın. Hemen kurtlara dön ve 3 ol. Daha sonra adamın redine totemini atıp redinin olup olmadığını kontrol et. Varsa çalmayı deneyebilirsin. Eğer adamın senin redini aldığını düşünüyorsan git ve adamın redini al. Bunu anlamanın 2 yolu var:
    1- İnsaniyet dışı orman dürtülere sahipsen anlarsın (tıpkı bir kurt gibi)
    2- Biraz tahmin ederek anlayabilirsin
    Eğer karşında Lee Sin varsa redini çalmayı deneyecektir. Reksai, rengar gibi bela şampiyonlar da deniyor. Yine de hemen çalmak için acele etme. Totemini koyduktan sonra gözün orada olsun. Adam gelir de çarpını önce atarsa smite ile çalmayı deneyebilirsin. (Smite demişken not: Gromp dışında smiteını kullanma ki redini aldıktan sonra kayaları da smite ile kesip daha rahat jungle dönebilesin. Özellikle de AP herolarda) Adamı beklerken elin boş durmasın tabi gidip ejderin önündeki yengeci kesmeye başla. Eğer kestikten sonra adam hala gelmiyorsa gidip adamın redini al küçüklerle uğraşmanı tavsiye etmiyorum çünkü zaten 3 levelsin ve onları keserek 4 olamazsın. Yakalanabilirsin ve bu pek de hoş olmaz. Adamın jungleından redini çalıp çıkıyorsan 2 gank ihtmalin vardır. Bota arkadan dolaşmak (üçlü çalı içerisinden) veya mide arkadan dolaşmak. İlk kanı jungleın alması her zaman daha iyidir. +400 gold ile 325g ayakkabı+70g 2 pot alacaksın. Zaten jungle iteminin ilk adımını ve yeşil pembe totemini alacak kadar para kamplardan gelmiş olacak.
    Bu ve bunun gibi bir çok taktik mevcut. Üst takım olup redden başlama, alt takım olup bluedan başlama, alt takım olup redden başlama. Çoğu aynı olsa da ufak püf noktaları vardır ve bunlar seni öne geçirir. Bürodayım ve aylağım. Şimdilerde bir jungle rehberi hazırlayacağım ve paylaşacağım oraya da bakabilirsin. İyi forumlar.

Takipteyiz rehberinizi bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

6 Canavarida kesip 3 yere gang gidiyorum ve oyle b atiyorum. Ayrica hangi heroyla oynarsan oyna ormanda egerki o 6 canavarida kesemeden b atiyorsan jungle oynama bi daha. Oyle mallar goruyorumki maviyi aldiktan sonra b atiyo veya kurtlari alip b atiyo falan

Bende grompu çarpla kesip nexusu alıyorum
  • İlk kurbağa sonra mavi sonra yürüyen totem ve gang atarim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.