Şimdi Ara

Jungle donme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jungle donerken hangi yaratiklari kesip ilerliyorsunuz.

ilk ne zaman b atiyorsunuz

• Grompa smite atıp ganka gidiyorum . Sonra bidaha aynısını yapıp bidaha ganka gidiyorum . Arada maviye smite atıp ganka gitmek gibi cılgınlıklar da yapıyorum .
  • Kurbağa mavi red

Red'e çarp atıyon kalan cana göre kurtlar kuşlar kuzular ne gelirse
  • İlk baronu kesiyorum kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Grompa smite atıp ganka gidiyorum . Sonra bidaha aynısını yapıp bidaha ganka gidiyorum . Arada maviye smite atıp ganka gitmek gibi cılgınlıklar da yapıyorum .

Saol kardes,beni aydinlattin.
  • Dönmem
  • Jung diyip mid gidiyorum 2 mid yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Jung diyip mid gidiyorum 2 mid yapıyoruz

Forumun eğlencesi, post makinesi, şen yüzlüsü gene gelmiş hocam hiç mi offline olmaz bir insan, hiç düzgün yorum atmaz ADAMLIK skalasını yükseltiyorsunuz forumun helal olsun size
  • 6 Canavarida kesip 3 yere gang gidiyorum ve oyle b atiyorum. Ayrica hangi heroyla oynarsan oyna ormanda egerki o 6 canavarida kesemeden b atiyorsan jungle oynama bi daha. Oyle mallar goruyorumki maviyi aldiktan sonra b atiyo veya kurtlari alip b atiyo falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Jung diyip mid gidiyorum 2 mid yapıyoruz

Forumun eğlencesi, post makinesi, şen yüzlüsü gene gelmiş hocam hiç mi offline olmaz bir insan, hiç düzgün yorum atmaz ADAMLIK skalasını yükseltiyorsunuz forumun helal olsun size

Size Riven lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

6 Canavarida kesip 3 yere gang gidiyorum ve oyle b atiyorum. Ayrica hangi heroyla oynarsan oyna ormanda egerki o 6 canavarida kesemeden b atiyorsan jungle oynama bi daha. Oyle mallar goruyorumki maviyi aldiktan sonra b atiyo veya kurtlari alip b atiyo falan

Tf ile hepsini nasil keselim önerin var mı ? Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

quote:

6 Canavarida kesip 3 yere gang gidiyorum ve oyle b atiyorum. Ayrica hangi heroyla oynarsan oyna ormanda egerki o 6 canavarida kesemeden b atiyorsan jungle oynama bi daha. Oyle mallar goruyorumki maviyi aldiktan sonra b atiyo veya kurtlari alip b atiyo falan

Tf ile hepsini nasil keselim önerin var mı ? Yok

Alıntıları Göster
    bütün ormanı döndüğüm şampiyonlar , lee sin - ww ,fiddle - nunu , genellikle bunlarla full dönüyorum ama gragas ,j4,rammus,amumu kurbağa blue red ifrit yada golem sonra b atılıyor zorunlu.

• quote:

Hiç Sejuani veya Evelynn oynamadın mı? Ya da oynadığımız oyunlar değişik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Hiç Sejuani veya Evelynn oynamadın mı? Ya da oynadığımız oyunlar değişik mi?

Aynen evelyn , seju, wukong gibi şampiyonlar başta zor dönüyor
  • Manasizlarla basladiysam ilk once 4 tane olan boceklere, sonra can doldurana, sonra kucuk yuruyen tasi oldurup b atiyorim buyugune can yetmiyo cunku, sonra buyugunu kesip obur ormana geciyorum.

Manalilarla basladiysam dil atan kurbaga sonra mavi gozlu buyuk tas sonra da tilkileri olduruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Manasizlarla basladiysam ilk once 4 tane olan boceklere, sonra can doldurana, sonra kucuk yuruyen tasi oldurup b atiyorim buyugune can yetmiyo cunku, sonra buyugunu kesip obur ormana geciyorum.

Manalilarla basladiysam dil atan kurbaga sonra mavi gozlu buyuk tas sonra da tilkileri olduruyorum
    red hariç hepsinii alıyorum b atıp redi alıyorum sonra gank red bitene kadar
  • %20 saldiri hizi %3 hareket hizi rünü var. mavi tarafi veya kırmızı tarafı temizleyip 3 lwl de gank atıyorum. üstüne kurt veya ghost + yampiri kesip b atıyorum.
  • Vi ile gromp mavi kurt kuş kırmızı kaya şeklinde gidiyorum
  • quote:

evet bakınız: nb3 özürlüsü. adam 4 sezondur challenger fakat bu dh çilingirinden daha iyi bilemez asla
  • ben böyle saçma konu görmedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.