Şimdi Ara

Jungle Her Zaman Suçludur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanla alışıyorsun.Takmamak lazım.Arkadaşların dediği gibi en küçük hatada günah keçisi oluyorsun.Ama yaptığın iyi şeyleri kimse görmez.Main seju olarak bir champion'a bağlı kalma.Hemen hemen her jungle'ı oynaman lazım.Kendi takımın ve karşı takıma göre seçim yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

Ben trundle a wrigle kastim diye adam eger onu satmassan afk kalirim demisti

adamın birisi kürt diye oyunu bırakan gördüm lan
  • jungle ı tur olarak görürsen o sıkıtıyı yaşamazsın, redden sonra "mavi takımdaysan" sırayla bot-mid-top a gank at. bunun için trundle tasviye ederim çünkü pasifi ile adamları öldürdükten sonra can dolduruyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse zaten kusursuz degildir, hata hep baskasindadir :) Yaklasik 6 aydan sonra soyle birkac el atayim dedim, oyuna girdim birde baktimki aynen biraktigim gibi :) Hicbirsey degismemis. Suclu hep Jungle :D
  • Sejuani riskli.Ben de Amumu ile oynuyorum 1.40ta kertişe totem diyorum kimse sallamıyor arkadaş sonra da oyundan düşünce vay jungle sen şöylesin böylesin.Ulan benim oyunuma gelen jungle hiç gank gelmiyor ben defalarca gidiyorum yine suç bizde.7.dklarda maviyi alıp ss veriyorum bu seferde adamlar hemen öne basıyorlar lan geliyom diye niye ölümüne itiyorsun koridoru ? Anlamak zor bu insanları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese mute ve backdoor yap
  • Pantheon op. Al maviyi iki adım at ultiyle tepelerine bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedSaycon

Wardsiz pushlayip gank yeyince ağlayan botlane her eloda var.

+1.Birde bunların:

---13. dk daki kırmızıyı isteyen adcler

---Eğer kill aldıramazsam gank atmadım kabul edenler

---Gank gittiğimde az bir canı olmasına rağmen adama önce dalıp ölnleri

---Gankten az bir canla kaçan rakibi kesmek için kule altına flash atan ve orada cc yiyip ölen versiyonları var.

Hocam jungle oynuyorsan herkesi ignorla yoksa bu işle baş edemezsin

• gank atarsın kill alırsan niye salmadın derler.
    wardlı lane'e gank isterler ama wardların nerde oldugunu söylemezler. o yüzden gelir zaman harcar geri dönersin, geldin saymazlar.
    counter jungle yerken 93 kere ping atarsın görmezler.
    ...
    ..
    .
  • takma kafana ormanı temizle arada sırada uğra gitsin adamın lanede ezilmesi senin suçun değil
  • işte bu yüzden jungle ı bıraktım. ben her hangi lanede oynarken eğer birisi gang atıpta beni kesiyorsa kendimi suçlu hissediyorum. ama adamlar kili verir vermez karşı jungle 7 kere geldi sen gelmedin vs vs. ulan beyni afk adam sen koridoru o kadar ittir 1 tane totem atma sonra karşındaki adama farm yaptırma tabi karşı jungle gelicek. o kadar ittirmiş koridora kule altı mı yapalım yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Blue gelsin diye beklerken bizim bot pre'nin minyonlar gelmeden rakip adc'ye double verip "Report jungler" diye aglayip afk kalmalari aklima geldi. Allahtan normal oyundu

• Atlara Fısıldayan Adam A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hangi ülkede yaşıyoruz?

• Rammus oynarken
    Blueya yardıma zorla gelip 'Bir Q atıp gidecem senin için farmımdan olamam ' diyen bir Yasuo ve İnvide yolunu tutmayan bir Ziggs vardı. Bende Wardımı Baron önündeki çalıya atmıştım. Sonra Blue'nun yanındaki Ziggs'in tutması gereken çimenden 5 kişi fırlayıp. Beni ve Yasuoyu kesmişti. Burda en zararlı ben olmama rağmen Yasuo bana sövmüştü ama ben AFK olmayıp oynamaya devam etmiştim. Sonra bot lane 4. dakikada Double verip Jungler diye sövünce oyundan çıkıp DotA 2 oynamaya başladım. O zamandan beridir LoL oynamıyorum DotA 2 iyi sardı. Embesil beyinsiz Ruslar var ama en azından jungle diye sövmüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: RedSaycon

Wardsiz pushlayip gank yeyince ağlayan botlane her eloda var.

Trnin bütün liglerinde oynamış biri olarak(çilingir dahil) ve bunun üstüne westte de plat3e kadar oynadım(zaten kendi hesabımda trde plat5) nerede olursanız olun bir başkasına gank atarken botlane niye gelmiyorsun ulan g** diyip suçu size atabiliyor westte de böyle.
  • Magic pen çıkıyomusun

• Ap seju ne abi

• Yorumlar içimi rahatlattı teşekkürler hepinize.

• bütün junglerlar kekodur
  • Jungler vardır gank atar, yardımcı olmaya çalışır, gittiği koridoru rahatlatmaya çalışır.

Jungler vardır 1v1 takasta alacağın adama kes yapmaya gelir son vuruşu yapar, minyonlarını keser gider.

Jungler vardır 1 kere bile gank atmaz, rakip jungler kamp kurar sonra sana söver feedleme diye.

Bu işin jungle'ı midi falanı yok, oynadığın oyundaki adamın sorumluluğu ve oyun zekası önemli. 4 tane aptalla aynı maça da düşebilirsin, çok yetenekli olmasa bile kafası çalışan ve faydalı olmaya çalışan adamlara da denk gelebilirsin şans işi.
    Zaten yetenekten ziyade strateji, zamanlama ve oyun zekası gerekiyor ormancıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 23 Mayıs 2014; 2:11:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.