Şimdi Ara

Jungle için ayrı rün sayfası gerekir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende çok ip yok ve 2 sayfa var zaten.Genelde jax-rengar-jayce oynuyorum rengarı jungle oynuyorum.Şimdi ben para biriktiriyorum rünler için şuan AD rün sayfasının mavi olanları boş kaldı sadece.AP daha başlamadım.jungle için ayrı rün yapmama gerek varmı yoksa AD rün sayfasını kullanabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: M3CH4N1C

Bende çok ip yok ve 2 sayfa var zaten.Genelde jax-rengar-jayce oynuyorum rengarı jungle oynuyorum.Şimdi ben para biriktiriyorum rünler için şuan AD rün sayfasının mavi olanları boş kaldı sadece.AP daha başlamadım.jungle için ayrı rün yapmama gerek varmı yoksa AD rün sayfasını kullanabilirmiyim ?

her pozisyon için gerek hatta bazen karşındakine göre seçimler yaparsın ama en az 5 tane bulundur ap ad sup jungle hybrid jungle için genelde as ms veren rünler alıyorlar klasik ad ilede girebilirsin oynadığın karaktere bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

Bende çok ip yok ve 2 sayfa var zaten.Genelde jax-rengar-jayce oynuyorum rengarı jungle oynuyorum.Şimdi ben para biriktiriyorum rünler için şuan AD rün sayfasının mavi olanları boş kaldı sadece.AP daha başlamadım.jungle için ayrı rün yapmama gerek varmı yoksa AD rün sayfasını kullanabilirmiyim ?

her pozisyon için gerek hatta bazen karşındakine göre seçimler yaparsın ama en az 5 tane bulundur ap ad sup jungle hybrid jungle için genelde as ms veren rünler alıyorlar klasik ad ilede girebilirsin oynadığın karaktere bağlı

Rengar oynuyorum jungle da sadece.Ona uyarmı ad rün ?

• ad jungle, ap jungle, support, ad, adc, ap olmalı en az.
  • Sart degil ama bi sejuani nautilus oynarken muhakkak ms runleriyle girerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok.
  • ben kırmızılarda as kullanıyorum büyüklerde ad . elise bu rünler ile girip doran kılıcı ile başlıyorum. yeterli oluyor
  • As ve Ms rünleri olursa daha iyi olur.Phoenix udyr e büyükler ms kırmızılar as iyi gidiyor.Aynı şekilde vi ve j4 e de kırmızılara as iyi gidiyor.Naut sejuani ile filan jungle yapacaksan büyüklere ms koymak biraz daha iyi oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

Rengar oynuyorum jungle da sadece.Ona uyarmı ad rün ?

kha ve rengarda kirmizilarin6 si zirh delme olsun, gerisi klasik , bu arada hele klasik runlerini tamamlada sonradizersin jungle i supportu falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bkz: şakaysa çok komik ciddiyse hiç komik değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.