Şimdi Ara

jungle nunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son gunlerde oddone izlerken ya nunu oynadigini ya da banladigini gormeye basladim trde sup harici top lanede bile cok az goruyorum acaba olayi nedir nunu jungle'in trde pek haberi olan da yok denemek istedim buildi ve oynanis tarzi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan en iyi junglelar arasında
  • Build olayına girmem ama olayı şu, counter jungleda en etkili jungler. Totemli oynayıp karşı Jungle'ı kontrol edip kırmızı ve maviyi çalmak. Yani boşta olanı sürekli çalman lazım. Jungler'ı oyundan düşürmek için ideal.
  • Hızlı jungle,etkili gank.
  • Early baron olayi ne peki solo mu kesiyo bildigim kadariyla baronun cani gittikce yukseliyodu cani azken falan tek mi kesiyo yoksa farkettirmeden yardimla mi

• acayip counter jungle yapıyor, buffların birini kaptırıyosun garanti, sınırsız slow e skilli cd düşük , q su 2nci smite + can dolduruyor w su sınırsız as ms zaten.
    ultisi aoe op damage daha ne olsun. 20nci dk da baron aldı nunu ve top lane oyuncumuz oyunda kimsenin haberi yokken.

Edit: High eloda instabandır bu arada unutmusum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 25 Haziran 2013; 0:54:18 >
  • ultisi takımdaki adc ve apc yi koruyacak cinsten tank gidince güçlü oluyor güzel cc ler güzel gank ve genelde tercih ediliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugun jungle nunu babasinin mekani gibi blueya geldi ben smite atsam bile alamayacak durumdayken q atip caldi gitti arkasindan baktim oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak1613

Bugun jungle nunu babasinin mekani gibi blueya geldi ben smite atsam bile alamayacak durumdayken q atip caldi gitti arkasindan baktim oyle.

tabi adamda 2 tane smite var baron çalma olasılığıda düşüyor hem pink ward +nunu ile erkenden baron alınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rilish

quote:

Bugun jungle nunu babasinin mekani gibi blueya geldi ben smite atsam bile alamayacak durumdayken q atip caldi gitti arkasindan baktim oyle.

tabi adamda 2 tane smite var baron çalma olasılığıda düşüyor hem pink ward +nunu ile erkenden baron alınabiliyor

Gankleri de gap closer olmasa da slow ve lane arkadasina da ms vermesiyle etkili oluyodur heralde nerf yer galiba bi junglerda olmasi gereken hersey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali1312 -- 25 Haziran 2013; 1:01:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali1312

quote:

Orijinalden alıntı: Rilish

quote:

Gankleri de gap closer olmasa da slow ve lane arkadasina da ms vermesiyle etkili oluyodur heralde nerf yer galiba bi junglerda olmasi gereken hersey var

top için nerf yedi diye biliyorum bi ara turnuvalarda topta çok oynanıyordu

• Nasus'un nerften önceki W si neyse Nunu'nun E si de öyle.Hem mov speed slow hem atk speed slowu var.Mobility,sustain ve daş gibi bir ultisi var daha ne olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 25 Haziran 2013; 1:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

acayip counter jungle yapıyor, buffların birini kaptırıyosun garanti, sınırsız slow e skilli cd düşük , q su 2nci smite + can dolduruyor w su sınırsız as ms zaten.
    ultisi aoe op damage daha ne olsun. 20nci dk da baron aldı nunu ve top lane oyuncumuz oyunda kimsenin haberi yokken.

Daha dün aynı olayı yaptım Nunu ile. Acaba Ranked mıydı bu oyun? Bizim takımda Kog Maw vardı Ad Carry olarak. Top lane ile hızlıca early baron yaparak oyunu döndürmüştük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

acayip counter jungle yapıyor, buffların birini kaptırıyosun garanti, sınırsız slow e skilli cd düşük , q su 2nci smite + can dolduruyor w su sınırsız as ms zaten.

Daha dün aynı olayı yaptım Nunu ile. Acaba Ranked mıydı bu oyun? Bizim takımda Kog Maw vardı Ad Carry olarak. Top lane ile hızlıca early baron yaparak oyunu döndürmüştük.

3:50
    Baya yaygın bir olay zaten zannetmıyorum aynı macta oldugumuzu west çelıncırı olarak.

• Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Adam neden tavaf ederek kesmeye çalışıyor?
  • Sağlam ama bir Sejuani değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.