Şimdi Ara

jungle shaco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar jungle shaco hakkında (rehber tadında) yardımcı olurmusunuz? Forumda aradım ama çok eski bende yeni alıcağım için onların fazla bir faydası olmayacağını düşünüyorum. Böylece hem güncel bir rehberde edinmiş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bot+3Pot ile başla sonra wrgl yap botu gang botu yap sürekli gang at Direk (İnf. adg. P.Dancer. Oyunda dengeli olmak içinde Guardian Angel kas wrgl sat yerine son iki itemde Bansh clever olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilh

Bot+3Pot ile başla sonra wrgl yap botu gang botu yap sürekli gang at Direk (İnf. adg. P.Dancer. Oyunda dengeli olmak içinde Guardian Angel kas wrgl sat yerine son iki itemde Bansh clever olabilir)

peki hagi yolu izlemeliyim we skill sıralamam nasıl olmalı?

• ilk w açman lazım Boss lara kutuları diz smite atmana gerek yok sonra q açarsın gang için genellikle Q.E enson W aç İlk ulti ile gir Team Fight a Sonra q ile kendin gir
  • 20 dakikada surrender attırman lazım. Yoksa gerçekten gg oluyorsun.

edit: ettirgen fiiler falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Favi. -- 22 Ekim 2012; 14:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: favians

20 dakikada surrender atman lazım. Yoksa gerçekten gg oluyorsun.

1 saat küsürlük bir oyun attık,karşının en tehlikelisi shaco idi

adamın tek yaptıgı stack itemleri almak,hepsi 20 stack oldu hp desen harika atack desen harika adam ölümsüz gibi dolasıyor ortalarda öldüremiyorsun

item tercihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: favians

20 dakikada surrender atman lazım. Yoksa gerçekten gg oluyorsun.

1 saat küsürlük bir oyun attık,karşının en tehlikelisi shaco idi

adamın tek yaptıgı stack itemleri almak,hepsi 20 stack oldu hp desen harika atack desen harika adam ölümsüz gibi dolasıyor ortalarda öldüremiyorsun

item tercihi

peki hangi itemleri alayım o zman

• Dragon her ciktiginda ulti ile kes.Klonunu kullanmayi ogren klonunu dragona tanklattir bu sayede damage yemeden smite atmadan dragon kesebilirsin.

Jungle a red den basla kutularla smite atmadan red i al sonra wolf ve blue yu almak icin smite kullanabilirsin.

Ganklerdeyken q skilini adamin yanina gitmek icin degil cali dan cikmadan bas ve gorunmez olarak yaklas.
  • late de warmog çıkabilirsin can istiyosan sonra ga inf phantom gibi itemlerde alabilirsin last whisper armor kasmışlarsa al ganklerde q ile görünmez giderken arkasına kutu at hem kaçamaz hemde kaçarsa fear yer
  • beyler bende geçenlerde diğer hesabımda shaco aldım. Botlarla birkaç deneme attım zevkli fakat karar veremedim builde
    Solomid ve mobafire 'ı pek takip etmem fakat oradaki buildler nasıldır tahmini core item olarak ne düşünüyorsunuz sizler , forumdan daha iyi fikirler çıkabilir.

bu karakterden en iyi potansiyel jungler olarak mı alınır? karşıma daha önce late game de kendine lanet okutan shaco gelmişti. İyi bir oyuncu elinde lane shaco da güzel olabilir gibi geliyor. Sizin tam olarak düşünceleriniz nelerdir güzelce açıklayabilecek biri varmıdır acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

beyler bende geçenlerde diğer hesabımda shaco aldım. Botlarla birkaç deneme attım zevkli fakat karar veremedim builde
    Solomid ve mobafire 'ı pek takip etmem fakat oradaki buildler nasıldır tahmini core item olarak ne düşünüyorsunuz sizler , forumdan daha iyi fikirler çıkabilir.

bu karakterden en iyi potansiyel jungler olarak mı alınır? karşıma daha önce late game de kendine lanet okutan shaco gelmişti. İyi bir oyuncu elinde lane shaco da güzel olabilir gibi geliyor. Sizin tam olarak düşünceleriniz nelerdir güzelce açıklayabilecek biri varmıdır acep?

evet biri açıklası benim içinde çok iyi olcak

• güzel karşim marklardan 6 tanesi armor pen 3 tanesi ad olcak seal'lar flat armor glyph'ler flat cdr quint'ler ad olcak. mastery'leri 26/4/0 verceksin. 26 dediğim ap olanların dışında her şeye vermen lazım. bot 3 potla başlıcaksın blue buff aldıktan sonra baron veya dragon'un ordan adamın rede zıplayıp oraya tuzak kurcaksın. adam gelmezse red'i çalarsın adam gelirse zaten kesersin. böyle başladın mı gerisi gelir.

build, mobility, wriggles, aegis, triforce, guardian, malmortius veya whisper. araya bi de heart of gold sıkıştır sonra satarsın. bu build'le late game'de bile ad carry'i çok rahat indirirsin. gidip infinity bloodthirster falan kasarsan late game'de etrafta minion gibi gezersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 22 Ekim 2012; 16:53:29 >
  • lanede shaco güçlü oluyor hatta belki ezersin rakibi ama late de bir faydası olmaz . Shaco çok güçlü bi counterpicktir naut moakai gibi junglerlara onları kendi jungle larnda öldürüp bütün takımı rahatlatabilir ve lvl almasını engelleyebilirsin ve çok hızlı redi alıp hemen top a gank atabilirsin ayrıca. Çok da güçlü split push yaparsın 5 kişiden birden kaçabilme yeteneğin olduğu için. Ha birde ultiyi çok çok iyi bi zamanla ile atarsan bazı skillerden kaçabiliyorsun mesela ezrealin ultisinden 2-3 defa kaçtım bu şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.