Şimdi Ara

Jungle Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğreniyim diye her normal game jungle alıyorum ama feed üstüne feed.Hayır ne zaman gank atçağımıda bilmiyorum.Hangisini kesicem falan derken feedliyorum.Ganktede pek başarılı değiim.Önerilerinizi bekliyoruxm.
    Bu arada Zac alsam öğrenirmiyim?Bana kolay gank atar gibi geldide..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip bende ogrenicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

Takip bende ogrenicem
    Size önerim Xin Zhao ile başlangıç yapmanız jungleya kolay alışılır ve oyunu kolay bitirtebilen bi hero deneyin mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

Size önerim Xin Zhao ile başlangıç yapmanız jungleya kolay alışılır ve oyunu kolay bitirtebilen bi hero deneyin mutlaka

Yok sevmiyorum hiç xin itici gibi.Zac nasıl?

• Rune yoksa biraz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: batumi420

Rune yoksa biraz zor
    aç stream izle, insanların oyununu da mahvetme.
  • Dostum jung bir sanattır bilmiyosan yapmicaksın hero tavsiyesi olarak Maokai ve Hecarimi tavsiye ederim Onlarlada yapamazsan oyunu sil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jarvan Support viable mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Mahvetse nolcak. Normal oyun atıyodur tahminimce ki bunda hiçbirşey yok. Adam stream izlemek zorunda değil kendisi birşeyler deneyerek öğrenebilir ki daha yararlı olur. Sonra TR niye şöyle böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

quote:

Mahvetse nolcak. Normal oyun atıyodur tahminimce ki bunda hiçbirşey yok. Adam stream izlemek zorunda değil kendisi birşeyler deneyerek öğrenebilir ki daha yararlı olur. Sonra TR niye şöyle böyle.

Alıntıları Göster
    Stream'den jungle öğrenemezsin. Adam oynarken basit gibi görünüyor ama kafasından bir ton şey geçiyor. Aklını okuyamadığına göre tecrübe ederek öğreneceksin.

• quote:

quote:

bişeyler denemek için botlara karşı oyunlar var, normal oyunlar deneme amaçlı değil. insanlar oraya eğlenmeye, kafa dağıtmaya, keyif almaya giriyor. üç beş trollle oyun atmaya değil.

westte böyle fantezi arayan yok işte, sonra tr niye öyle niye böyle.
  • Takımınızla sürekli irtibat kurun.Kim nerde , hangi koridor ne derece pushlanmış ,kim kayıp,nerelerde ward var bunları mutlaka öğrenmelisiniz.Takım içi iletişim LoL ün o sudur diyorum ben
  • ShaoLinTaki S kullanıcısına yanıt
    Jax oyna. 3 olur olmaz, rakiplerin en çok açıldığını gördüğün yere git ve saldır. Arkadan saldırmayı dene ama dikkat et, kulelerden hasar almamaya bak.

Maokai-Jax-Sejuani bu 3'ü seni yarı yolda bırakmaz.

Sakın amumu oynama, sonra oturur beraber ağlarsınız. Amumu banlanmadığı zaman senden Amumu seçmeni isteyenlere de kulak asma. Eğer hakaret ederlerse şikayet et.
  • quote:

quote:

quote:

bişeyler denemek için botlara karşı oyunlar var, normal oyunlar deneme amaçlı değil. insanlar oraya eğlenmeye, kafa dağıtmaya, keyif almaya giriyor. üç beş trollle oyun atmaya değil.

Yaw he he polyana.Botlarda ward alabiliyor tabi.Luxken bile adam kıpırdamıyor tepki vermiyor botlarla öğrensem ne işe yarar?Hakkaten sonra neden TR böyle.
    Alın bunu

• quote:

quote:

quote:

Botlara karşı jungle mı yapıcaksın kardeş sonrada jungle mı öğrenmiş olucaz bi git kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLMasteRs

quote:

quote:

quote:

Botlara karşı jungle mı yapıcaksın kardeş sonrada jungle mı öğrenmiş olucaz bi git kardeşim

Vurun şuna vurun delirtti beni sabah sabah

• quote:

Orijinalden alıntı: NagatoPain

Dostum jung bir sanattır bilmiyosan yapmicaksın hero tavsiyesi olarak Maokai ve Hecarimi tavsiye ederim Onlarlada yapamazsan oyunu sil

biraz iyi okursan arkadaşın sıkıntısı şampiyon değil sen oyuna başlar başlamaz mı öğrendin jungle oynamayı?

Arkadaş içinse tavsiyelerim çok kötüysen önce botlarla dene jungle oynamayı forumdada rehber var zaten başlangıç için güzel bir rehber ve en önemliside stream izle

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Orijinalden alıntı: NagatoPain

Dostum jung bir sanattır bilmiyosan yapmicaksın hero tavsiyesi olarak Maokai ve Hecarimi tavsiye ederim Onlarlada yapamazsan oyunu sil

biraz iyi okursan arkadaşın sıkıntısı şampiyon değil sen oyuna başlar başlamaz mı öğrendin jungle oynamayı?

Arkadaş içinse tavsiyelerim çok kötüysen önce botlarla dene jungle oynamayı forumdada rehber var zaten başlangıç için güzel bir rehber ve en önemliside stream izle

Fazla uykusuz kalmışsın yukardaki tartışmaya bak

• Normal oyunda jung yapma. Derecelide girersin. Ama belki de sorun sendedir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAnglachel

Stream'den jungle öğrenemezsin. Adam oynarken basit gibi görünüyor ama kafasından bir ton şey geçiyor. Aklını okuyamadığına göre tecrübe ederek öğreneceksin.

TheOddOne kafasından geçen, geçmiş ve geçecek herşeyi saniyesinde söyleyebiliyor. O yüzden anlayan anlıyor. Burada dili konuşmak ve anlamak büyük avantaj tabii bazılarımız için.

Yayınlarda dikkatimi çeken şey, kimsenin yazı yazmaması oldu ilk. Kimse ss yazmıyordu, gereksiz lakaytlıklar yapmıyordu. Nedeni yaratıkların yeniden çıkma zamanlarını takip etmekmiş. Şimdi biraz daha kolay tabii. Ayrıca karşı tarafın ormancısı ne zaman nereye saldıracak, şu anda nerededir, ne haldedir vs. bunları da düşünmek lazım. Aslında multitasking destekli, iyi kapasiteli bir beyne sahip olmak lazım bu oyunu oynarken. Sadece ormancı için değil, herkes için geçerli. Aynı anda 2 işi yapamayanlar genelde beceremiyor bu oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

quote:

Orijinalden alıntı: TheAnglachel

TheOddOne kafasından geçen, geçmiş ve geçecek herşeyi saniyesinde söyleyebiliyor. O yüzden anlayan anlıyor. Burada dili konuşmak ve anlamak büyük avantaj tabii bazılarımız için.

Yayınlarda dikkatimi çeken şey, kimsenin yazı yazmaması oldu ilk. Kimse ss yazmıyordu, gereksiz lakaytlıklar yapmıyordu. Nedeni yaratıkların yeniden çıkma zamanlarını takip etmekmiş. Şimdi biraz daha kolay tabii. Ayrıca karşı tarafın ormancısı ne zaman nereye saldıracak, şu anda nerededir, ne haldedir vs. bunları da düşünmek lazım. Aslında multitasking destekli, iyi kapasiteli bir beyne sahip olmak lazım bu oyunu oynarken. Sadece ormancı için değil, herkes için geçerli. Aynı anda 2 işi yapamayanlar genelde beceremiyor bu oyunu.

Alıntıları Göster
    Vi ile başla kolay gang atarsın off tank kasarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.