Şimdi Ara

Jungler Master Yi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bir sürü oyunda Jungler Master Yi gördüm. Ben genelde jungler olarak slow, stun, snare skilli olan champleri seçiyorum. Yi ile zor olmaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa duydum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz zoru seviyoruz adamım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

Biz zoru seviyoruz adamım

O ifade olmasaydı bu kadar etkilenmezdim..

• Master Yi'nin Alpha strike'ı gap closer olarak görev yapıyor, yi redi alırsa ve ulti basarsa ya ölüyorsun ya da flash harcıyorsun. Zaten "Phage" i aldıktan sonra red e fln gerek kalmıyor, ultisi iyi attack speed verdiği için habire slow veriyor. Ayrıca W skili ile dive bile yapabilir, W açıkkan tower aggrosunu alır, lane partneride düşmanı öldürür. Baya etkili, ben hiç denemedim ama çok karşılaştım, eğer bir kaç başarılı gank atarsa ve killeri alırsa hiç durduramıyorsun adamı. Ama kill alamazsa da çok pasif kalıyor, malum Yi damage kasıyor, kill lazım adama.
  • Çok tuhaf değil yani hızlı kesebilir bide can doldurma skillide var rahat yapar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldspawn

Master Yi'nin Alpha strike'ı gap closer olarak görev yapıyor, yi redi alırsa ve ulti basarsa ya ölüyorsun ya da flash harcıyorsun. Zaten "Phage" i aldıktan sonra red e fln gerek kalmıyor, ultisi iyi attack speed verdiği için habire slow veriyor. Ayrıca W skili ile dive bile yapabilir, W açıkkan tower aggrosunu alır, lane partneride düşmanı öldürür. Baya etkili, ben hiç denemedim ama çok karşılaştım, eğer bir kaç başarılı gank atarsa ve killeri alırsa hiç durduramıyorsun adamı. Ama kill alamazsa da çok pasif kalıyor, malum Yi damage kasıyor, kill lazım adama.

dediklerin doğruda ben jungle master yi ye phage alan görmedim direk pd :D
  • Rankedda ne zaman takımımdan biri jungle Yi picklese, çıkıyorum hemen. İşe yarar hale gelmesi için kill alması lazım. O, killeri toplayınca da takımın kalanı kasamıyor. Ne kadar kasarsa kassın tek stunlık işi var. Bilmiyorum neden ama bir antipatim var Yi'ye karşı. Takımımda olmasını istemediğim championlardan biri. Karşıma gelen jungle Yi'lerden de iyi oynayan görmedim hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Danzer

Rankedda ne zaman takımımdan biri jungle Yi picklese, çıkıyorum hemen. İşe yarar hale gelmesi için kill alması lazım. O, killeri toplayınca da takımın kalanı kasamıyor. Ne kadar kasarsa kassın tek stunlık işi var. Bilmiyorum neden ama bir antipatim var Yi'ye karşı. Takımımda olmasını istemediğim championlardan biri. Karşıma gelen jungle Yi'lerden de iyi oynayan görmedim hiç

+1 snir oluyorum

• Belki 2000 oyun oynadım daha fazla da olabilir ne kadar jungler yi görsem çoğu işe yaramazdı Yi ve Tryndamere gibi champlar iyi değil jungle için Fiora da öyle sadece bir tane Fiora gördüm iyi gank atan o da laneler müsaitti bana göre gereksiz tanky jungler late game için daha iyi her türlü ayrıca jungler dediğinde cc olacak.
  • şuanki metada master yi'nin hiçbir lanede yeri yok. belki mid olabilir ap olarak ama o da çok kullanışlı değil. offtank kasarsan dmg vuramıyor, pure ad kasarsan hemen ölüyor. rework öncesi xin gibi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

quote:

Orijinalden alıntı: Coldspawn

Master Yi'nin Alpha strike'ı gap closer olarak görev yapıyor, yi redi alırsa ve ulti basarsa ya ölüyorsun ya da flash harcıyorsun. Zaten "Phage" i aldıktan sonra red e fln gerek kalmıyor, ultisi iyi attack speed verdiği için habire slow veriyor. Ayrıca W skili ile dive bile yapabilir, W açıkkan tower aggrosunu alır, lane partneride düşmanı öldürür. Baya etkili, ben hiç denemedim ama çok karşılaştım, eğer bir kaç başarılı gank atarsa ve killeri alırsa hiç durduramıyorsun adamı. Ama kill alamazsa da çok pasif kalıyor, malum Yi damage kasıyor, kill lazım adama.

dediklerin doğruda ben jungle master yi ye phage alan görmedim direk pd :D

şaka yapıon dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Belki 2000 oyun oynadım daha fazla da olabilir ne kadar jungler yi görsem çoğu işe yaramazdı Yi ve Tryndamere gibi champlar iyi değil jungle için Fiora da öyle sadece bir tane Fiora gördüm iyi gank atan o da laneler müsaitti bana göre gereksiz tanky jungler late game için daha iyi her türlü ayrıca jungler dediğinde cc olacak.

Rankedda Fiora ile jungler olarak 50 kadar oyun oynadım. Defeat 2 tane :D

• ben xin rework öncesi jungle xin oynuyodum oda çok iyidi zıplatıyor felan ama rework sonrası op olmuş gibi hayvanımsı damage var :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacro11

ben xin rework öncesi jungle xin oynuyodum oda çok iyidi zıplatıyor felan ama rework sonrası op olmuş gibi hayvanımsı damage var :))

1v1'de yenilmez bir champ. Off tank olarak da gidiyor, dps olarak da gidiyor. Damage olarak çok iyi

• Hiç yi jungle denediniz mi ? bi kere yaptım acayip hızlı ilk kez hayatımda jungle olarak 300+ cs yapmıştım sonra para bol geldi herşeyi satıp 5pd 1ie aldım+elixir sonra ace yaptık kazandık öyle işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Hiç yi jungle denediniz mi ? bi kere yaptım acayip hızlı ilk kez hayatımda jungle olarak 300+ cs yapmıştım sonra para bol geldi herşeyi satıp 5pd 1ie aldım+elixir sonra ace yaptık kazandık öyle işte

+1

cok hızlı jungle yapıyor gankı kötü değil late kalırsanda backdoor felan yaparsan işe yararsın ama o kadar iyi jungler varken yi alınmaz tabi...
  • daha demin salak jungl yi yüzüne kaybettik , 1 kere bile ganka gelmedi sağolsun bide beni suçladılar tam oldu
  • Jungler Yi olur, olur olmasına da karşıda fazla CC yoksa ve genel olarak senin takımın tanky ise çok güzel olur. Yani karşıya göre alınır jungler Yi. Eyorlamam bu gadar.
  • Şimdi melee carrylerin metada yeri yok bu yüzden tryn fiora ve yi yi jungle kullanıyolar gayet de gözel oluyo red zaten slowluyo o yeter ulti açıkken iki sağ tık la adam gidiyo aynı zamanda çok hızlı jungle dönüyo tek q ile wolfları wraithleri kesiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.