Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film vasat.
    Seriyi canlandırmak amaçlı çekilmiş olduğunu herkes biliyor amaç para.
    İlk filmden referanslar olması güzel olmuş.
    Onun dışında zorlama ve klişe bir senaryo, idare etmeyen oyunculuklar.

Güzel yanı efektler ve müzikler idare ediyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 14 Haziran 2015; 17:46:31 >
  • Film ilk haftasonunda 204 milyon dolar hasılat yaparak tüm zamanların en iyi 2. açılışını yaptı.
  • Filmin ilk 15-20 dakikası çöp.

Her sahneye gereksiz gaz verici müzikler ve ortada mal mal koşan küçük çocuk derken, daha filmin başında soğuyorsunuz.Belki ilk 20 dakikalık bölüm iyi olsaydı vasatın biraz üstü olabilirdi.Ayrıca film +13 ama bana sorarsanız -13.
  • Filmin dünya genelinde ilk haftasonu hasılatı 511.8 milyon dolar. İşte bunu kimse tahmin etmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 14 Haziran 2015; 22:25:58 >
  • Filmden yeni geldim. Film gayet tatmin edici. Yenilmezler 2 ve ff 7 den sonra bu film çok iyi geldi. Neden mi yenilmezlere ve ff7 ye büyük umutlarla gittim ve beklentimin çok altında kaldı. Bu filme beklentim olmadan gittim ve çok beğendim. Puanım 8/10. Ayrıca filmin hiç bir yerinde sıkılmadım.
  • Film gösterime girdikten sonra forumdaki konularına girmemek lazım. Spoiler tehlikesi bir yana olumsuz yorumlar insanı filmden soğutuyor.
  • Klasik gişeye oynayan film olmuş, dinozorlar dışındaki oyunculuklar falan vasat zaten, t-rex de vardı, 2.5 saatlik mısır yeme filmi olmuş.
    3d si iyiydi, imax sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Klasik gişeye oynayan film olmuş, dinozorlar dışındaki oyunculuklar falan vasat zaten, t-rex de vardı, 2.5 saatlik mısır yeme filmi olmuş.
    3d si iyiydi, imax sağolsun.

Her şekilde paralarını hak ettiler.İşlenmeye konuyu işliyorlar çünkü.Nedenmi millet dinazor filmlerine bu kadar aç iken hiç kimsenin dinazor filmi çekmemesi sonucu böyle bir gişe normal.Devamı çıksın onuda izleriz. :)
  • dinazor filmi var dediler geldik jurassic park serisini çok seviyorum dinazorlarla ilgili film ve dizi olursa kesinlikle direk onu izlerim mesela şuan vizyonda san andreas ve mad max var ama ben daha çok jp y istiyorum jp 3 üstünden 18 yıl geçmiş kendini özletti favorim t-rex aslında cuma günü filme gidecektim vazgeçtim yarın sorun çıkmazsa gideceğim :D
  • Müthiş açılış hasılatı ve güzel yorumların ardından, 19:30 seansı için biletimi aldım. 3D olarak izleyeceğim.

• Filmi izledim. Fena değildi, JP serisiiinin son filmiymiş. 3D olması güzeldi, sonu biraz saçma olsa da çerezlik bir filmdi. Ha siemada izlenir mi? Hayır. Tek avantajl yanı 3d olmasıydı.

• Beyler sizce bu film Jurassic World nasıl gidip sinemada izlemeye değer mi 3D yada Imax? Hani sıkan bi film mi yoksa sürükleyici izlettiriyor mu kendini? Yoksa şuan vizyonda bulunan başka filme gitmek için tavsiyeleriniz var mı Mad Max yada Ajan gibi?
  • dünya çapında ilk haftada 511 milyon dolar hasılat
  • ilk hafta hasılat rekorunu kırmış ilginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Beyler sizce bu film Jurassic World nasıl gidip sinemada izlemeye değer mi 3D yada Imax? Hani sıkan bi film mi yoksa sürükleyici izlettiriyor mu kendini? Yoksa şuan vizyonda bulunan başka filme gitmek için tavsiyeleriniz var mı Mad Max yada Ajan gibi?

Filmi 3D olarak yeni izledim. Bu konuda bence yapılabilecek en iyi film olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim. 3D olarak da baya iyi.
  • İlk filmin yanında bayağı basit ve sönük bir film olmuş. Parktan ziyade daha farklı bir konu ele alınabilirdi. Misal 3. dünya savaşında insanlar dünyayı mahvetmiş olsalar ve ilk serinin son filminde dinazorlar bir ada da serbest kalmışlardı. o adadan bir şekilde dünyaya yayılsalarmış ve dünyaya eskiden olduğu gibi hükmetselermiş insanlarda bunlarla mücadele etselermiş güzel olurmuş ama bu park olayı baydı artık yani parkta çekilecek en iyi filmi zaten birincisinde yaptı adamlar.
  • daha şimdiden 500 milyon dolarlık hasılat elde ederek rekor kırmış
  • Filme gitmeyi düşünüyorum

film 3d mi

Buna gitme derseniz san andreas fayini önerir misiniz

• Filme yarın gitmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.