Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d ve IMAX seçenekleri var. Kesinlikle tavsiye ederim. Keyifle izledim.
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar 3 kere IMAX gittim 3'üde çok beklediğim MARVEL filmiydi. Bu filme normal 3D gitmeyi düşünüyorum.
  • Bi seride raptor, trex , allosaurus ile spinosaurus hep göstermişti. Film spino ile sürmuştu. Bu filmde sadece bi dinoya yoğunlaşmışlar. Raptor ve trex zaten standart da baska etobur dinolari da gosterseydiler keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 16 Haziran 2015; 18:18:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

IMAX performansı nasıldı? Bilgi verebilir misiniz? Marmara Park bana fazla uzak sayılmaz ama, IMAX için oraya gitmek bir türlü nasip olmuyor.

• Seradonin kullanıcısına yanıt
    madem sana yakın neden gitmiyorsun ben ımax için 30 45 dk metrobüsle yol gidiyorum ımax olmayan filmlere gitmem avengers ve furious 7 içinde bu salonda izledim bu film için imax güzeldi izlenebilir ben beğeniyorum
  • Marmara Forum çok yakın. O sebeple açıkçası gitmeye üşeniyorum. Ama Terminator'u orada izleyeceğim büyük ihtimalle.
  • Listeme ekliyorum

• az önce geldim filmden. istinye parkta imax olarak izledim. Yukarıda yazıldığı gibi ilk filme göre sönük, nedense filmde sıkıldım. Beklentimin altında kaldı film.
    Eğer çek satış bölümünden 10tl ye bilet alıp gitmiş olmasaydım vereceğim 27tl ye gerçekten acırdım.

edit: istinyedeki sinemaya ilk defa gittim. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi sinema salonuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 16 Haziran 2015; 21:21:05 >
  • Beklentimin altında kalan bir film oldu.
  • Filmi 3D olarak izledim bugün şimdi geldim. Gitmeden önce hasılatı görünce acaba IMAX'mi gitsem diye düşünmüştüm ama gerek yoktu. Film güzeldi çok büyük bi havası olmasada izlenebilir bir film olmuş.
  • film süper ya ne diyorsunuz fragmandan anlaşılıyor
    Godzilla 2 vakası yaşayacağımı zannediyordum fakat olmadı süperdi film
  • Dijital dinozorlar ilk filmdeki maket abilerinin geriliminin yanina yaklasamadi maalesef !!

• 981 milyon dolar gibi iyi bir hasılata ulaştı bakalım steven spielberg bunu transformers ve spin off'larında başarabilecek mi ?
  • Film beklentimin baya altinda cikti.konusu,dinazorlarin gerceklikten uzak olusu.kesinlikle eski filmlerin havasini vermiyor.

• Filme 3 gün önce gittim,efektler felan gayet güzeldi de , sonlara doğru iyice sıktı. Sonsuz bir döngüye girdi resmen. Sonunu saçma geldi,bi seri şeklinde mi olacak film o yüzden mi öyle bitti anlamadım.

• Filmde de bahsettiği gibi , insanoğlunun dinazorlara merakı bitmiyor. Bu kadar gişe almasının başka açıklaması yok. Seri nasıl olacaksa , DEVAMINI nasil getirecekler iyice sıkar. Onca dinazor orda kaldı felan da filan. Aman karışık valla

• Film hasilat rekoru kiracak galiba

• Film berbattı ya, son zamanlarda sinemada izleyip beğenmedim bir film oldu. Nasıl hasılat rekoru kıracak ki
  • filmi çok abartmaya gerek yok idare eder bir film olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.