Bildirim
Jurassic World (2015) (16. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu arada kelimenin doğrusu "dinozor" , "dinazor" değil. -
-
Mad Max R-rated bir film 13 değil .Bu arada Mad Max az kalsın bir animasyon filmi olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 27 Haziran 2015; 0:22:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
Mad Max R-rated bir film 13 değil .Bu arada Mad Max az kalsın bir animasyon filmi olacaktı.
O kadar sert bi atmosfere gise tasasi yuzunden hep sinirlar cekiyo firmalar maalesef..eski robocop filmini izliyorum olmasi gerektigi gibi..simdikine bak cocuk filmi..90 lar Hollywood filmleri bi baskaydi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin_mk35
quote:
O kadar sert bi atmosfere gise tasasi yuzunden hep sinirlar cekiyo firmalar maalesef..eski robocop filmini izliyorum olmasi gerektigi gibi..simdikine bak cocuk filmi..90 lar Hollywood filmleri bi baskaydi..
Filmin R-rated olması zaten yeterince kısıtlıyor seyirci sayısını. Eğer gişe tasası olsa filmi PG-13 filan yaparlardı. Ayrıca günümüzde de hala birçok R-rated filmler yapılıyor ki bir filmin kalitesini yaş sınırı belirlemez zaten. Gişe filmlerini içoğunu nyaş sınırnın 13 olması mantıklı çünkü adı üstünde gişe filmi yani amaç mümkün olduğucna çok seyirciyi çekmek.
-
quote:
quote:
quote:
Filmin R-rated olması zaten yeterince kısıtlıyor seyirci sayısını. Eğer gişe tasası olsa filmi PG-13 filan yaparlardı. Ayrıca günümüzde de hala birçok R-rated filmler yapılıyor ki bir filmin kalitesini yaş sınırı belirlemez zaten. Gişe filmlerini içoğunu nyaş sınırnın 13 olması mantıklı çünkü adı üstünde gişe filmi yani amaç mümkün olduğucna çok seyirciyi çekmek.
Bence ödün verilen hersey kalitesinden kaybeder..düşündüğün bir suru fikri uygulayamiyosun..bu saydigimiz filmler genel olarak gerilim aksiyon agirlikli yani siddet unsuru var icinde..ama o bolumu resmen kalkti filmlerden..filmler zaten törpülenmis ..bide j world gibi hikayede vasat olunca pek bisey kalmiyo elde..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Jurassic World'ta gişede rekor kırmış Furious 7'nin 17 günde 1 Milyar Dolara ulaştığı rekoru geçmiş oldu vay be bu sene ki filmler hasılatta çoşuyor. -
Film nasıl arkadaşlar sinemada izleyenler yorum yapabilirmi iyimidir? -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Film nasıl arkadaşlar sinemada izleyenler yorum yapabilirmi iyimidir?
Leş
quote:
quote:
Film nasıl arkadaşlar sinemada izleyenler yorum yapabilirmi iyimidir?
Leş
Devian duymasın. -
1 milyar barajını aşmış bir sorayım dedim gitmeye değmez sanırım :) -
Tabi birde orası var bunu bende yaşamıştım sorma amacım sadece görsel efekt'den ibaret olup olmadığı konunun işleyişi oyunculuklar filan güzelmi yani. -
quote:
1 milyar barajını aşmış bir sorayım dedim gitmeye değmez sanırım :)
Film gayet iyiydi sinemada izlenir. Universal bu yıl Furious 7 ve bu filmle hasılatta zirveye oynadı..
Furious 7'nin 17 günde 1 Milyar Dolara ulaştığı hasılat rekorunu Jurassic World tekrar kırdı. -
Bu ara gitmet istiyorum bir filme fırsat bulabilirsem birde san andreas fayı var sanırım ikisinden birne gidebilirim. -
Bu filme leş demek komik oluyor, "ben beğenmedim" deyin bari diğer türlü insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Önce ki filmlerden keyif almış herkesin bu filmden de keyif alacağına eminim, kesinlikle kötü bir film değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Bu filme leş demek komik oluyor, "ben beğenmedim" deyin bari diğer türlü insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Önce ki filmlerden keyif almış herkesin bu filmden de keyif alacağına eminim, kesinlikle kötü bir film değil.
Valla hocam bu film begenme isi cok goreceli ben jurassicin ilk filmlerini cok severdim ama bu film beni cok baydi. Sikildim izlerken o eski tadi alamadim, dinozorlari iyi kullanamamislar.
Onun disinda mesela terminatorun son filmi cok hosuma gitti ama onuda begenmeyenler var. Ya da mad max kurgusal, aksiyon ve atmosfer acisindan on numara film bana gore ama onuda begenmeyenler var.
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Bu filme leş demek komik oluyor, "ben beğenmedim" deyin bari diğer türlü insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Önce ki filmlerden keyif almış herkesin bu filmden de keyif alacağına eminim, kesinlikle kötü bir film değil.
Buna nasil eminsin ? Onceki her filmi izledim bunu hic beğenmedim. . !
Çünkü leş denilebilecek bir şey yok filmde ve gayet keyifli bir film. Sen ya çok büyük bir beklenti ile gitmişsin ya da ön yargı ile... Ayrıca zevkleri tartışmıyorum burada, beğenip beğenmemen de umurumda değil. Söylediğim şey gayet basit, yaptığınız eleştiriye "bence" kelimesini ekleyin. -
Film görsel olarak ne seviyede hani herkesi kalbinden vuran bi sahne yok sanırsam trailerda yem olarak verilen köpekbalığı sahnesi var onun dışında etkilenecek bir sahne yok sanırsam.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X