Şimdi Ara

Jurassic World (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jurassic Park ile ilgili ilk açıklama yönetmen Joe Johnston'dan geldi.

Joe Johnston'un Captain America'dan sonraki projesi Jurassic Park 4 için çalışmalara başlandı.

"We are in discussions about 'Jurassic Park 4.' The most important thing I can tell you is that it starts a new trilogy that will go off in a different direction —
    a completely different direction that is very exciting, and different from anything we’ve seen.
    It starts with the history of the first trilogy, but it spins it off in a completely different direction.
    That’s all I can tell you."

"Jurassic Park 4 için görüşmeler sürüyor.
    Söyleyebileceğim en ilgi çekici şey yeni bir üçleme şeklinde ve tamamen farklı bir doğrultuda olacağıdır.
    İlk üç filmin hikayesiyle başlayıp tamamen farklı bir doğrultuda devam edecek.
    Söyleyebileceklerim bu kadar."

http://www.comicbookmovie.com/fansites/joshw24/news/?a=41996

Steven Spielberg Comic-Con'daki The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn panelinde Jurassic Park IV ile ilgili konuştu:

"Elimizde bir hikaye var, Bunu duyurmaktan memnunum."
    "Ümit ediyorum ki, Jurassic Park IV'ü gelecek 2-3 yıl içinde çekebileceğiz."

Filmin senaryosun, son olarak beğeni toplayan Thor filminin senaristi Mark Protosevich (I Am Legend, The Cell) yazacak.

Comic-Con: Jurassic Park 4 Update from Steven Spielberg

Spielberg has plans for Jurassic Park 4
    During today's Comic-Con panel for The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn director Steven Spielberg talked briefly about the status of the long-awaited Jurassic Park IV.
    "We have a story, I can happily announce right now,"
    Spielberg said, "We have a writer... Hopefully, we'll be making Jurassic Park IV in the near future. In the next two or three years."

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=31565
    http://www.movieweb.com/comic-con/2011/news/sdcc-2011-jurassic-park-4-update-from-steven-spielberg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 11 Eylül 2013; 9:38:06 >

• Yeni bir Jurassic Park'ın gelmesi güzel olur internetde fake videolarını izlemekten bıktım.
  • Bu güzel oldu.
  • Çok güzel bir haber, uzun bir süredir bekliyorduk.
  • Steven Spielberg Comic-Con'daki The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn panelinde Jurassic Park IV ile ilgili konuştu:

"Elimizde bir hikaye var, Bunu duyurmaktan memnunum."
    "Ümit ediyorum ki, Jurassic Park IV'ü gelecek 2-3 yıl içinde çekebileceğiz."

Filmin senaryosun, son olarak beğeni toplayan Thor filminin senaristi Mark Protosevich (I Am Legend, The Cell) yazacak.

Comic-Con: Jurassic Park 4 Update from Steven Spielberg

Spielberg has plans for Jurassic Park 4
    During today's Comic-Con panel for The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn director Steven Spielberg talked briefly about the status of the long-awaited Jurassic Park IV.
    "We have a story, I can happily announce right now,"
    Spielberg said, "We have a writer... Hopefully, we'll be making Jurassic Park IV in the near future. In the next two or three years."

http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=31565
    http://www.movieweb.com/comic-con/2011/news/sdcc-2011-jurassic-park-4-update-from-steven-spielberg
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güzel haber
  • çok geç kaldılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    15 yıl önce açıldı
    Star Wars Rebels (2014)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spielberg'e yakışmayan bir proje daha.
    Indiana Jones çekse izleriz, ama Jurrasic Park sıktı artık.
    Lütfen yeni projeler peşinde koştursun. Tenten gibi mesela.
  • Jurassic Park bir türlü ısınamadığım serilerden.Filmin o havasını bir türlü sevemedim.Bence gereksiz yere uzatıyorlar.
  • Umarım soundtrack aynı kalır. Ayrıca Sam Neilsiz olmaaaaaaaaaaazz...
  • unutulmuş bir seriyi yeniden ortaya çıkarmak. umarım güzel bir şeyler çıkar. küçükken dinolarla az oynamadık
  • fosforlu dinazor iskeletim vardı.Dinazorlar dergisini alırdım devamlı.. 3 boyutlu sayfalarına bakardım.. İlk filmini ağzım açık izlemiştim Hey gidi günler...
  • Bu sefer spinosaurus yenecek bir dino yapacaklardır.

Jurassic World (2015)
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Umarım soundtrack aynı kalır. Ayrıca Sam Neilsiz olmaaaaaaaaaaazz...

Kesinlikle olmazsa olmaz bu adamı seviyorum ya
  • Jurassic Park her zaman sevdiğim bir seri olmuştur, devam etmesini de isterim. Yeni teknolojilerle çok daha şahane efektler yaparlar zaten. E 3D de kesin zaten :)
  • çok güzel bir seriydi devam etmesi güzel oldu
  • Jurassic Park ın ilk 3 filme bayılmıstım Tv de ne zaman gorsem oturup izlerim yine :) Merakla bekledigim yapımlardan biri de bu oldu.
  • Valla sevindim. Severim bu seriyi. Tamamını sinemada izlemiştim. Uzun zamandır 4. film söylentileri dolaşıyor. Artık zamanıydı. Umarım 3D çekerler.
  • 3D'ye yakışacak en iyi film oldugunu düşünmekteyim.
    Umarım yönetmen değişlikligine gidilmez.
  • O T-rex'in tırnakları
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.