Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni filmlrede de her ne kadar cgi sıklıkla kullanılsada, arada, özellikle yakın çekimlerde robotik teknoloji kullanılıyor

ama kesin cgi ağırlıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

hah o zaman tamam

yeni filmlrede de her ne kadar cgi sıklıkla kullanılsada, arada, özellikle yakın çekimlerde robotik teknoloji kullanılıyor

ama kesin cgi ağırlıklı olur

Tabikide CGI de karakterlerde kullanılan poligon sayısı milyonları geçiyor herşeyi geçtim dünyanın en iyi görsel efekt firması bu işin uzmanları en iyisi bknz:

https://www.wetafx.co.nz/

http://digitaldomain.com/

• en sabırsızlıkla beklediğim film bu
  • Yeni bir resim yayınlanmış.
     Jurassic World (2015)
  • Herhalde 3d olacaktır,Aman Allahım 3d jurassic park muhteşem olur be.
  • 12 haziran 2015te çıkıyor acaba film isla nublar mı yoksa isla sornada mı geçecek neyse beklemeye devam.
  • umarım bol bol dinozor kapışmaları görürüz filmde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

umarım bol bol dinozor kapışmaları görürüz filmde.

al hocam gelene kadar bunu izle
    http://forum.donanimhaber.com/m_79398112/tm.htm

ilk üç film güzel. Sonuncu film biraz eleştirilsede kötü olduğundan değilde ilk film kadar iyi olmadığındandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Filmde CGI mi kullanıcaklar kesin yani, düşünün kıng kong'daki trexler efektleri muazzamdıki kıng kong dünyanın en iyi görsel efektli filmlerinden birisi

Ivan Drago vs Rambo sahnelerinden sonra gaza getiren 2. sahne üstüne tanımam

3. ise İpman'ın tekvandocuyu dövdüğü sahne.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Filmde CGI mi kullanıcaklar kesin yani, düşünün kıng kong'daki trexler efektleri muazzamdıki kıng kong dünyanın en iyi görsel efektli filmlerinden birisi

Kesinlikle hacı abi + öyleki bende bir sahne söyliyeyim sana,, blade ve frost ilk filmdeki son final dövüşü

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle hacı abi + öyleki bende bir sahne söyliyeyim sana,, blade ve frost ilk filmdeki son final dövüşü

eh 4 . için yarışır o da .Ama bu 3nü izleyip kardeşimi çok dövmüşümdür.Özellikle Raki'de

• quote:

quote:

quote:

quote:

eh 4 . için yarışır o da .Ama bu 3nü izleyip kardeşimi çok dövmüşümdür.Özellikle Raki'de

Bırak çoçuğu kardeşini dövme rocky'deki o kapışma efsane gaza gelip evin içinde azmı tripler ettim olaki king kong-t-rex kapışması gerçekten efsane bak cnmçekti ben izliyeyim filmi en iyisi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bırak çoçuğu kardeşini dövme rocky'deki o kapışma efsane gaza gelip evin içinde azmı tripler ettim olaki king kong-t-rex kapışması gerçekten efsane bak cnmçekti ben izliyeyim filmi en iyisi

http://onedio.com/haber/unutulmaz-duello-sahnesi-402774

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fragman için geri sayım başladı

http://www.jurassicworld.com/
  • fragmana 1 hafta kaldı ama daha 1 yıldan fazla bekleyecek bir film için ilk fragmanda pek birşey göstermeyeceklerdir.. en fazla dinozor sesi gelir, bir iki tane de gölge görürüz

ilk fragmanlara bakın hep bu şekildedir, azcık ucundan gösterir gibi yapıp geri çekerler

transformers, batman v superman, dark knight, godzilla vs aklıma gelenler..

o yüzden merakla beklemiyorum, anca filme 6-7 ay kala doğru dürüst, film ve dinozorlar hakkında fikir verecek fragmanlar çıkacaktır.. yani bugüne kadar böyle oldu heralde yine böyle olur
  • quote:

fragmana 1 hafta kaldı ama daha 1 yıldan fazla bekleyecek bir film için ilk fragmanda pek birşey göstermeyeceklerdir.. en fazla dinozor sesi gelir, bir iki tane de gölge görürüz

ilk fragmanlara bakın hep bu şekildedir, azcık ucundan gösterir gibi yapıp geri çekerler

o yüzden merakla beklemiyorum, anca filme 6-7 ay kala doğru dürüst, film ve dinozorlar hakkında fikir verecek fragmanlar çıkacaktır.. yani bugüne kadar böyle oldu heralde yine böyle olur

Aynen benim de pek merakım yok gelecek olana.
  • quote:

fragmana 1 hafta kaldı ama daha 1 yıldan fazla bekleyecek bir film için ilk fragmanda pek birşey göstermeyeceklerdir.. en fazla dinozor sesi gelir, bir iki tane de gölge görürüz

Hocam hg nerelerdesin yahu son kaç aydır en çok beklediğim fragman yada teaser, yani dinozorların (CGI) kalitesini merak ediyorum düşün 1993 yapımı halen müthiş bir görseklikte iken günümüz teknolojisi heyecanlıyım çok :D

+iyi bir T-REX bekliyorum filmden vahşi herşeye saldıran acımasız etoburların kapışması yeterlidir .

• hoşbulduk dostum nasılsın buralardayım aslında, ara ara giriyorum foruma..
    İnşallah dediğin gibi olur, bende çok merak ediyorum. ama genelde ilk trailer'da hep ucundan azcık gösterirlerkiinsanlar daha çok meraklansınlar eskiye göre çok daha dinamik dinozorlar göreceğimize eminim. inşallah ana karakter yine t-rex olur.. arada farklı türden dinozorlarda görürsek çok iyi olur

mesela sağlam bir t-rex vs. triceratops kapışması mükemmel olur.. düşünsene o kavgayı 3D izliycen birde sinemada

• quote:

hoşbulduk dostum nasılsın buralardayım aslında, ara ara giriyorum foruma..
    İnşallah dediğin gibi olur, bende çok merak ediyorum. ama genelde ilk trailer'da hep ucundan azcık gösterirlerkiinsanlar daha çok meraklansınlar eskiye göre çok daha dinamik dinozorlar göreceğimize eminim. inşallah ana karakter yine t-rex olur.. arada farklı türden dinozorlarda görürsek çok iyi olur

mesela sağlam bir t-rex vs. triceratops kapışması mükemmel olur.. düşünsene o kavgayı 3D izliycen birde sinemada

aleyküm selam dostum hg evet yoktun bayadır devamlı girya senin sohbetlerin yaklaşımın 10 numara 5 yıldız Bende seninlea ynı fikirdeyim ucundan bir teaser koklatırlar yada avengerstak igibi ultronu birkaç saniyelik gösterdikleri gibi bir + 2 dinozor karedşlerimizi gösterseler tmmdır,, deli gibi bekliyorum çoçuk gibiyim inan benim favorim spinosaurus iyi bir T-rex kapışması + filmde oyunculara değilde dinozor kardeşlerimize daha çok yer vermeleri gerekiyor inş öyle olucak umutluyum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.