Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weneorn

Umarım soundtrack aynı kalır. Ayrıca Sam Neilsiz olmaaaaaaaaaaazz...

Evet sam neil bu adam bence hak ettigi yere gelemedi. Hollywood daki oyuncularin coğundan cok daaha kaliteli oyunculuk sergiliyor. Filmin muziklerinde'de aynen katılıyorum bir ara evde otobuste surekli dinlerdim. Heyy gidi gunler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Jurassic World (2015) Jurassic World (2015) Jurassic World (2015)

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 24 Nisan 2014; 13:02:14 >
  • rezalet 3. filmden umarım gerekli dersler çıkarılmıştır.
  • belki güzel olabilir.
  •  Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

• 3. filmin tek artısı spinosaurus'u tanıtmaları oldu.umarım yeni filmde yeni devlere de yer verirler.allosaurus'u görmeyi çok istiyorum.giganotosaurus ve carcharodontosaurus'ta katılırsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

3. filmin tek artısı spinosaurus'u tanıtmaları oldu.umarım yeni filmde yeni devlere de yer verirler.allosaurus'u görmeyi çok istiyorum.giganotosaurus ve carcharodontosaurus'ta katılırsa süper olur.

Ross sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

quote:

3. filmin tek artısı spinosaurus'u tanıtmaları oldu.umarım yeni filmde yeni devlere de yer verirler.allosaurus'u görmeyi çok istiyorum.giganotosaurus ve carcharodontosaurus'ta katılırsa süper olur.

Ross sen misin?

ross kim?
  • Mesajım bulunsun.İnternette dolaşırken bir anda aklıma geldi.İlk film efsaneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 11 Temmuz 2014; 11:44:04 >
  • bol efecktilidr inş
  • quote:

aynen.. spinosaurus her ne kadar t rex ten büyükte olsa çene gücü olarak t-rex spinosaurustan çok güçlüdür, ve t rex çok vahşiydi.. tam bir savaşçı.. fakat 3. filmde trex i çok zayıf göstermişlerdi..

gigantosaurus çok iyi olur

inşallah 3. filmden daha iyi olur, beni 3. film pek sarmadı işin açıkçası
  • küçükken favori filmimdi :) hey gidi bee..güzel olacağına eminim :)
  •  Jurassic World (2015)
  • Film hakkinda cok net fikir veren bir poster olmus. Ilk filmde trex in saldirip, asagiya attigi 4 nolu arac bu. Arka planda da insaat çalışmaları goruyoruz. Anlasilan Nublar ve Sorna adalari imara acilmis. Son iki filmin hikayesi biraz zorlamaydi ama bu epey ilginc duruyor. Guzel bir film olacak gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde CGI mi kullanıcaklar kesin yani, düşünün kıng kong'daki trexler efektleri muazzamdıki kıng kong dünyanın en iyi görsel efektli filmlerinden birisi

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

tabiki cgi kullanacaklar hocam başka ne kullanacaklar onu anlamadım.. kostüm mü giydirecekler adamlara? 1994teki jurassic parkta bile cgi kullandılar

Bu filmde ne yaparlar bilmiyorum ama önce ki filmlerde cgi kullanmadılar. Özellikle 93'deki yapımda cgi hiç yok. O vakitler cgi pahalı ve yorucuydu ve bu tip filmler stop-motion tekniği ile çekiliyordu. Jurassic Park'da ise animatronic tekniği kullanıldı, yani dinazorları aynı boyutlarında birebir modellediler. Jurassic Park 2-3 filmlerinde de ön plandaki tüm sahneler yine animatronic tekniği ile yapıldı. Terminator, Alien gibi bir çok filmde de bu teknik kullanıldı.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    eski filmdeki cgi orneklerinden

Jurassic World (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 2 Ağustos 2014; 9:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

tabiki cgi kullanacaklar hocam başka ne kullanacaklar onu anlamadım.. kostüm mü giydirecekler adamlara? 1994teki jurassic parkta bile cgi kullandılar

Ben cümlemin başını uykusuzluktan yanlış yazdım herhalde CGI Ve mınition capture kullanıcaklar :)) onda şüphe yok kostüm kullanmak zaten bir filmi 5.sınıf yaparki öyle bir dünya bu teknolojide yok

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.