Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben etobur-etobur kapismalarinin goze daha cok hitap edecegini dusunuyorum.tabi dedigin tarzda kapismalarda senaryo ve gorsellik acisindan filme sinif atlatir.fragmandan umitliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun kardeşim saol Bakarsın T-rex intikamını alır bu sefer

şahsen ben bu filmden çok ümitliyim, aynı senin gibi, çocukken iyi bir film geleceği zaman nasıl heyecanla beklediysem bunuda öyle bekliyroum.. En son yeni ninja turtles filmi için heycan yapmıştım, beklenti mi karşıladı..

Malesef böylesine beklenecek filmler artık pek yapılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

Ben etobur-etobur kapismalarinin goze daha cok hitap edecegini dusunuyorum.tabi dedigin tarzda kapismalarda senaryo ve gorsellik acisindan filme sinif atlatir.fragmandan umitliyim.

aslında her ikiside güezl olur.. bakma otobur/et obur kapışmaları da çok güzel oluyor.. 2 farklı canlı biri saldırgan diğeri savunmada, ama tehlike söz konusu oldu mu pişman edebiliyor.. hiç beklenmedik yerden yani

bende bir belgesel var, tavsiye ederim. çok ama çok başarılı

Jurassic World (2015)

Jurassic world gelene kadar alın izleyin derim.. animasyonlar o kadar başarılı ki gerçekten oradalar gibi hissediyorsun.. kemik, sinir, iç organlar, kaslar, deri tek tek çizilmiş..

bu belgeselde t-rex/triceratops ve t-rex anyklosausurs dövüşleri var.. 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 21 Kasım 2014; 20:59:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

aslında her ikiside güezl olur.. bakma otobur/et obur kapışmaları da çok güzel oluyor.. 2 farklı canlı biri saldırgan diğeri savunmada, ama tehlike söz konusu oldu mu pişman edebiliyor.. hiç beklenmedik yerden yani

bende bir belgesel var, tavsiye ederim. çok ama çok başarılı

Jurassic World (2015)

Jurassic world gelene kadar alın izleyin derim.. animasyonlar o kadar başarılı ki gerçekten oradalar gibi hissediyorsun.. kemik, sinir, iç organlar, kaslar, deri tek tek çizilmiş..

bu belgeselde t-rex/triceratops ve t-rex anyklosausurs dövüşleri var.. 10 numara

Bu belgeseli biliyorum evet gerçekten müthiş izlemeyenlere iyi alternatif olur mersi.. ya şu teaser yada trailer işte bugün yayınlansa süper olucaktıya acayıp haz ettim bu arada Ninja kaplumbağaları emin ol bende çok beğendim onunda blurayini alıcağım hemde orjinal arşivlik

• Aynen dostum.. ben ineternetten hd dvd kalitesinde indirdim ama orjinal dvd'si çıksın alacağım
  • Beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen dostum.. ben ineternetten hd dvd kalitesinde indirdim ama orjinal dvd'si çıksın alacağım

dostum sen 720p web -dl yada hdrip indirdin onlarda iyi bak merak etme ben hem sinemada hem webdl izledim ama arşive giricek orjinali çünkü cgı efektler +kaplumbağalar tosbağalar yani çok iyi modelleme olmuş hele mcmikey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Aynen dostum.. ben ineternetten hd dvd kalitesinde indirdim ama orjinal dvd'si çıksın alacağım

dostum sen 720p web -dl yada hdrip indirdin onlarda iyi bak merak etme ben hem sinemada hem webdl izledim ama arşive giricek orjinali çünkü cgı efektler +kaplumbağalar tosbağalar yani çok iyi modelleme olmuş hele mcmikey

Aynen :) bazı negatifliklere rağmen ben çok beğendim.. eski 1 ve 2. filmin yeri başkaydı tabi, gerçek tmnt oydu ama bu yeni versiyon çok başarılı oldu..

bir filmi beğendiysem, internetten full hd bile indirmiş olsam o filmin orjinal dvd'sini alıyorum.. dediğin gibi, arşive girmeyi hakeden filmi alacaksın

bu arada Jurassic World'un kadrosunda sanırım çok ünlü oyuncular yok.. bu bana aksiyon ve dinozor sahnelerinin daha çok olacağı gibi geliyor.. çünkü holywood starlarından birini oynatsan o kişiyi ön plana koyman gerekecek, ama daha az ünlü kişiler olduğu zaman aktörleri biraz daha 2. plana atabilirsin.. önceki jurassic park filminde konu insanların etrafında geçiyor, dinozorlarla olan maceralarını anlatıyordu.. bu filmde yaratıklar daha ön plana çıkabilir diye düşünüyorum.. üstelik ismide world, yani dinozorların kendi dünyası olacak bu sefer

• quote:

quote:

quote:

Aynen :) bazı negatifliklere rağmen ben çok beğendim.. eski 1 ve 2. filmin yeri başkaydı tabi, gerçek tmnt oydu ama bu yeni versiyon çok başarılı oldu..

bir filmi beğendiysem, internetten full hd bile indirmiş olsam o filmin orjinal dvd'sini alıyorum.. dediğin gibi, arşive girmeyi hakeden filmi alacaksın

bu arada Jurassic World'un kadrosunda sanırım çok ünlü oyuncular yok.. bu bana aksiyon ve dinozor sahnelerinin daha çok olacağı gibi geliyor.. çünkü holywood starlarından birini oynatsan o kişiyi ön plana koyman gerekecek, ama daha az ünlü kişiler olduğu zaman aktörleri biraz daha 2. plana atabilirsin.. önceki jurassic park filminde konu insanların etrafında geçiyor, dinozorlarla olan maceralarını anlatıyordu.. bu filmde yaratıklar daha ön plana çıkabilir diye düşünüyorum.. üstelik ismide world, yani dinozorların kendi dünyası olacak bu sefer

Evet kadro ünsüz kalsın ama iyi oyuncular olsun yeter, ünlü oyucular hem yüksek meblağ fiyat hem atmosfere uyum sağlaması irim kırım burun etmesi çekilir dert değil..binlerce örneği var mesela PASIFIC RIM,Maymunlar cehennemi şafak vakti,Robocop,Godzilla,bunlar çok basit görsel efekte tavan yapmış filmler iyi bütçe ama 1.sınıf oyuncular değil varsın olmasında

O değilde iyi bir CGI ve poligon yani iyi bir görsel efekt bekliyorum,Düşün 2005'teki KING-KONG görsel efektleri heleki dinozorların görkemi çok iyiydi ama yıl 2014 :)) inş weta digital veya Digital-doamın gibi en iyi ik igörsel efekt firması yaparda iyi bir aksiyon ve heleki dinozorlara doyarız, deli gibi bekliyorum inan varya :D hele'ki 3D si pop-out efektleri dışarı çıkmalar bolca varsa T-REX'in ağzını yakından görmek müthiş olucak e2

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

1993 yılı terk
  • evet ya king kong ve t-rex'lerin kapışması süperdi.. dinozorların tasarımları da çok iyyidi orda.. timsahlardan baz almışlar, çokda iyi olmuş.. gerçi jurassic park'taki t-rex'leri hiçbirine değişmem

bence kesin dediğin gibi olacak, hatta o king kong t rex dövüşleri cgi dinozor efektlerinde çıtayı yükseltmişti.. arada nerdeyse 10 yıllık bir zamanın etkisi tabi, jp3'teki spino/trex bu dövüşün yanında artık sönük kalıyor, ve kısa.. ondan yeni filmde daha da yüksek, aksiyon dolu efektler bekliyorum

bu arada az bilinen bir bilgi: jp3 filmi bittiği zaman yapımcılar gerçekten spino ve t-rex robotlarını dövüştürmelerini istemişler..

robot yapımcıları ilk başta istememişler, çünkü malum her iki dev robotunda üzerinde muazzam bir emek var.. 5 dakika da o bütün emeği yerle bir kim olsa etmek istemez..

ama emir büyük yerden gelir, zaten o robotlar film sonrası bir işe yaramayacak bari dövüştürün derler.. her iki robotu dövüştürürler ve spino galip gelir t-rex'in kafa kopar ama maalesef kimse bu dövüşü kameraya çekmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

1993 yılı terk

bu videonun çekimini şöyle yaptıklarını duymuştum:

bardakların bulunduğu torpido platformunun altında bass gitar amfisi koymuşlar.. o titremeler her bass ın teline vuruşta çıkan titreşimlerin eseri

• fragmana son 4 gün!...
  • Izleyelim bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluğumun filmi geliyor Heyecanla bekliyorum inşallah beklentileri karşılar .
  • X@ndeR kullanıcısına yanıt
    aynı video 3-4 mesaj önce yayınlanmıştı
  • TRAILER GELDİİİİİİ

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.