Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dinazor filmleri itici gelir ama trailer benim bile hoşuma gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

o sudan çıkan bencede kesin predator-x.. dediğin gibi su altınada ağırlık verirlerse çok güzel olur.. zaten Spionsaurus'unda asıl evi su kıyıları. o zamanların timsahı.. Orada bazı konular işlenebilir.

Spino'yu şu şekilde düşününce ürkütücü oluyor gerçekten

Jurassic World (2015)

Allosaurus'ta bende senin gibi hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü hep aklımda T-rex'in 3 parmaklı biraz küçüğü olarak canlanmıştı. Ben geçen aylarda aldığım figürle farkettim. Figürde Allosaurus'un çenesi çok dardı, acaba hata mı var diye internette baktım, alt çene kemiği çok zayıf ve dişleri ince, sık şekilde dizilyor. Ama vahşilik konusunda bu dinozor gerçekten çok korkulan bir yaratıkmış

Dostum bak bende 4 gün aldım ceza şimdi bitti sana mesaj yazıcam sen yoksun ama bunu okuyunca cevan biter bitmez cezan yazarsın

• dinosaur 13 isimli bir belgesel film var 2014 yapımı. en büyük t-rex fosilinin bulunuşunu mu ne anlatıyor. tabi görsellik falan yok. zira sıkıcı bir tarzda.ama birisi altyazı hazırlarsa neden izlemeyelim değil mi

Jurassic World (2015)

ve yine konusu geçen fosil de bu sanırım . filmin sonuna baktım da 7 küsür milyon dolara satılıyordu. spoiler
     Jurassic World (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 27 Kasım 2014; 5:55:59 >

• Tüm beklentilerimi düşürdü fragman. Görsel efektleri rezalet ilk filmden aradan kaç yıl geçti, ilk filmden hallice duruyor hatta arkadaş yukarıda kapı fotoğrafını paylaşmış eski filmin görüntüsü daha güzel duruyor. Bir de sanki geçmişte var olmuş dinozorlar yeterince tehlikeli değilmiş gibi bilim adamları bir de sahip oldukları teknoloji ile daha yırtıcı bir tür yaratmışlar. Bu kadar saçma salak iş görmedim geçmişte var olmuş dinozorları kullanmak, onlar hakkında bilgi vermek yerine Alien kırması bir dinozor göreceğiz anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tüm beklentilerimi düşürdü fragman. Görsel efektleri rezalet ilk filmden aradan kaç yıl geçti, ilk filmden hallice duruyor hatta arkadaş yukarıda kapı fotoğrafını paylaşmış eski filmin görüntüsü daha güzel duruyor. Bir de sanki geçmişte var olmuş dinozorlar yeterince tehlikeli değilmiş gibi bilim adamları bir de sahip oldukları teknoloji ile daha yırtıcı bir tür yaratmışlar. Bu kadar saçma salak iş görmedim geçmişte var olmuş dinozorları kullanmak, onlar hakkında bilgi vermek yerine Alien kırması bir dinozor göreceğiz anlaşılan.

2K Dostum yıllardır sinema sektöründe bu işteyim prof izleyiciyim ve şu yorumun inan bana hem sağlık açısından müthiş olmakla beraber inan beklentileri baya aşağı çekmiş bulunmakta, söyelenecek söz bırakmamışsın tebrikler, ama insan son teknoloji CGI dinozor kardeşlerimizde görmek istiyor hani olmasa kayıptı bak oldu izleyelim görelim

• ben bu filmi devam filmi olacağını filan sanıyordum konu aynı ama efekt bakımından 93 yapımı olan daha gerçekçi duruyor neyse çıksa da izlesek.
  • Bıktırdı artık şu CGI saçmalığı yahu 93 yapımı filmin dinozorları daha gerçekçi görünüyor 2015 yapım filmden... Hobbit'de aynı şekilde film full CGI animasyon izliyormuş gibi bir his oluşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Trex haricinde dinozor isimleri sayılmış. Biz izlemek istesek bile o dinozorlar olmaz. Belgeselde olur ama filmde olmaz. Trexe benzeyen dinozorları koyacağına Trexi koyar zaten adam filme. Trexe benzeyen her dinozorda Trex dir zaten izleyici için. Herkes paleontolog sanki. Trex ve spinosaurus dinozorların assolistleridir ayrıca. Olursa onlar olur yanında raptor ve benzeri ufak türler olur. Seyircide onları izlemek ister. Zaten ilk üç filmde onlar vardı. Üçüncü filme Spinosaurusu koymalarının nedeni ise Trexe benzemeyen çene ve gövde yapısıydı zaten. Dördüncü filmde farklılık adına hayali bir tür olabilir ama bu ben böyle bir fikre sıcak bakmıyorum.

fragmanın sonlarında bir sahnede "hareket eden her şeyi öldürür" gibi bir şey diyor. Yaratık gösterilmese de aklıma direkt t-rex geldi, zannedersem onun genetiğiyle biraz oynamışlar

ben de şu cgi saçmalıklarından sebep pek ısınamıyorum artık filmlere, hiçbir etki yok izlediğimde, o kadar yapma geliyor ki artık sahneyi nasıl çekmiş olabileceklerini falan düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 29 Kasım 2014; 12:50:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

o sudan çıkan bencede kesin predator-x.. dediğin gibi su altınada ağırlık verirlerse çok güzel olur.. zaten Spionsaurus'unda asıl evi su kıyıları. o zamanların timsahı.. Orada bazı konular işlenebilir.

Jurassic World (2015)

Allosaurus'ta bende senin gibi hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü hep aklımda T-rex'in 3 parmaklı biraz küçüğü olarak canlanmıştı. Ben geçen aylarda aldığım figürle farkettim. Figürde Allosaurus'un çenesi çok dardı, acaba hata mı var diye internette baktım, alt çene kemiği çok zayıf ve dişleri ince, sık şekilde dizilyor. Ama vahşilik konusunda bu dinozor gerçekten çok korkulan bir yaratıkmış

Dostum bak bende 4 gün aldım ceza şimdi bitti sana mesaj yazıcam sen yoksun ama bunu okuyunca cevan biter bitmez cezan yazarsın

Dostum mesajın gelmedi, bir daha at istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bıktırdı artık şu CGI saçmalığı yahu 93 yapımı filmin dinozorları daha gerçekçi görünüyor 2015 yapım filmden... Hobbit'de aynı şekilde film full CGI animasyon izliyormuş gibi bir his oluşuyor.

full cgi banada çok yapmacık geliyor.. üzerinde daha az emek var

çekimler olabildiğince robotik olmalı, çok hareketli gerekli sahnelerde cgi kullanılmalı
  • JP3'ün yapım aşamaları, muazzam bir emek var. Şunları görünce insan gerçekten takdir ediyor

http://9gag.com/gag/ad6x8G2
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Jurassic World (2015)

Dostum mesajın gelmedi, bir daha at istersen

Dostum ne diyorsun fragman konusunda ona göre bende bir şeyler diyeceğim

• ya fragman bence dediğim gibi, herşey tamam güze ama D-rex diye birşeyden bahsediliyor, genleriyle oynanmış dinozor.. bu bana çok saçma geldi.. o kadar senaryoya dahil edilmemiş dinozor varken, hiç yaşamamış bir karaktere konstantre olmak çok zor, filmin konseptinede uymuyor zaten

Raptorlar ilk filmdekilerin aynısı gibi gördüm, tabi çok az gösterdi. 3. filmdeki raptorlar çok iyiydi

değişik bir film olacak, safaride değil disneyland gibi yerlerde geçiyor anladığım kadarıyla

ama her halukarda bir terslik çıkmazsa vizyona girdiği ilk hafta sinemada gideceğim tabi :)

sen ne düşünüyorsun ?
  • quote:

ya fragman bence dediğim gibi, herşey tamam güze ama D-rex diye birşeyden bahsediliyor, genleriyle oynanmış dinozor.. bu bana çok saçma geldi.. o kadar senaryoya dahil edilmemiş dinozor varken, hiç yaşamamış bir karaktere konstantre olmak çok zor, filmin konseptinede uymuyor zaten

Raptorlar ilk filmdekilerin aynısı gibi gördüm, tabi çok az gösterdi. 3. filmdeki raptorlar çok iyiydi

değişik bir film olacak, safaride değil disneyland gibi yerlerde geçiyor anladığım kadarıyla

ama her halukarda bir terslik çıkmazsa vizyona girdiği ilk hafta sinemada gideceğim tabi :)

sen ne düşünüyorsun ?

Dostum seninle aynı fikirle olmamla beraber bende birşeyler eklemek istiyorum...Şimdi teknoloji ve nesiller ilerledi ya yapımcılar senaristler illa yeni jenerasyon eski kanun lara uymadan böyle acayip acayip mutant canavar yada hayali karakter çıkarmasına hasta..O kadar dinozor türü varken yeni bir türün hiç yaşamamış olması ve insanlar tarafından icat edilmesi deney ürünü yada yanlış ürün diye farklı bir tür bana hiç hoşnut gelmiyor,ha 1993 yapımı yılındaki dinozorlar bile yeterdiki onlar yaşamış tür gerçek hayvanlar... bas CGI'iyi ne olucak ama bu yeni türler yeni deney ürünü yaratıklar resmen atmosferin içine ediyorki hep aynı fikiriz, bak o denizden çıkan timsaha benzer tür hiçs evmedim ama izlemedik tabi ne dersek boş ama trailer'da pek iç açıcı değil göstermediler fazla birşey ama RAPTORLAR çok iyi aynı 3.filmdeki gibi hoş ve güzeldi bekleyelim bakalım ne olucak

Bize bunlar lazım bak..

Jurassic World (2015) Jurassic World (2015) Jurassic World (2015) Jurassic World (2015) Jurassic World (2015) Jurassic World (2015)

• aynen dostum.. o havuzdan çıkan yaratık gerçekten yaşamış yanlız, predator-x diye geçiyor

robot teknolojisini görmek isterim.. sonuçta robotta olsa orada bir t-rex, raptor olduğunu bilmek bile heyecan vericiydi.. bir kaç mesaj önce bir link paylaştım, ona bakmadıysan bir göz at mutlaka, yapım aşamalarını gösteriyor.. sırf buna bakmak bile güzel.. raptorların zaman zaman içinde insan var, bazen cgi efektleri kullanılmış, bazı yerlerde robotik kuklalar kullanılmış

t-rex'in gerçek boyutlarda devasa robotunu yapmışlar.. bunlar filmi özel yapan ayrıntılar.. yoksa yeşil ekranda çek bütün filmi, koy bilgisayarla dinozoru, ne anladım ben ondan

tamamen cgi günümüzde artık basit, hemde daha az emek isteyen birşey..

resimler çok güzel bu arada
  • quote:

aynen dostum.. o havuzdan çıkan yaratık gerçekten yaşamış yanlız, predator-x diye geçiyor

robot teknolojisini görmek isterim.. sonuçta robotta olsa orada bir t-rex, raptor olduğunu bilmek bile heyecan vericiydi.. bir kaç mesaj önce bir link paylaştım, ona bakmadıysan bir göz at mutlaka, yapım aşamalarını gösteriyor.. sırf buna bakmak bile güzel.. raptorların zaman zaman içinde insan var, bazen cgi efektleri kullanılmış, bazı yerlerde robotik kuklalar kullanılmış

t-rex'in gerçek boyutlarda devasa robotunu yapmışlar.. bunlar filmi özel yapan ayrıntılar.. yoksa yeşil ekranda çek bütün filmi, koy bilgisayarla dinozoru, ne anladım ben ondan

tamamen cgi günümüzde artık basit, hemde daha az emek isteyen birşey..

resimler çok güzel bu arada

Dostum evet geçen sayfada verdiğin linkteki yapım aşamasını izledim tabi daha öncede izlemiştim, direk T-REX devasa maketini etmişler hemde robot teknolojisi ile aşırı emek istemiş, kaç kişi çalışmıştırki sırf boya ve desen işlemlerinden bile bahsetmek ne kadar zor ve korkunç olsa gerek

Ya bak işte ben Yeni filmdeki trailer'da o timsahın yaşamış bir canlı olduğunu bilmiyordum bak bu çok güzel oldu velesım-kelam Mesela dostum CGI diyoruz tabikide sırf PC'den çıkma görseller ama ne kadar üstün düzey pc ve bütçe istiyor inan kaç tb sistemlerden geçiyor bir izlesen link paylaşıcam zati, genel anlamda 93 yapımı bir remake az da olsa değiştirilmiş hali olsada yeter sen de bende bu filmi bekleyen dinozor severler özellikle kapışma istiyor aksiyon bol olsun inan senaryo çokta önemli değil takmıyorum bile ..

Mesela 1987 yapımı ROBOCOP birde 2014 ROBOCOP anladın şen

• Tabiki, o pc'ler senin benim bilgisayarıma benzemiyor :) bir aralar 3D işine baya merak salmıştım.. spiderman 3, transformers 1, UFC 2009 gibi oyun ve filmlerin hazırlanışlarını incelemiştim

hele transformers akıllara zarar.. her robot yaklaşık 10.000 parçadan oluşuyor ve hepsi tek tek çiziliyor. dönüşümlerin hepsi gerçek, hiç bir hile yok (o kadar karmaşık dönüşümler arasından kolya kaçıp hile yapılabilir, ama yapmamışlar)

sırf bu bile yeter

TMNT'deki cgi'larda mükemmeldi.. ve gerekliydi

Sırf o CGI'lar üzerindeki emekten dolayı çoğu kişinin aksine Micheal Bay'e saygı duyarım, sevdiğim yönetmenler arasındadır

ama dinozor, hayvan vs bu tip şeyler için yakın planlarda robotlar daha gerçekçi duruyor..
  • quote:

Tabiki, o pc'ler senin benim bilgisayarıma benzemiyor :) bir aralar 3D işine baya merak salmıştım.. spiderman 3, transformers 1, UFC 2009 gibi oyun ve filmlerin hazırlanışlarını incelemiştim

hele transformers akıllara zarar.. her robot yaklaşık 10.000 parçadan oluşuyor ve hepsi tek tek çiziliyor. dönüşümlerin hepsi gerçek, hiç bir hile yok (o kadar karmaşık dönüşümler arasından kolya kaçıp hile yapılabilir, ama yapmamışlar)

sırf bu bile yeter

TMNT'deki cgi'larda mükemmeldi.. ve gerekliydi

Sırf o CGI'lar üzerindeki emekten dolayı çoğu kişinin aksine Micheal Bay'e saygı duyarım, sevdiğim yönetmenler arasındadır

ama dinozor, hayvan vs bu tip şeyler için yakın planlarda robotlar daha gerçekçi duruyor..

Tabikide sende bilirsinki monıtıon capture yüz tanıma teknolojisi ile yapılan filmler genelde zahmeti pek olmamakla beraber Transformers ve 2012 kıyamet yıkım gibi doğaüstü olay ve felaketleri olan yapımların zahmeti çok daha zor,, ben biliyorum mesela 2012 filminin perde arkasında VFX yani visual effect görsel efekt yönetmeni ve yapımcılar 2012 filmini yaparken çok aşırı zorlandıklarını çok uzman dünyanın en iyi animasyon teknikçilerinlen çalıştığını söylemişlerdi..

TMNT' CGI efektleri gerçekten çok iyiydi biraz daha zorlasalar efekt bakımından değilde sanki bizlerden biriymiş gibi olucaklardıki vallaha olmuş,, Bluray'de daha iyi anlıyorsun bu olayı heleki kaplumbağalardan akan terler inanılmaz detaydı

Jurassic'te efekt bakımından bile tatmin edicek zati onda kuşku yok,, ama biraz derinlik biraz karanlık atmosfer biraz dinozorların efektleri değil çizimleri gerçek suretleriyle yansıttılarmı işte tamamdır bence

• Fragmani cok begendim 2015 hareketli gececek gibi._.
  • Trailer iyi gerçekten. Ama bana da dinazor animasyonları kötü göründü. Son durum ne olacak bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.