Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni trailer

• yapar dinoyu spinoya benzettim kollarını ve çenesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Jurassic Park bir türlü ısınamadığım serilerden.Filmin o havasını bir türlü sevemedim.Bence gereksiz yere uzatıyorlar.

Aynen hani fantastik bilim kurgu severim ama bu seriyi izlememe rağmen öyle ne bilim ısınamıyorum ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indominus Rex
  • Daha öncede yazmıştım ama yeni fragmanları görünce bir daha yazma gereği duydum zaten gerçekte yaşamış dinazorlar insanlar için yeteri kadar tehlikeliyken Alien kırması kurgu bir dinazora ne gerek vardı ki anladığım kadarıyla her açıdan gelişmiş bir hayvan olacak yani iyice uçacaklar. Dinozarlara ilgili, merak duyan kişiler çizim resimleri gördükleri hayvanların teknoloji ile can bulmasını görmekten büyük keyif alabilirdi halbuki. Bir de ilk film 1993 yılında çekildi geçenlerde yine izledim yeni gelecek film ile arasında büyük farklar yok gibi duruyor görüntü olarak zaten ilk filmde çalışan kişiler yine çalışmamış diye bir haber duymuştum.

Bu arada Michael Bay'in neresi iyi bir yönetmen ya Tamam filmlerinde teknoloji tavan yapıyor, görsel efektler hiç sırıtmıyor ama içi bomboş, ergen esprileri ile dolu filmler yani 3 saat süren onun filmlerini izleyeceğime teknoloji demoları ile izlerim daha iyi.

• izlenir bu film
  • Beklemedeyiz
  • [simage]
     Jurassic World (2015)
    [/simage]

• Ne zaman vizyona giriyor hacılar?

Vayyy be JP The Lost World u izlemek için lisede okulu asmıştım, tek başıma gidip izlemiştim.
    derdim neydi ki?

•  Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

• son bilimsel çalışmalar sonucunda spinosaurus yeniden şekillendirlmiş.
     Jurassic World (2015)

• bu arada mosasaur un boyutunu fazla abartmışlar diye düşünmüştüm. işsiz adamlar inceleme bile yapmışlar

Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)
     Jurassic World (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 15 Nisan 2015; 4:36:09 >

• O sudan çıkan şey çok abartı olmuş gibi yav gelmiş geçmiş en büyük canlı mavi balina bile o kadar yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 15 Nisan 2015; 8:53:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sevdamız bunlarla başladı.Heyecanlandım eve gidince fragmanı izleyeyim

Jurassic World (2015) Jurassic World (2015)

• Hastasıyız dedeee
  • ilk kez sinemada izlediğim filmdi,umarım efsaneye yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Bizim sevdamız bunlarla başladı.Heyecanlandım eve gidince fragmanı izleyeyim

Jurassic World (2015) Jurassic World (2015)

komşuda vardı bu ansiklopedi. sürekli gider bunlara bakardım. daha öncesinde de haftalık dinozor degileri çıkardı onlardan alırdım. fosfosrlu -trx maketi vermişlerdi parca parca. her gidi günler.

• Trailer güzel fakat film balon çıkacak gibi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.