Bildirim
Jurassic World (2015) (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Trailer süperdi.. Beklentilerim tavan yaptı -
-
biliyorum. öylesine koydum. ama evet mesajdan sanki yeniymiş gibi algılanabilir. gerçi JP yi izleyen hemen sahneyi hatırlar. -
bana biraz yapmacık geldi dinozor görüntüleri ama düzelir umarım filme kadar -
Fragman tek kelimeyle MUHTEŞEM...
İlk filmin atmosferini daha görkemli bir şekilde tekrar yaşatacaklar bize sanırım.
Ayrıca GOTG, Jurassic World derken yeni star'ımız Chris Pratt olacak gibi... -
-
Buram buram nostalji kokuyor trailer. Nublar'da geçiyor olması ayrı bir güzellik, üstelik Hammond'ın hayalinin üzerinden gitmeleri şahane bir fikir olmuş. Genleri ile oynanmış yeni bir tür etobur yaratmaları da müthiş bir fikir çünkü en büyük etobur Spinosaurus'dan sonra tekrar Trex'e başrol vermek saçma olurdu. Raptor'lar da ilk filmden esintiler taşıyor. Ek olarak orijinal müziği de kullanmışlar, cidden sabırsızlandım. -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Buram buram nostalji kokuyor trailer. Nublar'da geçiyor olması ayrı bir güzellik, üstelik Hammond'ın hayalinin üzerinden gitmeleri şahane bir fikir olmuş. Genleri ile oynanmış yeni bir tür etobur yaratmaları da müthiş bir fikir çünkü en büyük etobur Spinosaurus'dan sonra tekrar Trex'e başrol vermek saçma olurdu. Raptor'lar da ilk filmden esintiler taşıyor. Ek olarak orijinal müziği de kullanmışlar, cidden sabırsızlandım.
başrolde başka bir dinozor var. hayali bir dinozor olmasa bari. -
Söylüyorlar işte genleri modifiye edilmiş yeni hibrit bir dinozor türü yaratmışlar, hali ile hayali bir dinozor. -
Retro havayı sağlam yapmışlar, beğendim ben de. -
quote:
Söylüyorlar işte genleri modifiye edilmiş yeni hibrit bir dinozor türü yaratmışlar, hali ile hayali bir dinozor.
fragmanda mı diyor. inglizce olduğundan ne söylediklerine dikkat etmedim ama hayali dinozor olayı iyi olmamış bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
quote:
Söylüyorlar işte genleri modifiye edilmiş yeni hibrit bir dinozor türü yaratmışlar, hali ile hayali bir dinozor.
fragmanda mı diyor. inglizce olduğundan ne söylediklerine dikkat etmedim ama hayali dinozor olayı iyi olmamış bence.
Evet fragmanda söylüyor. Normal dinozorları zaten yapmışlar, bi de genetiği değiştirilmiş dinozor yapmışlar. Bi GDO'lu dino eksikti.
Olmayan, hayali bir dinozorla uğraşacaklar bu sefer ve bu tek başına bir dino muhtemelen. Filmin sonunda da yeni filme kapı açmak için bunun yumurtaları falan görünür muhtemelen.
-
Fragmanı baştan aşağı şimdi seyrettim oda ofiste olduğum için sessiz izledim o yüzden yeni tür muhabbetlerini duyamadım
Ama eğer öyle olursa çok saçma olur.. hemde fazla saçma
halen beyaz perdeye uyarlanmamış o kadar farklı tür varken, ve bizler bu dinozorları hareket ederken, koşarken görmek isterken, hiç yaşamamış uyduruk bir canlı koyarlarsa gerçekten çok saçma olur..
hadi diyelim T-rex'i es geçtin tamam. Spinoyu es geçti tamam.. Daha Giganosaurus var, bir sürü et obur var, otobur var.. Ne doğru dürüst Stegosarus gördük ne Triceratops.. kimi 1 sahnede kameranın önünden geçti, kimi hastaydı 3-5 sn gördük
Brontosaurus ve diğer sauropodlar hiç yoktu, sadece Branchisarusu'ları gördük..
Raptorlar tamam, olacak tabi.. ama onlar kadar vahşi, onlardan daha büyük ve en az onlar kadar tanınmış Allosaurus'lar var
Yani bu kadar tür dururken gidipte modifiye dinozor yapmak neyin kafası ???
Ayrıca T-rex kesinlikle olmalı.. T-rex en büyük etobur olmayabilir.. Ama en vahşi ve çene gücü en kuvvetli dinozordu. Spino uzun ince çenesiyle, çene gücü olarak t-rex'İn çok gerisindedi, ayrıca ağırlıkla suda avlanırdı.
Fakat T-rex kadar tehlikeli bir yaratık daha gelmedi. Pitbull, Doberman gibi, bu cinsler en büyük köpekler değil ama saldırganlık, çene basıncı ve tehlike dediğiniz zaman akla gelen ilk köpeklerdendir. T-rex'de böyleydi. Filmde mutlaka olmalı
-
İlk defa filmden 1 hafta önce haberim oldu küçüklüğümden beri hayranı olduğum efsane bir filmi canavar filmine çevirmişler ne güzel, fragman başında Legendry logosunu görünce artık korkuyorum ve gerçekten efektler yapmacık kendini baya belli ediyor ben efektim diye doğallık yok umarım filme kadar düzeltilir. Hele şu bildiğimiz sığ denizden su dinazorunun çıkma sahnesini görünce yuh dedim.
Evet arkadaşlar yeni tür olacak D-rex adıda hatta hiç konu sahibi değildim film hakkında fragmanı izlerken anlaşılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 26 Kasım 2014; 10:30:11 > -
Bu Fragmani izledim banada yapay bir his verdi.
Ozellikle o kopek baligini yiyen yaratik cidden gercekcilik bakimindan zayif halde idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WolF-EyE
Fragmanı baştan aşağı şimdi seyrettim oda ofiste olduğum için sessiz izledimo yüzden yeni tür muhabbetlerini duyamadım
Ama eğer öyle olursa çok saçma olur.. hemde fazla saçma
halen beyaz perdeye uyarlanmamış o kadar farklı tür varken, ve bizler bu dinozorları hareket ederken, koşarken görmek isterken, hiç yaşamamış uyduruk bir canlı koyarlarsa gerçekten çok saçma olur..
hadi diyelim T-rex'i es geçtin tamam. Spinoyu es geçti tamam.. Daha Giganosaurus var, bir sürü et obur var, otobur var.. Ne doğru dürüst Stegosarus gördük ne Triceratops.. kimi 1 sahnede kameranın önünden geçti, kimi hastaydı 3-5 sn gördük
Brontosaurus ve diğer sauropodlar hiç yoktu, sadece Branchisarusu'ları gördük..
Raptorlar tamam, olacak tabi.. ama onlar kadar vahşi, onlardan daha büyük ve en az onlar kadar tanınmış Allosaurus'lar var
Yani bu kadar tür dururken gidipte modifiye dinozor yapmak neyin kafası ???
Ayrıca T-rex kesinlikle olmalı.. T-rex en büyük etobur olmayabilir.. Ama en vahşi ve çene gücü en kuvvetli dinozordu. Spino uzun ince çenesiyle, çene gücü olarak t-rex'İn çok gerisindedi, ayrıca ağırlıkla suda avlanırdı.
Fakat T-rex kadar tehlikeli bir yaratık daha gelmedi. Pitbull, Doberman gibi, bu cinsler en büyük köpekler değil ama saldırganlık, çene basıncı ve tehlike dediğiniz zaman akla gelen ilk köpeklerdendir. T-rex'de böyleydi. Filmde mutlaka olmalı
Gormeyi en cok istedigim dinozor allosaurus.yer verilmeyecek bir dinozorda degil.yasadigi donemde bulundugu ortamda besin zincirinin en tepesinde bulunan bir dinozor.yalniz cene basincinin dusuk olsugunu ogrendigimde hayal kirikligina ugramistim.sivri disleriyle darbe seklinde saldirilariyla bunu telafi ettigini okumustum.bu ayrinti beyazperdeye yansitildigi taktirde guzel sahnelerin olacagi asikar.bir de kopekbaligini yiyen canli galiba predator x.umarim su alti goruntuler bu sahneyle sinirli kalmaz.diger filmlerde su altina neredeyse hic deginmediler.bir megaladon vs predator x sahnesi hic fena olmaz.dedigin gibi spino,t-rex,giga,carcharodontosaurus falan dururken eger seri dusunuluyorsa bu sekilde fantaziye kacmalari cok sacma olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 26 Kasım 2014; 16:01:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bir an önce çıksa da izlesek.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X