Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman

TRAILER GELDİİİİİİ

offf süoer gözüküyor . dinozora doyacaz gibi

•  Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 25 Kasım 2014; 21:07:33 >

• Trailer süperdi.. Beklentilerim tavan yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Jurassic World (2015)

Jurassic World (2015)

Hocam yanlış anlaşılmasın diye söylüyorum.. T-rex'li resim JP 1 filminden alıntı. 1993 yılına ait

• WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    biliyorum. öylesine koydum. ama evet mesajdan sanki yeniymiş gibi algılanabilir. gerçi JP yi izleyen hemen sahneyi hatırlar.
  • bana biraz yapmacık geldi dinozor görüntüleri ama düzelir umarım filme kadar
  • Fragman tek kelimeyle MUHTEŞEM...

İlk filmin atmosferini daha görkemli bir şekilde tekrar yaşatacaklar bize sanırım.
    Ayrıca GOTG, Jurassic World derken yeni star'ımız Chris Pratt olacak gibi...
  • şöyle

Jurassic World (2015)
     Jurassic World (2015)

bir karşılaştırma gördüm.altta ki serious sam oyunundan bir sahne gibi.umarım bu durumu düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 25 Kasım 2014; 22:27:11 >

• Buram buram nostalji kokuyor trailer. Nublar'da geçiyor olması ayrı bir güzellik, üstelik Hammond'ın hayalinin üzerinden gitmeleri şahane bir fikir olmuş. Genleri ile oynanmış yeni bir tür etobur yaratmaları da müthiş bir fikir çünkü en büyük etobur Spinosaurus'dan sonra tekrar Trex'e başrol vermek saçma olurdu. Raptor'lar da ilk filmden esintiler taşıyor. Ek olarak orijinal müziği de kullanmışlar, cidden sabırsızlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Buram buram nostalji kokuyor trailer. Nublar'da geçiyor olması ayrı bir güzellik, üstelik Hammond'ın hayalinin üzerinden gitmeleri şahane bir fikir olmuş. Genleri ile oynanmış yeni bir tür etobur yaratmaları da müthiş bir fikir çünkü en büyük etobur Spinosaurus'dan sonra tekrar Trex'e başrol vermek saçma olurdu. Raptor'lar da ilk filmden esintiler taşıyor. Ek olarak orijinal müziği de kullanmışlar, cidden sabırsızlandım.

başrolde başka bir dinozor var. hayali bir dinozor olmasa bari.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Söylüyorlar işte genleri modifiye edilmiş yeni hibrit bir dinozor türü yaratmışlar, hali ile hayali bir dinozor.
  • Retro havayı sağlam yapmışlar, beğendim ben de.
  • quote:

Söylüyorlar işte genleri modifiye edilmiş yeni hibrit bir dinozor türü yaratmışlar, hali ile hayali bir dinozor.

fragmanda mı diyor. inglizce olduğundan ne söylediklerine dikkat etmedim ama hayali dinozor olayı iyi olmamış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

fragmanda mı diyor. inglizce olduğundan ne söylediklerine dikkat etmedim ama hayali dinozor olayı iyi olmamış bence.

Evet fragmanda söylüyor. Normal dinozorları zaten yapmışlar, bi de genetiği değiştirilmiş dinozor yapmışlar. Bi GDO'lu dino eksikti.
    Olmayan, hayali bir dinozorla uğraşacaklar bu sefer ve bu tek başına bir dino muhtemelen. Filmin sonunda da yeni filme kapı açmak için bunun yumurtaları falan görünür muhtemelen.

• Fragmanı baştan aşağı şimdi seyrettim oda ofiste olduğum için sessiz izledim o yüzden yeni tür muhabbetlerini duyamadım

Ama eğer öyle olursa çok saçma olur.. hemde fazla saçma

halen beyaz perdeye uyarlanmamış o kadar farklı tür varken, ve bizler bu dinozorları hareket ederken, koşarken görmek isterken, hiç yaşamamış uyduruk bir canlı koyarlarsa gerçekten çok saçma olur..

hadi diyelim T-rex'i es geçtin tamam. Spinoyu es geçti tamam.. Daha Giganosaurus var, bir sürü et obur var, otobur var.. Ne doğru dürüst Stegosarus gördük ne Triceratops.. kimi 1 sahnede kameranın önünden geçti, kimi hastaydı 3-5 sn gördük

Brontosaurus ve diğer sauropodlar hiç yoktu, sadece Branchisarusu'ları gördük..

Raptorlar tamam, olacak tabi.. ama onlar kadar vahşi, onlardan daha büyük ve en az onlar kadar tanınmış Allosaurus'lar var

Yani bu kadar tür dururken gidipte modifiye dinozor yapmak neyin kafası ???

Ayrıca T-rex kesinlikle olmalı.. T-rex en büyük etobur olmayabilir.. Ama en vahşi ve çene gücü en kuvvetli dinozordu. Spino uzun ince çenesiyle, çene gücü olarak t-rex'İn çok gerisindedi, ayrıca ağırlıkla suda avlanırdı.

Fakat T-rex kadar tehlikeli bir yaratık daha gelmedi. Pitbull, Doberman gibi, bu cinsler en büyük köpekler değil ama saldırganlık, çene basıncı ve tehlike dediğiniz zaman akla gelen ilk köpeklerdendir. T-rex'de böyleydi. Filmde mutlaka olmalı

• İlk defa filmden 1 hafta önce haberim oldu küçüklüğümden beri hayranı olduğum efsane bir filmi canavar filmine çevirmişler ne güzel, fragman başında Legendry logosunu görünce artık korkuyorum ve gerçekten efektler yapmacık kendini baya belli ediyor ben efektim diye doğallık yok umarım filme kadar düzeltilir. Hele şu bildiğimiz sığ denizden su dinazorunun çıkma sahnesini görünce yuh dedim.

Evet arkadaşlar yeni tür olacak D-rex adıda hatta hiç konu sahibi değildim film hakkında fragmanı izlerken anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 26 Kasım 2014; 10:30:11 >
  • Bu Fragmani izledim banada yapay bir his verdi.
    Ozellikle o kopek baligini yiyen yaratik cidden gercekcilik bakimindan zayif halde idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

Fragmanı baştan aşağı şimdi seyrettim oda ofiste olduğum için sessiz izledim o yüzden yeni tür muhabbetlerini duyamadım

Ama eğer öyle olursa çok saçma olur.. hemde fazla saçma

halen beyaz perdeye uyarlanmamış o kadar farklı tür varken, ve bizler bu dinozorları hareket ederken, koşarken görmek isterken, hiç yaşamamış uyduruk bir canlı koyarlarsa gerçekten çok saçma olur..

hadi diyelim T-rex'i es geçtin tamam. Spinoyu es geçti tamam.. Daha Giganosaurus var, bir sürü et obur var, otobur var.. Ne doğru dürüst Stegosarus gördük ne Triceratops.. kimi 1 sahnede kameranın önünden geçti, kimi hastaydı 3-5 sn gördük

Brontosaurus ve diğer sauropodlar hiç yoktu, sadece Branchisarusu'ları gördük..

Raptorlar tamam, olacak tabi.. ama onlar kadar vahşi, onlardan daha büyük ve en az onlar kadar tanınmış Allosaurus'lar var

Yani bu kadar tür dururken gidipte modifiye dinozor yapmak neyin kafası ???

Ayrıca T-rex kesinlikle olmalı.. T-rex en büyük etobur olmayabilir.. Ama en vahşi ve çene gücü en kuvvetli dinozordu. Spino uzun ince çenesiyle, çene gücü olarak t-rex'İn çok gerisindedi, ayrıca ağırlıkla suda avlanırdı.

Fakat T-rex kadar tehlikeli bir yaratık daha gelmedi. Pitbull, Doberman gibi, bu cinsler en büyük köpekler değil ama saldırganlık, çene basıncı ve tehlike dediğiniz zaman akla gelen ilk köpeklerdendir. T-rex'de böyleydi. Filmde mutlaka olmalı

Gormeyi en cok istedigim dinozor allosaurus.yer verilmeyecek bir dinozorda degil.yasadigi donemde bulundugu ortamda besin zincirinin en tepesinde bulunan bir dinozor.yalniz cene basincinin dusuk olsugunu ogrendigimde hayal kirikligina ugramistim.sivri disleriyle darbe seklinde saldirilariyla bunu telafi ettigini okumustum.bu ayrinti beyazperdeye yansitildigi taktirde guzel sahnelerin olacagi asikar.bir de kopekbaligini yiyen canli galiba predator x.umarim su alti goruntuler bu sahneyle sinirli kalmaz.diger filmlerde su altina neredeyse hic deginmediler.bir megaladon vs predator x sahnesi hic fena olmaz.dedigin gibi spino,t-rex,giga,carcharodontosaurus falan dururken eger seri dusunuluyorsa bu sekilde fantaziye kacmalari cok sacma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 26 Kasım 2014; 16:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o sudan çıkan bencede kesin predator-x.. dediğin gibi su altınada ağırlık verirlerse çok güzel olur.. zaten Spionsaurus'unda asıl evi su kıyıları. o zamanların timsahı.. Orada bazı konular işlenebilir.

Spino'yu şu şekilde düşününce ürkütücü oluyor gerçekten

Jurassic World (2015)

Allosaurus'ta bende senin gibi hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü hep aklımda T-rex'in 3 parmaklı biraz küçüğü olarak canlanmıştı. Ben geçen aylarda aldığım figürle farkettim. Figürde Allosaurus'un çenesi çok dardı, acaba hata mı var diye internette baktım, alt çene kemiği çok zayıf ve dişleri ince, sık şekilde dizilyor. Ama vahşilik konusunda bu dinozor gerçekten çok korkulan bir yaratıkmış

• Bir an önce çıksa da izlesek.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.