Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MARVEL

Oskar herşeyi açıklıyorsa bir daha bak King Kong EN İYİ GÖRSEL EFEKT ödülünü aldı.

King Kong'un aldığı oskarlar:

En İyi Görsel Efekt
    En İyi Ses Kurgusu
    En İyi Ses Miksajı

En iyi sanat yönetmenine aday oldu kazanamadı.

Jurassic Park 2 en iyi görsel efekt yazmışsın oda yanlış Titanic kazandı.

evet evet onları yanlış almışım nominated olanları karıştırmışım , jurassic park 1 dogru ama... Neyse yinede king kong daki cgi rezilliğini değiştirmiyor. Jp1 ile kıyas kabul edemez.. ortada işte herşey yukardaki linklerden inceleyebilirsin.O rezil efektle nasıl oscar almış hayret ettim.Verdiğim videoyu izleyin en yukarda adamların greenbox önünde koştugu o kadar belli ki kontrast bile tutturamamışlar studyodaki ısıklarla cgi arasında.Cgi hataları var birsürü fazla bacaklar , olmayan boşluklar , yere tam basmadan koşan dinozorlar.. resimlerde eleman acıklamıs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 8 Temmuz 2015; 13:05:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Oskar herşeyi açıklıyorsa bir daha bak King Kong EN İYİ GÖRSEL EFEKT ödülünü aldı.

King Kong'un aldığı oskarlar:

En İyi Görsel Efekt
    En İyi Ses Kurgusu
    En İyi Ses Miksajı

En iyi sanat yönetmenine aday oldu kazanamadı.

Jurassic Park 2 en iyi görsel efekt yazmışsın oda yanlış Titanic kazandı.

evet evet onları yanlış almışım nominated olanları karıştırmışım , jurassic park 1 dogru ama... Neyse yinede king kong daki cgi rezilliğini değiştirmiyor. Jp1 ile kıyas kabul edemez.. ortada işte herşey yukardaki linklerden inceleyebilirsin.O rezil efektle nasıl oscar almış hayret ettim.Verdiğim videoyu izleyin en yukarda adamların greenbox önünde koştugu o kadar belli ki kontrast bile tutturamamışlar studyodaki ısıklarla cgi arasında.Cgi hataları var birsürü fazla bacaklar , olmayan boşluklar , yere tam basmadan koşan dinozorlar.. resimlerde eleman acıklamıs..

Senin gösterdiğin ayrıntılardaki hatalardan kim rahatsız olmuş hatta kimse farketmemiştir bile. Adamlar araştırıp bulmuş çoğu filmde böyle hatalar var. Film 2005 yılının koskoca En iyi görsel efekt ödülünü almış, birileri hata bulmuş diye efektler berbat olmuyor.

• King kong un görsel efektlerini rezil bulmak......
    İlginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Ya sen neden bahsediyorsun ne rezilliği king kong en iyi CGI efekletleri barındıran filmlerden biridir ,senin o gördüğün hatalar bence senin kafanda uydurduğun yada gözlerinin yanlış gördüğü sahneler birde berbat diyorsun yapma dost.. WETA digital gibi dünyanın en iyi animasyon şirketi bile King kong'u yaparken çok zorlandık çok büyük emekler var derken şu yazdıkların kadar ironi birşey olamaz...

IMDb'de top 100 görsel efektte 6.sırada

Top 100 Movies With Best Visual Effects

Sırf JP 1'de maket kullandılar diye en iyisi olmuyor yani, bir kere dinozorların fizik harekerleride önemli, bak bakalım king kong'daki t-rexler nasıl hareket ediyor tepki veriyor ,birde Jurassıc park 1'deki tre-x'e bak ..uzun uzun detaylı anlatırım sana

http://www.wetafx.co.nz/features/king_kong/

Bu denle muazzam bir görsel şölene rezil diyenin bir sıkıntısı var bi garezi veya başka nedenleri var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 8 Temmuz 2015; 14:24:48 >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Bu film Peter Jackson'ın çocukluk hayaliydi ve Yüzüklerin Efendisi'nden daha çok değer vermiştir.
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Zaten bu filmi çekmek için yönetmen olduğunu söylemşti ,yani her görsel filmde kusur vardır ama illa kusur aramak için çok ufak detaylara kaçıp filmi yerden yere vuran kişilerin bariz bir çekemezliği ne bileyim sıkıntısı vardır...KİNG KONG dünyanın en iyi görsellerini sunan yapımlarından biridir nokta
  • Jurassic World tamamen gişe için yapılmış bir film olmuş. Açıkçası filmi beğenmedim. Kullanılan teknikler vs üst düzey olabilir ancak filmi izlerken içine giremiyorsun bu da bir süre sonra sıkıcı oluyor.
  • bol bol spoiler var . ona göre izlemeyenler bakmasın
  • Gitmekten vazgeçmek üzereyim. Vakit ve nakit kaybı mı olur?
  • Hiç boşuna gitmeyin illa izlemek istiyorsanız bugün internete hd görüntü düştü ordan izleyebilirsiniz.
  • sinema çekimi gibi duruyor ayrıc korece altyazı gömülü. bu şekilde izlemektense izlemeyin daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

sinema çekimi gibi duruyor ayrıc korece altyazı gömülü. bu şekilde izlemektense izlemeyin daha iyi.

Şu var tam 16.67 GB Korece altyazılı.

Jurassic World 2015 1080p KORSUB HDTV x264 AAC-Showscen0wn3dNaver mp4

16 GB'a değer mi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

sinema çekimi gibi duruyor ayrıc korece altyazı gömülü. bu şekilde izlemektense izlemeyin daha iyi.

Jurassic World (2015)

baya kaliteli duruyor. ama gömülü altyazı seyir zevkini bozabilir. ister bekle ister izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 11 Temmuz 2015; 3:04:37 >

• 720p web-dl çıktı

• quote:

quote:

quote:

Jurassic World (2015)

baya kaliteli duruyor. ama gömülü altyazı seyir zevkini bozabilir. ister bekle ister izle.

Bana da denk geldi bu sürüm. Görüntü mükemmel ama hayvan gibi altyazı koymuşlar saçmalık resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 11 Temmuz 2015; 15:06:11 >

• turknovadan indiriyorum bakalım 3gb küsür bakalım nasılmış diğer 3 ünü 3 4 ay önce izlemiştik iş yerinde izle izle insan sıkılmıyor
  • az önce web-dl izledim işleyişi biraz saçma buldum :

İ-rex midir nedir , kaçtıktan max 1 saat sonra oraya havadan abrahams salarlar 120mm yivsiz patlayıcı mermi kokar hava , film biter :). Özetle demek istediğim çok fazla çaresiz gibi görünmüş adadaki insan topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

quote:

quote:

Jurassic World (2015)

Bana da denk geldi bu sürüm. Görüntü mükemmel ama hayvan gibi altyazı koymuşlar saçmalık resmen

Beklemek en iyisi.....

• Nasıl film. Gidilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flim cidden güzel bi havası var zaten bu tarz konu bi flimden de çok ötesi beklenmemesi lazım 10/8 bence
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.