Şimdi Ara

Jurassic World (2015) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
12.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imax 3d izlemiştim, 3d si bildiğimiz imax, hususi hazırlanan 3d intro nun hissini filmler veremiyor, sadece alan derinliği oluşturulduğu için oradaymışsın hissi veriyor, sana doğru gelen giden olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla bir şey beklemeden izlediğim için beni tatmin etti. Neredeyse ilk filmin kopyası sayılabilecek bir hikaye... Fakat ondan iyi değil bence. Görsellik daha fazla olsa da ilk filmi , buna tercih ederim. Kendi alanında değerlendirecek olursak , istenileni veren bir yapım olmuş. Tabi bu , aşırı beklenti içinde olanlar için geçerli değil. İzle geç filmi yani...
  • çöpün biraz üzerinde bir filmdi kimse kusura bakmasın...
  • Yorumlara bakınca hiç bulaşmayayım dedim . Bırakalım eski filmleri ile mazide kalsın.
  • Merakla izledim, rezilce bitirdim filmi. Telefonla oynayarak. Çok zevksiz ve yetersiz.
  • Ben izledim fena değildi

• Jurassic Park efsanesine yakışan bir film miydi tartışılır ama izlemesi keyifliydi.

• Jurassic Park 1-2-3'de izleyip nostalji yapmak güzeldi. Bu Raptor'lar da olmasa keyif alınmayacak. İkinci filmde ki Raptor'un şaşırtma sahnesi ve yavru T-rex'in babasının "hadi ye evladım" işareti
  • Sondaki dovus efsaneydi Ben begendim filmi ve verdigi mesaji

• Gayet keyifliydi.
  • Çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim. İzledik işte. Öyle bir filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Sondaki dovus efsaneydi Ben begendim filmi ve verdigi mesaji

Verdigi mesaj derken, acayip bir mesaj mi vardi bizim gormedigimiz ?

• Ben kendim adıma bir mesaj cikardim filmden acayip bir sey falan yoktu

Ayrica filmin hasılatı yuksekmis baya.

• Beğenmedim eski serilerin geçtiği mekanları
    kullanmaları dışında bir olayı yoktu.Doğal olan hep kazanır mesajı verdiler hepsi bu
  • Filmi çıkışının 2.günü imax 3d olarak çiğli kipa cinecity de izledim.çok aşırı bi 3d durumu yok idare eder seviyede.

filme gelecek olursak bence yerden yere vurulmayı haketmiyor.evet eski jurassic park filmlerinin tadı yok gerilimden ziyade aksiyon havası var.fakat ben bu serinin aşırı hayranı olarak beklediğimi aldım şahsen.verdiği klasik mesaj bile yeterli yani doğaya müdahele etmeyin.aslında anti-kapitalist bi mesaj taşıyor.gerçi hollywood da çekilen bir film ne kadar antikapitalist olur tartışılır ama mesaj içeriği öyle.her neyse iyi ve kötü yanlarını karşılaştıracak olursak;

-filmde oyuncu seçiminde bazı hatalar vardı.(örn: o 2 başrol velet çok sırıtmış.klasik amerikan veletleri.)
    -yine başroldeki veletlerden büyük olan habire kızlara yürüme sahnesi yapmışlar.tek kelimeyle gereksizdi.
    -dinazorlar aşırı akıllanmış.gerçekçilik yerlerde.
    -son sahnedeki t-rex ve indominus rex kapışmasında rex ve raptoların anlaşması için oha diyorum yani bu kadar saçmalama olamaz.owen(chris pratt) raptor eğitmesi de aynı şekilde.
    -owen ve claire(bryce dallas howard) arasındaki romantizm çok yapmacıktı.
    -klasik amerikan film klişeleri vardı.
    -fazla cgi efekt kullanılmış.

İyi yanlarına gelirsek
    -Ses,görüntü gayet iyi,eksiksiz.
    -veletler haricinde bütün oyuncular karaktere tam oturmuş.
    -filmde tıkanma yok akıyo gidiyo resmen öyle ki aa ne çabuk bitti diyorsunuz.
    -müziklere diyecek yok zaten jurassic world theme song girince tüylerim diken diken oldu.
    -mekanlar çok iyi dizayn edilmiş.bilim kurgu havasını bir bakışta alıyorsunuz.
    -kamera açıları iyi seviyedeydi.
    -sevişme sahnesi yoktu iyiki.gerçi hiçbir jp filminde yoktu ama izlerken dedim inşallah böyle bişey olmaz.
    -verdiği mesaj iyi zaten klasik jp mesajı.
    eklemek istediğim birşey daha,bryce dallah howard'a diyecek yok zaten o nasıl bir güzellik öyle cidden sanki bilgisayarda tasarlanmış gibi kadın.daha önceden tanıyordum zaten.
    ve son olarak;arakadaşlar film sinema tarihine damga vurmak,çok iyi bir film yapmak için değil,para kazanmak için yapılmış bariz belli.bunu göz önünde bulundurun.

• Kolay kolay bir filmi aşağılamam ama berbat ötesi bir film olmuş.Biraz önce izledim de vakit kaybı.Seyirciyi görsellikle çekmeyi uman ergen hayali ile uçan bir yapıt. Jurassic Park serisine gölge düşmüş.ciddi anlamda eski filmlerle hiç alakası olayan bir film.Godzila vs. King Kong un Jurassic versiyonu.

Jurassic World filminin özeti:

• Tamamen ergen filmi olmuş. Yetiskin bi insan bu filmi çizgi film gibi görür. Jurassic park efsanesinden prim çıkartmaya çalışılan bi film olmuş. Günümüz dünyasına ayak uydurmuşlar. Genç kitleye çalışmışlar.

• filmin çekimleri başladığında çok heyecanlanmıştım. ilk filmi izlediğim zamanlar aklıma gelmişti. İzlerken gerildiğimiz ekrana bakamadığımız (hani o meşhur dinazorla ilk karşılaşılan) bölümü hatırladım.

Ama filmi izleyince aslında sadece isminde Jurassic isminin olduğu sıradan aksiyon filmi çıktı karşıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Filmi çıkışının 2.günü imax 3d olarak çiğli kipa cinecity de izledim.çok aşırı bi 3d durumu yok idare eder seviyede.

filme gelecek olursak bence yerden yere vurulmayı haketmiyor.evet eski jurassic park filmlerinin tadı yok gerilimden ziyade aksiyon havası var.fakat ben bu serinin aşırı hayranı olarak beklediğimi aldım şahsen.verdiği klasik mesaj bile yeterli yani doğaya müdahele etmeyin.aslında anti-kapitalist bi mesaj taşıyor.gerçi hollywood da çekilen bir film ne kadar antikapitalist olur tartışılır ama mesaj içeriği öyle.her neyse iyi ve kötü yanlarını karşılaştıracak olursak;

-filmde oyuncu seçiminde bazı hatalar vardı.(örn: o 2 başrol velet çok sırıtmış.klasik amerikan veletleri.)
    -yine başroldeki veletlerden büyük olan habire kızlara yürüme sahnesi yapmışlar.tek kelimeyle gereksizdi.
    -son sahnedeki t-rex ve indominus rex kapışmasında rex ve raptoların anlaşması için oha diyorum yani bu kadar saçmalama olamaz.owen(chris pratt) raptor eğitmesi de aynı şekilde.

İyi yanlarına gelirsek
    -müziklere diyecek yok zaten jurassic world theme song girince tüylerim diken diken oldu.
    -sevişme sahnesi yoktu iyiki.gerçi hiçbir jp filminde yoktu ama izlerken dedim inşallah böyle bişey olmaz.
    eklemek istediğim birşey daha,bryce dallah howard'a diyecek yok zaten o nasıl bir güzellik öyle cidden sanki bilgisayarda tasarlanmış gibi kadın.daha önceden tanıyordum zaten.
    ve son olarak;arakadaşlar film sinema tarihine damga vurmak,çok iyi bir film yapmak için değil,para kazanmak için yapılmış bariz belli.bunu göz önünde bulundurun.

~IMAX yok ki orada

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Filmi çıkışının 2.günü imax 3d olarak çiğli kipa cinecity de izledim.çok aşırı bi 3d durumu yok idare eder seviyede.

İyi yanlarına gelirsek

~IMAX yok ki orada

ben yanlış hatırlıyorum o zaman.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.