Şimdi Ara

Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
11.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

Oyunda asiri derecede performans dusuklugu aliyorum 10 fps lerde geziyo ara ara bariz bi sekilde donu. Loading ekranlarinda cok fazla bekliyo bu durum sizdede boylemi ? Yoksa benim ps4 kafayimi yedi? İlk gun guncellemesinide yaptim ama sadece bu oyunda boyle biseyler karsilastim. Alintilayip cevaplarsaniz sevinirim

Büyük tankerler arka arkaya patlamaya başlayınca frame düşüşü oluyor ama öyle 10 fps lere inecek kadar bişey yok tahminim 20-22 arasına düşüyor oda uzun sürmüyor zaten patlama anında. Yani benim Ps4 te böyle sende farklı bir durum varsa bilemem. O kadar fps muhabbeti yapılıyor ki zerre umrumda olmayan fps konusunda bile gözlerim fps ölçer hale geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimse umurumda olmaz fps 30 fps ile 60 fps hiz umursamam ama bu bariz donuyo ya :s

• quote:

Benimse umurumda olmaz fps 30 fps ile 60 fps hiz umursamam ama bu bariz donuyo ya :s

Konsolda sıkıntı olabilir,cok isinmis olabilir ya da tek bir anlik durum oluşmuştur ama birkac defa yaşandı diyorsanız bilemedim. Bende o seviyeye inmedi hatta şöyle diyeyim Witcher 3 oynarken batakliklara girince öyle bir fps düşüyordu ki oyundaki kasılmalar baş ağrısı yaratıyordu bataklıkta birkaç dk geçirince. Bunda o derece düştüğüne denk gelmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 30 Kasım 2015; 1:48:18 >
  • Baya baya dusu heryerde. Konsoluda daha yeni actim sayilir. Bide pc de denemek lazim aynimi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: dippyçik

Patlama efektine bakar mısın arkadaş bu nedir ya Ne patlatmışım bee

https://www.youtube.com/watch?v=mgmXDSwJeVw

Topu topu atv hadi üstüne deniz feneri patladı desek. Yine de, o nedir arkadaş

dostum yaptığım bi çeşit görev challange ne kadar kısa surede patlatırsan puan veriyor diyelim motorun arkasında bombalar var ondan aşırı şekilde oldu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Patlama efektine bakar mısın arkadaş bu nedir ya Ne patlatmışım bee

https://www.youtube.com/watch?v=mgmXDSwJeVw

Topu topu atv hadi üstüne deniz feneri patladı desek. Yine de, o nedir arkadaş

dostum yaptığım bi çeşit görev challange ne kadar kısa surede patlatırsan puan veriyor diyelim motorun arkasında bombalar var ondan aşırı şekilde oldu :)

Alıntıları Göster
    ps4 de bir oyun oynarken oyun performansı 23 fps ve altına düşüyorsa mutlaka bi servise gösterin derim ben normal değil cünkü bu

• quote:

Oyunda asiri derecede performans dusuklugu aliyorum 10 fps lerde geziyo ara ara bariz bi sekilde donu. Loading ekranlarinda cok fazla bekliyo bu durum sizdede boylemi ? Yoksa benim ps4 kafayimi yedi? İlk gun guncellemesinide yaptim ama sadece bu oyunda boyle biseyler karsilastim. Alintilayip cevaplarsaniz sevinirim

Benimkiside söylediğin gibi bu oyunda performans konusunda çöp çıktı oyunda öldükten sonra 5 dk loading süresi var bitmemis oyunu çıkarmış dolandırıcılar fallout da boyleydi buda boyle çıktı yeter artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Antrim

quote:

Benimkiside söylediğin gibi bu oyunda performans konusunda çöp çıktı oyunda öldükten sonra 5 dk loading süresi var bitmemis oyunu çıkarmış dolandırıcılar fallout da boyleydi buda boyle çıktı yeter artık

Alıntıları Göster
    Şu oyunun hakkını cidden vermek lazım;

Belki konu olarak klişe ve bir o kadar da zayıf ama atmosfer ciddi manada stres attırıyor.

Piyasadaki "benim" diyen oyunlardan 10 kat daha iyi patlama ve kaos ortamı var oyunda,bence sırf bunun için bile oynanır...

• Bu yapımcıların kulağının çekilmesi lazım artık, yetti bu frame düşmeleri. Bitmemiş oyunları nasılsa güncelleme var diye piyasaya çıkartıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 30 Kasım 2015; 9:54:43 >
  • btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı sizde değil hocam, oyunu almak istediğimden performans durumunu takip ediyorum yabancı forumlarda ve söylediğiniz durumlardan şikayetçi oynayanlar. Uzun loading süreleri ve yer yer düşen fps durumu biraz can sıkıcı. Daha iyi bir optimizasyon beklerdim, şu hali ile bu sorunlar düzeltilene kadar almayı düşünmüyorum.
  • BadGuy kullanıcısına yanıt
    yer yer frame düşmüyoki.her saniye düşüyo.havada süzülürken çalışmada yürürken araba sürerken.beklediğim bir oyundu.çok sevdiğim de bir seri ama böyle olunca insan üzlüyor
  • btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Burana bahsedilen güncelleme geldi mi hocam? 2.8 GB boyutunda olan? Haberde ilk gün güncellemesi demişler ancak zaten o güncelleme geldi bildiğim kadarı ile, bu yeni bir güncellemedir belki. Optimizasyon ile ilgili iyileştirmeler mevcutmuş.

http://www.merlininkazani.com/Just_Cause_3un_ilk_gun_yamasi_detaylandirildi-oyun_haber-85061p1.html

Eğer düzelmemişse oyunu bu şekide oynamaktansa düzeltilmesini beklemek daha iyi olacaktır. Yalnız deneyenler şu haline rağmen çok eğlenceli olduğunu söylüyor.

• BadGuy kullanıcısına yanıt
    kesinlikle eğlenceli.saçma sapan bir sürü şey yapabiliyosun.ama bide oynansa :D sanırım gelmedi. şuan ofisteyim eve gidince kontrol edicem.
  • quote:

kesinlikle eğlenceli.saçma sapan bir sürü şey yapabiliyosun.ama bide oynansa :D sanırım gelmedi. şuan ofisteyim eve gidince kontrol edicem.

Hocam o kadar mı kötü? Almayı düşündüğüm bir oyundu ama beklesek mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Sıkıntı sizde değil hocam, oyunu almak istediğimden performans durumunu takip ediyorum yabancı forumlarda ve söylediğiniz durumlardan şikayetçi oynayanlar. Uzun loading süreleri ve yer yer düşen fps durumu biraz can sıkıcı. Daha iyi bir optimizasyon beklerdim, şu hali ile bu sorunlar düzeltilene kadar almayı düşünmüyorum.

Oyun bence de bas bas bağırıyor zaten başına oturup o renkli atmosferde maceradan maceraya koşulacak bir eğlencelik olduğunu

Hele hele benim gibi Far Cry-4'ü severek oynamış olanların kaçırmaması gereken bir oyun gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Oyun bence de bas bas bağırıyor zaten başına oturup o renkli atmosferde maceradan maceraya koşulacak bir eğlencelik olduğunu

Hele hele benim gibi Far Cry-4'ü severek oynamış olanların kaçırmaması gereken bir oyun gibi duruyor

Alıntıları Göster
    PS4 ve Xbox One frame rate karşılaştırması.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

PS4 ve Xbox One frame rate karşılaştırması.

Alıntıları Göster
    Just Cause 3 İçin İnceleme Puanları Yayınlandı

Just Cause 3 bugün itibarıyla piyasaya çıkıyor. Uzun zamandır beklenen oyun için yayınlanan her bir fragman ve her bir oynanış videoları, kanımızı kaynatmaya ve daha da fazla sabırsızlanmamıza yetmişti. Peki tamamıyla eğlenceye odaklanmış olan oyunun puanları ne alemde? Avalanche Studios tarafından kaldırılması ile Just Cause 3 için inceleme puanları da yayınlandı.

Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor !

Öncelikli olarak, incelemelerin genel olarak buluştukları nokta, oyundaki aksiyonun ve yıkımın olağanüstü zevkli olduğu. Zaten bunu yayınlanan videolarda gayet net görüyoruz. Hiçbir şeyi düşünmeden taşın taş üstünde kalmadığı gerek oynanış videoları, gerekse de fragmanlar, "Şu oyun bir an evvel çıksa da ortalığı yıkıp döksek, milletin başına bela olsak!" düşüncesine sevk ediyordu ister istemez. Bunun haricinde, oyunun haritasının genişliği, kontrollerin rahatlığı, görselliğin etkileyiciliği ve wingsuit yine oyunun beğenilen yönleri arasında gösterilirken, yaşanan performans sorunları, yapay zekâ, kendini tekrar eden bölge alma görevleri de oyunun zayıf görünen yanları arasında bulunuyor.

IGN, Polygon, Gamespot ve GameInformer gibi oyun dünyasının önde gelen sitelerinin de bulunduğu inceleme puanlarının tamamına aşağıdan bakabilirsiniz.

-----------------

Polygon – 8.5/10
    IGN – 8/10
    PCGamesN – 8/10
    Destructoid – 8/10
    Gamespot – 8/10
    GameInformer – 8/10
    Shack News – 8/10
    PC Gamer – 67/100
    The Jimquisition – 6.5/10
    Videogamer – 6/10
    GamesRadar – 3/5

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Alıntıları Göster
    puanlar gayet iyi kesinlikle oynanir
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.