Şimdi Ara

Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
11.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet renk paleti çok hoş. Oyunun bi ucundan bi ucu 40 km civarı. Ben bi uca yakin bi yerden diğer tarafi isaretledigimde 34 km yol gösteriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Renk paleti" guzelmis, hemen bi 200 tl yatirmaliyim !

• Biraz fazla abartmışsınız gibi geldi. Bilmiyorum bence 200 lira bu oyun için fazla.

• Doğru söylüyorsunuz,oyunlar genelde 70 lira 100 lira falan. Bu neden 200 ki çok saçma.

• Hak ettiği fiyat 100 tl.

• Serinin tüm oyunlarını bitirmiştim Just Cause 3'ü de umarım yakın zamanda bitirebilirim, ayrıca konu için teşekkürler hocam.
  • fiyat çok abartı ya 100-120 tl olasa alınbilirde 180-200 tl denir ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok biliyorum hemen 200 tl yatırmamalıyim!

Hayırdır selocanlar niye bu konuda bu muhabbeti yapicaginiz tuttu sanki the order 1886 konusu. Just cause u ilk günden 6 saat oynadim order i toplam bitirdiğim süre 7 saat sürmüştü zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 29 Kasım 2015; 14:14:34 >
  • Sonunda açıldı PSN US;
     Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor !
  • Danny Santos kullanıcısına yanıt
    hocam neden hemen saldırıya geçtin, ben kendi adıma söyleyeyim bu oyun için demiyorum bütün ps4 oyunlarının fiyatları uçuk durumda. Eskiden 100-120 tl arası aldığımız oyunlar şimdi oldu 180-200 diyeceksiniz dolar arttı, tamam arttıda bu kadar da değil be arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 29 Kasım 2015; 17:03:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dippyçik

Patlama efektine bakar mısın arkadaş bu nedir ya Ne patlatmışım bee

https://www.youtube.com/watch?v=mgmXDSwJeVw

Topu topu atv hadi üstüne deniz feneri patladı desek. Yine de, o nedir arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 29 Kasım 2015; 17:11:33 >

• Arkadaşlar selamlar,

Oyunun çıkış tarihi TR PSN'de 1 Aralık, US PSN'de 5 Ocak gözüküyor.

Bir yanlışlık olabilir mi?
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Size degil hocam sözüm imali imali "patlamasi cok guzel hemen alayım, "rengi cok guzel en alaim" diyenlere. Adam mad max e makale yaziyo orasindan fury road fışkırıyor burasindan güzellik akiyo diyerek,Fallout 4 duyuruluyo imzayi pip boy yapıyor,battlefront beta oynjyor darth vader yapiyo falan sonra burda şov yapıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 29 Kasım 2015; 17:31:45 >
  • patlamalar konusunda derslerine cidden iyi calismislar

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

Size degil hocam sözüm imali imali "patlamasi cok guzel hemen alayım, "rengi cok guzel en alaim" diyenlere. Adam mad max e makale yaziyo orasindan fury road fışkırıyor burasindan güzellik akiyo diyerek,Fallout 4 duyuruluyo imzayi pip boy yapıyor,battlefront beta oynjyor darth vader yapiyo falan sonra burda şov yapıyo.

Önce şunda bir anlaşalım laf atacaksan attığın kişiyi alıntılayacak kadar cesaretli ol, başkalarından duymayayım en azından laf atmaya çalıştığını. İmza olayını hiç anlayamadım; istersem evin tapusunun capture'ını da koyarım oraya, herhangi bir karakteri de bilmem neyi de. Mesajlara tekrar dönelim, varsa aksini iddia ettiği düşüncen alıntılar cevap yazarsın, boş muhabbetlere gerek yok. Yazdığım makaleyi de takip etmen ayrıca hoşuma gitti, teşekkürler.

• Oyunun normal 60 dolarlık versiyonunu (XL Edition olmayan) us psnden alan var mı? Çıkış tarihi 5 ocak gözüküyor. yarın oynamak için illa pahalı olan versiyonu mu alacağız?
  • Sen alıntı yapmış mıydın konuda oyuna kaç para verdiğini yazan tek ben varken ve patlamaları yine ben ovmusken? Acik açık banaydi işte. Ayni usul cevap verdim cesaret mesaret bunları geçelim çekinecek olsam hiç yazmam,ayni hesap cevap verdim.

Imzani ne yaptığın beni ilgilendirmez,birkaç oyunun daha çıkışında böyle değiştirmiştin onlari hatirlayamadim orada kast ettiğim yeni çıkan oyunlari beğenip aliyosun,bu oyunuda biz beğendik aldık işte diye.

Evet okudum,okuyorumda.Hafizamda iyidir unutmam kolay kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

Sen alıntı yapmış mıydın konuda oyuna kaç para verdiğini yazan tek ben varken ve patlamaları yine ben ovmusken? Acik açık banaydi işte. Ayni usul cevap verdim cesaret mesaret bunları geçelim çekinecek olsam hiç yazmam,ayni hesap cevap verdim.

Imzani ne yaptığın beni ilgilendirmez,birkaç oyunun daha çıkışında böyle değiştirmiştin onlari hatirlayamadim orada kast ettiğim yeni çıkan oyunlari beğenip aliyosun,bu oyunuda biz beğendik aldık işte diye.

Bir arka sayfa da iki yorumdan biri patlama, zart zurt mükemmel. ''açık açık banaydı'' diyebilmen için sadece senin böyle bir yorum yazmış olman, kale alınman gerekiyor ama böyle bir şey yok. Dünya da Türkiye de satılan spot oyunun 200₺den aşağı olmayacağını bilen tek kişi de sen olmadığına göre yine bu lafı diyebilme hakkına sahip değilsin. Genel eleştiriyi, laf atmayı ayır önce.

Senin yaptığına özellikle birini seçip sallamak denir. Alıntılamadan. Bana yapıyorsun dediğini aslında kendin yapıyorsun. Üstüne zerre alakasız imza, makale bilmem ne saçma yerlerden geçmişsin. Yaptığının farkında değilken daha fazla açıklamaya da gerek yok, böyle kıytırık bir oyunun başlığında da bulunmak istemiyorum zaar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 29 Kasım 2015; 20:24:12 >

• Edit:Yazdığım şeyi siliyorum tamam haklısın.

Küfür hakaret falan içermiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 29 Kasım 2015; 20:51:17 >
  • Oyunda asiri derecede performans dusuklugu aliyorum 10 fps lerde geziyo ara ara bariz bi sekilde donu. Loading ekranlarinda cok fazla bekliyo bu durum sizdede boylemi ? Yoksa benim ps4 kafayimi yedi? İlk gun guncellemesinide yaptim ama sadece bu oyunda boyle biseyler karsilastim. Alintilayip cevaplarsaniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.