Şimdi Ara

Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
4
Favori
11.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Danny Santos

Dışarda firtinalar kopuyor tam bu gecelik iyi denk getirdim valla

Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor !

Just Cause 3 (PS4) Yeni Nesile Geliyor !

Patlama efektleri inanılmaz

hayırlı olsun kaça aldınız acaba

• 210 hocam ama bekleyemedim valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Seri eksiledim, ne zaman yorumunu görsem eksiliyorum. Her oyuna saldırıp, bi yorum yapma isteğin feci antipatik geliyor nedense.

Oyun güzel, bekliyoruz.

aylaaaaaaaaaaaaaar önce engelledim ben onu engelle rahat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Seri eksiledim, ne zaman yorumunu görsem eksiliyorum. Her oyuna saldırıp, bi yorum yapma isteğin feci antipatik geliyor nedense.

Oyun güzel, bekliyoruz.

aylaaaaaaaaaaaaaar önce engelledim ben onu engelle rahat et

Sübhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım. Engellesem yine naptığını biliyor olcaz varmıdır bir çözümü ? Sevemedim gitti bu çocuğu. Dark brotherhood ile iletişime geçsek olmazsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Kasım 2015; 18:34:52 >
  • Patlamalara inanamayacaksiniz gerçekten yok böyle bişey.

• Patlama esnasında malesef çok fps düşüşü oluyor,onun dışında stabil diyebilirim.1 tane performans güncellemesi daha gerekli.
  • Patlama efektine bakar mısın arkadaş bu nedir ya Ne patlatmışım bee

https://www.youtube.com/watch?v=mgmXDSwJeVw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dippyçik -- 28 Kasım 2015; 20:40:54 >
  • Ciddi FPS dususu var onceki iki oyunu oynamadim grafikler fena degil patlamalar muazzam ancak yinede o FPS dususunu gerektirecek bir grafik yok optimizasyon kotu hadi patlamalarda FPS biraz duser abarti derecede kasmislar ancak arac detaylari onceki nesilden kalma binalar cevre vs oyle asiri bir detay yok buna ragmen optimizasyon sorunu var gibi geldi bana.Yinede saglam kafa dagitmalik oyun yapmis adamlar.

PS4'e takasla aldim takasa verdigim parayla Steam'den PC ye aliniyor oyun.Su anda kutulu oyunla konsolu goturme sansi gercekten yok bu fiyatlarin olacagi kalmadi.

• ''Patlamalar'' güzelmiş, hemen bir 200₺ yatırmalıyım.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Grafikleri gayet güzel bence hiç eski nesilden kalma gibi değil.

• oyun steamde 81 tl spotcuda ps sürümü 200 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

210 hocam ama bekleyemedim valla.

hocam bekleseydiniz mariio.128.com dan 155 liraya alırdınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Ciddi FPS dususu var onceki iki oyunu oynamadim grafikler fena degil patlamalar muazzam ancak yinede o FPS dususunu gerektirecek bir grafik yok optimizasyon kotu hadi patlamalarda FPS biraz duser abarti derecede kasmislar ancak arac detaylari onceki nesilden kalma binalar cevre vs oyle asiri bir detay yok buna ragmen optimizasyon sorunu var gibi geldi bana.Yinede saglam kafa dagitmalik oyun yapmis adamlar.

PS4'e takasla aldim takasa verdigim parayla Steam'den PC ye aliniyor oyun.Su anda kutulu oyunla konsolu goturme sansi gercekten yok bu fiyatlarin olacagi kalmadi.

İlk gün yaması var onu kurarsan performans sorunu fazla olmaz birde oyun PS4 de 1080p ama konsol kaldırmıyor demek ki. XO da 900p çok daha stabil değerlerle oynarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just cause ile rehabilitasyon

Bu oyunu beklemek istemedim ama fiyat iyimiş ordan alirim bundan sonra.

Bende fps sıkıntısı olmadı.

• Oyunu harika olmus. Ama biraz alismak gerekiyor :) acikcasi sevdim ben baya. Almayi dusunenler tereddut etmeden alabilirler.

• Danny Santos kullanıcısına yanıt
    hocam oyunun kontrolleri nasıl ? dün steamde just cause 2 5 tl ye düşmüştü hazır düşmüşken alıp 3 ten önce deneyimleyeyim dedim ama kontrollerde biraz zorlandım.. 2 yi oynadıysanız 3 ile karşılaştırabilir misiniz kontrolleri ?
  • 2 yi oc de oynamıştım klavye ile zorlanıyorum alışık değilim,bunun kintrolleri kolay,alışıyorsun 1 saate.

• Danny Santos kullanıcısına yanıt
    tamamdır sağolasın hocam xo gamepad ile oynuyorum zaten pc de.. alışırım o zaman buna
  • Beyler teknikten fpsden anlamam.
    Ama farcry just cause gibi oyunlardaki orman deniz ova bayır göl gökyüzü renk paleti bana huzur veriyor ya. Uç gez görev olmasa bile denemek ister insan. Görüntüler insanın içini açıyor şu denize bakın videolardaki yeşilliğe bakın

• renk paleti gerçekten çok hoş. haritasıda sanırım bayağı büyük olacak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.