Şimdi Ara

Justice League (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.158
Cevap
54
Favori
316.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kötü adam lex luther mi olacakmis. yandik mi ne yandik. supermanin her seferinde basitce hallattigi lex bu sefer 2 kahramana mi savasabilcek sanki. off kötü adam basit kaldigi icin film heyecansiz olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the deadpool

Green Lantern,Batman,Superman tamam..Flash'da çekilcek..Grren Arrow'un da dizisi var..Ama hala Wonder Woman,Aquaman ve Cyborg'la ilgili hiç gelişme yok..En azindan bi Wonder Woman filmi olsa bundan önce..Neyse daha 2017ye cok var insallah yaparlar

Aynen

• wakara kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Batman ve Tom Cruise İkincisi Lex filmlerde görüldüğü kadar güçsüz bir düşman değil DC evreninin en tehlikeli 3 kötü karakterinden biridir. "Zeka, kastan üstündür" Brainiac dünyadaki en zeki canlı diye lex Luthor'u seçiyor bak Batman'i falan değil Lex'i seçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

batmani tom cruise lex luthere da Leonardo di caprio oynasın

/>
  • Tam yılan hikayesi oldu bu film hatta geç kaldılar çekmek için. Marvel Avengersi çektimi sende hemen cevabı vereceksin justice league ile ama dc de o istek pek yok. Superman le Batman in aynı filmde olduğu bir yapım çekilse ne Avengers kalır, ne Avatar kalır, ne bilmem kim kalır. Hepsini sever atar gişede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 26 Temmuz 2013; 13:22:08 >
  • christian bale'in oynamadığı bi batman izlenmez tutmaz nasıl thor iron man hulku oynayan insanlar avengerste bulustu sırf onlar için izlendi bununda aynısı olması gerekir kesinlikle bale bu filmde oynamalı söylediğiniz isimler hiç biri olmaz olamaz yakışmaz balenin batmani bukadar efsane olmuşken onsuz bi batmani hayel edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: craxxbeta

christian bale'in oynamadığı bi batman izlenmez tutmaz nasıl thor iron man hulku oynayan insanlar avengerste bulustu sırf onlar için izlendi bununda aynısı olması gerekir kesinlikle bale bu filmde oynamalı söylediğiniz isimler hiç biri olmaz olamaz yakışmaz balenin batmani bukadar efsane olmuşken onsuz bi batmani hayel edemiyorum

Ben hala Bale'in o sıska vücuduyla nasıl Batman olduğuna şaşırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

christian bale'in oynamadığı bi batman izlenmez tutmaz nasıl thor iron man hulku oynayan insanlar avengerste bulustu sırf onlar için izlendi bununda aynısı olması gerekir kesinlikle bale bu filmde oynamalı söylediğiniz isimler hiç biri olmaz olamaz yakışmaz balenin batmani bukadar efsane olmuşken onsuz bi batmani hayel edemiyorum

tamam adamı sevmiyorum anlıyorumda yuh artık oyunuculugunada laf söyleme ayıptır sıskaymıs

• quote:

quote:

quote:

tamam adamı sevmiyorum anlıyorumda yuh artık oyunuculugunada laf söyleme ayıptır sıskaymıs

Oyunculuğuna herhangi bişey söylemedim. Vücudu Batman için çok fazla sıska dedim.

• quote:

quote:

Adam sıskalıktan kırılacak.

Justice League

(Batman Begins)

• quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

quote:

quote:

Adam sıskalıktan kırılacak.

Justice League

(Batman Begins)

Şunu anlatmaya çalışıyorum gerek kıyafeti gerekse Bale kendisi gerçek Batman'in vücudunun yanına bile yaklaşamazlar. Eğer Batman gibi bir karakteri canlandıracaksan Henry Cavill gibi işi biraz ciddiye alıp çalışmak gerek. Çalıştıysada çok yetersiz kalmış.

Justice League

• Beyler yabancı basında Tyler Hoechlin ismi iyice sıklaşmaya başladı. Bazı kesimler Batman olacağına kesin gözüyle bakıyor.

Justice League
  • quote:

Beyler yabancı basında Tyler Hoechlin ismi iyice sıklaşmaya başladı. Bazı kesimler Batman olacağına kesin gözüyle bakıyor.

Justice League

Bi filme 2 mavi gözlü siyah saçlı yakışıklı fazla bence.

• Valla yumurta kılıklı adamlar olmasın da . Jansen Ackles,Ryan Gosling falan geçmiş aman aman onlar olmaz inşallah Karl Urban ya da Armie Hammer olsun.Luthor'u da Mark Strong oynarsa tadından yenmezLeonardo DiCaprio'yu da kel düşünemiyorum ayrıca
  • quote:

Beyler yabancı basında Tyler Hoechlin ismi iyice sıklaşmaya başladı. Bazı kesimler Batman olacağına kesin gözüyle bakıyor.

Justice League

Çene yapısı hiç benzemiyor Batman'a hocam bende Armie Hammer olmasını istiyorum çene yapası tam çizgi romanlarda ki Batman.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Justice League

Çene yapısı hiç benzemiyor Batman'a hocam bende Armie Hammer olmasını istiyorum çene yapası tam çizgi romanlarda ki Batman.

Ben zaten TDKR çekilmeye başlandığında Armie Hammer diyodum. O zamanlar bazı arkadaşların bir küfür etmedikleri kalmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

bu ne lan

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Bunları ben daha yeni izledim ve muhteşemler. Bence böyle birşey olsa süper olur.

2. Video DC Universe Online oyununun introsu.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

batmani tom cruise lex luthere da Leonardo di caprio oynasın

• quote:

Justice League

Çene yapısı aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 26 Temmuz 2013; 19:19:56 >

• o dedikleriniz batman olursa dc batar marveli geçebilmesi için bi süperstara ihtiyaçları var oda bale den başkası olamaz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.