Şimdi Ara

Justice League gişede beklentilerin altında kaldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın DC film nasıl yapılır görecek Şu gelecek olan Infinity War fragmanını sinemaya koy Justice League'den fazla gişe yapar

• Bence film marvel filmlerinden daha güzeldi kesinlikle ama batman reyizi bu kadar yerin dibine sokmak abi yönetmenler izlemiyor mu çektiği filmi anlamıyorum ki . Kara şovalyeye bakabilir batman nasıl olmalı diye ayrıca

• DC bu kafayla daha çok beklentilerin altında kalır.

Marvel, Infinity War'a gelinceye kadar kaçtane Avengers filmi çekti ve kaçtane karakterine solo film çekti ortada. DC ise Man of Steel sonrası bodoslama dalış yaptı. Nolan olmasaydı şuan Batman bile beyazperdede neredeyse unutulmuş olacaktı.

DC'nin yapacağı en güzel şey; Solo filmlere abanmak sonrasında ise Justice League'i yeniden odaklanmak. Kimse ne izlediğini anlamıyor kopuk bölük pörçük birşeyler yapmaya çalışıyorlar.
  • DC karakterlerini severdim, sinemada da daha güzel kurgu ve daha iyi şekilde izlemek isterdim ama malesef dc filmleri beklentinin altında kaliyor.Tabi yine hayran olanlar ister istemez izliyor çünkü superman i batman i beyaz perdede görüyosun.Bu karakterler oturup sohbet etse yine izlenir yani dc bu olayı neden beceremiyor anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Djavul

DC bu kafayla daha çok beklentilerin altında kalır.

Marvel, Infinity War'a gelinceye kadar kaçtane Avengers filmi çekti ve kaçtane karakterine solo film çekti ortada. DC ise Man of Steel sonrası bodoslama dalış yaptı. Nolan olmasaydı şuan Batman bile beyazperdede neredeyse unutulmuş olacaktı.

DC'nin yapacağı en güzel şey; Solo filmlere abanmak sonrasında ise Justice League'i yeniden odaklanmak. Kimse ne izlediğini anlamıyor kopuk bölük pörçük birşeyler yapmaya çalışıyorlar.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Daha karakterleri doğru düzgün toparlamadan Justice League'e giriş yaptılar. Solo filmleri bitirmeleri gerekiyordu.
  • Ben çizgi romanlar , dc ve marvel çizgi dizileri ile büyüdüm çoğu olaya evrene karakterlere hakimim. Filmde değişen karakterleri eleştirmeyeceğim ama DC'nin hardcore başarısz olma sebeplerinden birincisi ana karakterleri çok güçlü yapmaları... Bu sebep ile düşmanlarda olağan üstü güçlü olmak zorunda ve orantısız güç heryeri yıkıp sadece savaşla dövüşle geçip gidiyor. Ne akıl oyunu ne diyalog yok filmlerde.. Halbuki Marvel öyle yapmadı , Cap'ı 1v1 de zorlayan normal bir insandan tut , İronman'i zihin oyunları ile kandıracak düşmanlar yarattı. Yani evrendeki güçlerini minimalize ederek gerçekliğe yaklaştılar ve bu yaklaşma ile üst üste yeni filmler yaratıp en güçlü düşmanı sona bıraktı... Ama Dc... Önce Süperman solo filminde yaptı bu hatayı , sonra BvS'de yaptı ki inanılmaz yanlıştı o büyüklükte o güçte bir düşman yaratmak.. Sonra kötülerin filminde Joker değil yine şehiri yıkan kötü bir düşman.. E JL'ye rakip kalmadı ? Ciddi anlamda kalmadı ? Şimdi kötü kim olacak ? Riddle'mi ? Penguen'mi ? Nasıl bir orantısız güç var filmde ki Batman'in düşmanları komik , Süperman'in düşmanları ise tek yiyor.. Bu kafa ile DC evreni ne yazık ki çöküşe devam edecek. Ayrıca deli danalar gibi karanlık evren yaratma takıntısı kimden geldiyse onun da bir.... Sövdüm yani sövdüm.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Solo film olmadığı için her karakteri bu sefer bir filmde anlatmaya çalışıyorlar. Hem karakterleri anlatmaya hemde filmin konusunu anlatmaya çalışıyorlar üstüne bunları bir filmde harmanlamaya sonuçta böyle abuk sabuk birşey oluyor.

WB'nin bunu yapacağınıda sanmıyorum yine bildikleri yolda gidecek ve herşeyi daha berbat edeceklerdir. Açıkcası ben artık beyazperdede Marvel ile rekabet kaldığını düşünmüyorum, Marvel aldı başını gitti ötesinde evreni adam gibi toparladı ve yapılan açıklamalara bakılırsa yaklaşık yirmi filminde projeleri hazır durumdaymış. Marvel evreni çok daha yere sağlam basarak ilerliyor.
  • Umarım bu marvel saçmalık larından, sinema sektörü kurtulur. Bunların yeri oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Umarım bu marvel saçmalık larından, sinema sektörü kurtulur. Bunların yeri oyun.

adamlar yapıyor zoruna gitmesin.
  • Benim filmde sevmediğim en kötü yanı şu; sırf gişe için marvel filmlerindeki gibi en ciddi sahnelerde espri yapmaları o kadar salakçaki, o sahnelerde insanların espri yapma veya gülme hisleri olamaz. bu yönleri marvel filmlerini anımsattığı için çok kötü.

Halbuki tüm esprileri sohbet vs sahnelerin içine sıkıştırabilirlerdi, en gerilimli sahnede komedi olunca gerçekçiliği tamamen kaybettiriyor. Biraz daha zorlasalar thor un son filmi gibi çocukca olacakmış..

Daha yeni öğrendim, yönetmenin kızı ölmüş, o yüzden film MARVEL filmlerinin yönetmenine teslim edilmiş oda filmi sahneleri ve diyalogları MARVEL gibi çocuklaştırmış. Bende diyom en alakasız kısımlarda marvel filmi gibi esprilerin hiç gerçekçiliği olmuyor, filmin içine ediyor.

Aptal warner bros, o adam sadece marvel filmlerini yönetebilir, DC yetişkinlere yönelik, o yüzden ciddi bir yönetmen ile ciddi bir film yapılması gerekiyordu. Yanlış yönetmene teslim edilmiş. Resmen Justige league filmlerinin içine edildi. İlk başta senaristlerin değişmesi gerek. Senaryolar çok basit.

En alakasız sahnelerdeki espriler hariç film güzel, senaryo biraz sade ve sonraki film için hiç bir bilgi vermemesi ise çok basit olmuş.

Senaryodaki sadeliği hiç anlayamadım, ayrıca internete düşen post credit sahnesinde deadstroke sonraki film için gösterilmesi bile o kadar anlamasız ki, supermen ona dokunsa ölür, bişi göstereceksen DARKSEİD, Metallo vs gibi güçlü birilerini göster.. Senaryo çok basitti..

Küpleri birleştir falan fikri kadar aptalcaki, supermen zaten ölmez, güneş ile canlanabilirdi, karakutu ile canlandırması, yok tam düşerken flaşın elektrik üretmesi falan o kadar çocukca senaryolarki. . DCye hiç yakıştıramıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 8 Aralık 2017; 17:38:56 >

• Gözüm Green Arrow'u aradı. Supermen az oynamış ama yeşil meteor taşının olmadığı bir yerde ne kadar güçlü olduğunu ispatladı. Diğer kahramanlarda Oh bee. Nihayet Supermen geldi der gibi bir hava sezdim. Hatta bir tanesi Olay budur dedi.

Böyle bir film için süre kısa geldi bana. Batman Vs. Superman'da olduğu gibi Limited Edition veya Extended edition çıkarsa kaçırmam.
  • Sinemada İzledim,dizi izler gibi
  • Neden acaba?
    Senaryo kötü
    Kötü adam çok kötü
    Süperman herkese tek attı diğerlerine gerek yoktu zaten.
    Kırpılmış versiyonu izlettirdi beyfendi,full versiyon için para bayılmanız lazımEa gibin mi ne
  • DC filmlerinin marvel filmleri kadar hasılat yapamamasının nedeni bence karakterlerinin eğlenceli olmamaları ki zaten öyle bir şey beklemiyorum kendi adıma. İnsanlar bu yüzden marvel filmlerini tercih ediyorlar çünkü marvel filmlerinde güleceklerini eğleneceklerini biliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

DC filmlerinin marvel filmleri kadar hasılat yapamamasının nedeni bence karakterlerinin eğlenceli olmamaları ki zaten öyle bir şey beklemiyorum kendi adıma. İnsanlar bu yüzden marvel filmlerini tercih ediyorlar çünkü marvel filmlerinde güleceklerini eğleneceklerini biliyorlar.

Marvel karakterleri eğlenceli değil, Disney karakterleri eğlenceli yapmayı tercih etti ki başarılı da oldu.
    Ayrıca gülüp eğlenecek film için neden çizgi roman filmine gidiyorsunuz, tamam gülmek için mesela deadpool gibi bir karakterin filmine gidilir de bu filmin onun kadar güldürmesini beklemek hata olur.
  • Filmin kötü bulunmasına sebep olan temel şey Warner Bros'tur. Filmin süresi 170 dakikaydı ve normalde izlediğimizden farklı bir yapıdaydı. Zack projeden çekildi ve Josh Wedon tamamen filmin senaryosunu değiştirdi. Üstüne WB de film 120 dakika olmak zorunda dedi. Süre o kadar kısaydı ki bu film için her şey bir anda toparlanmaya çalışılıyordu. Genel hatlarıyla beğendim ama WB olduğu sürece DC evreni maalesef sinemada istediği yere gelemeyecektir. Sürekli çekim ekibine karışıyor. Sana ne ver parasını adam nasıl çekerse çeksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dc ciler düzelene kadar böyle ne zaman gerçek batman TDK daki derlerse düzelcekler yok o batman değil diye diye adamlar onların istediği batman yapıyor gişe alamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

DC filmlerinin marvel filmleri kadar hasılat yapamamasının nedeni bence karakterlerinin eğlenceli olmamaları ki zaten öyle bir şey beklemiyorum kendi adıma. İnsanlar bu yüzden marvel filmlerini tercih ediyorlar çünkü marvel filmlerinde güleceklerini eğleneceklerini biliyorlar.

Marvel karakterleri eğlenceli değil, Disney karakterleri eğlenceli yapmayı tercih etti ki başarılı da oldu.
    Ayrıca gülüp eğlenecek film için neden çizgi roman filmine gidiyorsunuz, tamam gülmek için mesela deadpool gibi bir karakterin filmine gidilir de bu filmin onun kadar güldürmesini beklemek hata olur.

Dogru diyorsun.Marvel bazen ortada dise dokunacak bir senaryo olmamasina ragmen, seyirciyi salondan mutlu ayrilmasini saglayabiliyor.Bunu komedi ile yapiyor.

Dc'nin basarisizligi ise ortaya iyi bir senaryo, iyi bir hikaye anlatimi koyamadigi gibi (Bu hatalari marvelde yapiyor bazi filmlerinde) uzerine birde kasvetli bir atmosfer ekleyince seyir zevki kalmiyor haliyle.

Marvel g*tünü komediyle kurtarabiliyor çogu zaman dc bunu yapamiyor.Kimse dc'den komedide beklemiyor tabi ki iyi bir senaryo ve villianlarin efektif kullanilmasi ile komedi yapmadan da seyirciyi memnun edebilirdi.

• Justice League hakkında bir kaç ilginç bilgi öğrendim.

Çekimlerin son aşamasında Zack Snyder'in kızı ölmüş. Zack Film çekimlerini bırakmış. Zack çekilince yerine Marvel'in yenilmezlerin senaristini getirmişler. Kalan kısımları o çekmiş. Hatta Zack'ın çektiği bir çok sahneyi filmden çıkarmış bu adam.

Henry Cavill çekimler bittikten sonra Paramount firmasının çekimini yaptığı başka bir filmin çekimlerine başlamış. Yenilmezlerin senaristi Supermen'in tüm sahnelerini çıkarmış. Henry Cavill'i yeniden çağırmışlar. O da gelmiş. Ama bıyıklı imiş. Warner Bros, Paramount firmasına Henry Cavill'in bıyıklarını kestirmek için başvurmuş. Hatta Paramount'ta bıyıklı görünmesi için bıyık efektlerini bile kendilerinin yapacağını söylemiş. Paramount kabul etmemiş. Bu yüzden Henry Cavill'in sahneleri bıyıklı çekilmiş. Efektle bıyıkları silmişler. Süpermenin yüzünün maymunun neticesi gibi görünmesinin sebebi buymuş.

Zack Snyder bir tepki olarak Justice League filmini hiç seyretmemiş.

Daha başka bilgiler de var ama bunlar aklımda kalanlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.