Şimdi Ara

#### Justin Bieber EvlenMiyor !! ####

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz yazdan beri birlikte olduğu Selena Gomez ile kameralara konuşan çift, ailelerin tanıştığını, çok yakında evlilik planları olduğunu belirtti. Evliliği Bieber 18 yaşını doldurduktan hemen sonra yapmayı planladıklarını belirten çift, evlilik tarihini tahminen seneye Ağustos olarak belirlediklerini açıkladı.

#### Justin Bieber EvlenMiyor !! ####

Justin Bieber'in evinde kameralara konuşan çift birlikte çok mutlu olduklarını, artık bu istikrarlı birlikteliği resmiyete dökmek istediklerini, ilerde en az 6 tane çocuk yapmak istediklerini açıkladı. Yaşlarının çok genç olması sebebiyle gazeteciler tarafından garipsenen Bieber ve Gomez çifti evlerindeki röportajda hayli mutlu görünüyorlardı.

Gazetecilerin şüphesine biz de hak veriyoruz. Sonuçta çiftlerden biri henüz 18 yaşında bile değil.
    Daha evlenmemiş olmalarına rağmen evliliğin ne kadar süreceği ise şimdiden merak konusu oldu. Umarız mutlu olurlar.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/44132-justin-bieber-evleniyor

EDİT: Arkadaşlar, haber fake, ben yazdım. Fazla vaktim yoktu 5 dakika içinde dikkatsizce yazdım. Hepiniz de inanmışsınız ya. Biriniz de kaynağı kontrol etmemiş. Kaynak sadece birliktelikleri ile ilgili, linkin devamını değiştirdim sadece. Yine aynı sayfa açılıyor yani.

ÖZET: EVLENDİKLERİ FELAN YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsnt -- 1 Haziran 2011; 21:19:12 >

• Rezilliğe bak 18 yaşını doldurmasını bekliyormuş

Selena, Taylor'la yakışıyodu yalnız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fαirytαle -- 1 Haziran 2011; 17:24:14 >
  • vay salak, bunun yerinde olsam bütün hayranları elden geçirmeden evlenmezdim o da bi 10 sene sürer zaten
  • Ne zaman ölecek bu
  • çocuk lan bu daha
  • Bu çocuk harbiden salak.
  • Birisi 94'lü birisi 92'li. Bu çocuk 25'inde Gay olur, 30'una gelincede intihar eder ölür söylemedi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 1 Haziran 2011; 17:34:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 tane çocuk yapcaklarmıs , beyinleri gelişmemiş bunların
  • Bunlar neyin kafasını yaşıyor ya.
  • Oğlan detected.
    Evcilik oynamakla evlenmeyi karıştırmış bu iki zırto.
  • biz askere gidelim, iş bulalım, para biriktirelim sonra evleniriz diyoruz, min 24-25 de evleniyoruz. bu herif 18 yaşında evlenecek. Şaka gibi.

bide: bunun kuşu ötüyormu lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 1 Haziran 2011; 17:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx
    Birisi 94'lü birisi 92'li. Bu çocuk 25'inde Gay olur, 30'unu gelincede intihar eder ölür söylemedi demeyin.

nedensizce guldum
  • http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/44132-yasam-kizlar-onu-oldurmek-istiyor/7
    http://www.itusozluk.com/gorseller/paul+wesley/211986
    fotoya bak suratı büyüdükçe paul wesley'a benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 1 Haziran 2011; 17:30:48 >
  • castin biber ay lav yu tüm dünya duysun
  • Biri çocuk diğeri ondanda çocuk,6 çocuk işindede R.T.E'nın parmağı olduğunu düşünmedim değil hani,gerçi o 3 çocuk diyodu ama olsun,3 de onlardan olsun hadi
  • Tam liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Biri çocuk diğeri ondanda çocuk,6 çocuk işindede R.T.E'nın parmağı olduğunu düşünmedim değil hani,gerçi o 3 çocuk diyodu ama olsun,3 de onlardan olsun hadi

Sperm bedava Okadar para bende olsa 30-40 tane yaparım.
  • Holladandada evlencekler sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Holladandada evlencekler sanırım

neresi burası
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.