Şimdi Ara

JUSTIN BIEBER HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu justin yeni bi şarkı çıkarmış sorry diye gene güzel çıkarmış normalde pek sevmezdim ama şu son çıkardığı 3 şarkı ile biraz ısındım bu çocuğa sanki. Buda büyüdü artık eskisi gibi beybi beybi demiyor seside olgunlaştıkça daha güzel olmuş. Dediğim şarkılar Where are ü now, What do you mean, sorry bu üçüde yeni albümden ve yeni şarkılar çıkmaya devam ediyor albümden bakalım siz ne düşünüyorsunuz justin hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARIANA GRANDE NEW SINGLE "FOCUS" AT 30TH OCTOBER

• Okumayın justin hayranı pis ergen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndila takılıyorum bende

Gelsin eksiler

• AirKoR kullanıcısına yanıt
    Dur bi dinlim editlicem
    edit: sesi daha iyi olmuş gerçekten ama şarkıyı beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 23 Ekim 2015; 23:26:29 >
  • Where are ü now Justin'in albümünden değil Jack Ü'nun albümünden. Skrillex ve Diplo (EDM - trap - deephouse vs) hayranı birisi olduğum için zorunlu olarak dinledim kendisi de sırıtmıyor artık.Sorry şarkısını da Skrillex produceladı zaten. Dediklerini bende dinliyorum beyinsiz arkadaşların yok ergen yok vs demelerine takılma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 23 Ekim 2015; 23:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Where are ü now Justin'in albümünden değil Jack Ü'nun albümünden. Skrillex ve Diplo (EDM - trap - deephouse vs) hayranı birisi olduğum için zorunlu olarak dinledim kendisi de sırıtmıyor artık.Sorry şarkısını da Skrillex produceladı zaten. Dediklerini bende dinliyorum beyinsiz arkadaşların yok ergen yok vs demelerine takılma bence.

Aynen dostum baktım where are ü now justinden değilmiş ben de bi ara skrillex dinlerdimde öyle hayranı değildim. Bu arada justinin hayranı falan da değilim yani ama son zamanlarda iyi işler çıkarıyor. Justinin albumu Purpose imiş bakalım diğer şarkılarda böyle kaliteli olursa ben bu çocuğu dinlerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''gene güzel iş çıkarmış normalde pek sevmezdim ama ''

gene kelimesi ne yapacağını şaşırmış durumda
  • AirKoR kullanıcısına yanıt
    7 tane (Sorry çıktı 6 kaldı) Skrillex in imzası olduğu parçalar var bakalım bende merak ediyorum nasıl olacak :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.