Şimdi Ara

Sugar Daddy yaş aralığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir arkadaş için soruyorum da merak etmiş.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi metni:

Sugar Daddy Nedir?

"Sugar daddy", finansal destek karşılığında bir genç kişiyle duygusal ya da cinsel bir ilişki içinde olan yaşlı, zengin bir erkeğe verilen isimdir. "Sugar daddy" kavramı, "sugar baby" olarak bilinen genç kişiyle karşılıklı fayda sağlayan bir ilişki kurma amacıyla ortaya çıkmıştır.

Sugar Daddy Aralığı

Sugar daddy'lerin yaş aralığı değişkenlik göstermekle birlikte, genellikle 40-60 yaşları arasındadır. Ancak bu aralık 30'lu yaşlardan 70'li yaşlara kadar uzayabilir. Sugar baby'ler ise genellikle 18-25 yaşları arasındadır.

Sugar Daddy Siteleri

Sugar daddy'ler ve sugar baby'ler genellikle "sugar daddy siteleri" olarak bilinen çevrimiçi platformlar aracılığıyla tanışırlar. Bu siteler, potansiyel partnerlerin profillerini yayınlamalarına ve birbirleriyle iletişim kurmalarına olanak tanır.

Sugar Dady'nin Amacı

Sugar daddy'ler çeşitli nedenlerle sugar baby'lerle ilişki ararlar. Bunlar arasında arkadaşlık, cinsel tatmin ve duygusal destek olabilir. Sugar daddy'ler, genellikle sugar baby'lere maddi yardım karşılığında zaman, ilgi ve şımartma sunarlar.

Sugar Baby'nin Amacı

Sugar baby'ler de sugar daddy'lerle ilişki kurmaktan çeşitli faydalar elde edebilirler. Bunlar arasında finansal destek, eğitim fırsatları, seyahat ve lüks bir yaşam tarzı olabilir. Sugar baby'ler, genellikle sugar daddy'lere arkadaşlık, cinsel tatmin ve duygusal destek sunarlar.

Sonuç

Sugar daddy ilişkileri karşılıklı fayda sağlayan bir ilişki biçimi olarak görülebilir. Ancak, bu ilişkilerin etik ve yasal sonuçları olabileceğini unutmamak önemlidir. Sugar daddy'lerle ilişkiye girmeden önce bu ilişkilerin potansiyel risklerini ve faydalarını dikkatlice değerlendirmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesin arkadaştır  

• ya aramızda yabancı yok ben merak ediyorum desene

• pcdaly bırak bu ayakları yeme bizi gurban

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paralı ve genç olsa olur mu? Sugar baby dersin farketmez.

• Bence bi 20 olması lazım.

15 de olabilir ama daha düşüğü olmaz.

• 55+ sugar daddy olur. 40-55 hem ilişki ister hem de onunla kal ister. Sugar daddynin öyle sıkıntısı yok arada ilişkiye gir sonra parasını al git sevgilinle ye, bişi de demez hatta bundan zevk alanlar da olur. Para yedirip sana karışıyorsa zaten sugar daddy olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şeker tüketmek zararlıdır. The Sugar diye bir belgesel var. İzlemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProStr33t

Şeker tüketmek zararlıdır. The Sugar diye bir belgesel var. İzlemenizi tavsiye ederim.

ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 18:21:2 >
  • Para aralığı diyecektin herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga benim 16 yasında kiz kankim var 50 yasinda bi adamla adam baya zengin arkadasim eh guzellikte bence ben daha guzelim xkanlxbc

• Sağ elin için sugar daddy olmana gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.