Şimdi Ara

jvc set hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepinize iyi akşamlar.arkadaşlar, jvc nin UX-GD7 model müzik setini almak istiyorum.ağırlıklı olarak film seyretmek istiyorum.öyle çok fazla bi beklenti içinde değilim.ev sinema sitemi bana fazla kalabalık gibi. ne de rsiniz. işimi yeterli miktarda görürmü.bu modelikullanan arkadaşların da yorumları önemli.
    set bu arkadaşlar.

jvc set hakkında yardım

• tam donanımlı bi site zannetmiştim ama 10 gündür tek cevap yazılmamış.yinede zahmet edip bakan arkadaşlara teşekkür ederim..
  • Setin fiyatı hakkında bir bilgim yok ama bu tarz bir aletle Televizyonunun hoparlorlerınden sadece biraz daha kuvvetli ses alabilirsin. amacın Sinema izlemekse boyle bir ürün pek uygun değil sizin iiçin. Cok uygun fiyatlara 5.1 sistemler bulunabilir . Sanalda olsa Dolby keyfi güzel oluyor.
  • hasanali anladığım kadarıyla 5+1 düzen olarak fazla kalabalık geliyor sana..ben de öyle düşünerek philips mcd708 aldım..sesi çok kaliteli.divx dvd mp3 bütün formatları oynatıyor nerdeyse ve bence oldukça tatmin edici.öneririrm:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuct up kid

hasanali anladığım kadarıyla 5+1 düzen olarak fazla kalabalık geliyor sana..ben de öyle düşünerek philips mcd708 aldım..sesi çok kaliteli.divx dvd mp3 bütün formatları oynatıyor nerdeyse ve bence oldukça tatmin edici.öneririrm:)

önerin içn sağol, aslında fena görünmüyor. fakat bizim burdurda öyle set çeşitlerini bulmak zor.ama yinede araştırırım.jvc yi gördüm sesinide dinledim fena değil. philipsi dinleme imkanım olursa kıyaslamam daha kolay olur. dediğin gibi öyle 5+1 lerle uğraşmak bana biraz zor geliyor.zannederim bu setlerin performansları da onlardan aşağı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanali -- 20 Aralık 2007; 9:38:00 >
  • ben evımde JVC HX- Z9V kullanıyorum cok harıka sesı var ayrıca fılm ızlereken dıger sıstemlerde olan ve fılmlerde tam seslı senaryolardakı ses durumunda seslerı asla bırbırıne karıstırmıyor ben 2 senedır kullanıyorum ve ınann bana 5+1 denen sıstemlere 5 basar,alacagın urunu sana tavsıye ederım dıger markalara pek yanasma derım..!sımdıden hayırlı olsun..bendekı urunun altta resmını koydum bakabılırsın

jvc set hakkında yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Pls panel hakkında yardım!...
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.