Şimdi Ara

JVC VE TRİDENT SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN:1)JVC HX-Z9V Vcd li Müzik Seti ...
    EVİMDE HEM 5 1 SİNEMA SİSTEMİ OLARAK HEMDE MÜZİK SETİ OLARAK KULLANIYORUM MÜKEMMEL SES CIKISLARINA İDDAA EDIYORUM HAYRAN KALICAKSINIZ CÜNKI BEN BU MUZIK SETINDEKI SES CIKISINI HICBIR SETTE GORMEDIM BU YUZDEN YENI ALICAM CIHAZDA JVC MUZİK SETININ YENI modelİ OLACAK,VE KESINLIKLE TERTEMİZDİR EVDEN DISARI CIKARMADIM KENDI KINA GECEMI YAPMAMIN DISINDA İSTER MÜZİK DİNLE İSTER FİLM İZLE MERAKLISINA DUYRULUR JVC BU BILEN BILIR...ALAN ARKADASA SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN BANA COK DUA EDECEKTIR EMINIM....

NOT: ALAN ARKADAS ISTANBUL ICINDEN OLURSA GELIP GOREBILIR İLK TERCİHİM İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİMDİR KESINLIKLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.......!

fiyatı:650ytl dir!!
    - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÜRÜN:2)TAKASA AÇIK TRİDENT AV668PAKET TRIDENT 5+1 Ev Sinema ses Sistemi

ARKADASLAR SES SISTEMI TEMIZ garantiLI,FATURALI VE KESINLIKLE SIFIRDAN FARSIZDIR...

KOLON ÖZELLİKLERİ( Ürün Kodu : AV668SP):\n \n CIKIS GUCU \n Front (On) hoparlorler : 100W x 2 (4?) \n Center (merkez) hoparlor: 40W x 1 (4?) \n Surround (Arka) hoparlorler : 30W x 2 (8?) \n \n HASSASiYET \n Front (On) hoparlorler : 88dB \n Center (merkez) hoparlor: 86dB Surround (Arka) hoparlorler : 85dB Sistem için extra anfi alınması gerekmektedir. Kullanıbilecek anfilere ornek KOD: AV668 ve KOD: AV870Toplam güç çıkışı (RMS) W 300
    güç çıkışı Ön (W) x 2 RMS 100
    Güç çıkışı Arka (W) x 2 RMS 30
    Güç çıkışı merkez (W) x 1 RMS 40

ANFİNİN ÖZELLİKLERİ ÜRÜN KODU(-AV668):\n \n AV870SP yada AV668SP ürünleri için Anfi \n 80W x 2 , 20W x 3 cikis gucu \n Pasif Subwoofer icin cikis \n Fm Radio \n Uzaktan Kumanda \n \n \n

DVD-VCD OYNATICININ ÖZELLİKLERİ ÜRÜN KODU:DVD K2301
    USB
    SD KART GİRİŞİ
    ULTRA İNCE YAPILI DVD ÇALAR/ OYNATICI
    MPEG /DIVX /DVD /VCD / CD/ MP3 / CD-R / CD-RW ÇALIP OYNATMA

KODAK PİCTURE CD UYUMLU

DOLBY DİGİTAL 5+1 ÇIKIŞLI OUTPUT

2 KANAL ANALOG AUDIO ÇIKIŞI

COAXIAL VE OPTİK (DIGITAL AUDIO) ÇIKIŞI

SCART

KARAOKE

DİKKAT ÖNEMLİ NOT:ARKADASLAR ÜRÜN KODLARINDAN ÜRÜNLERIN INTERNET ORTAMINDAKI SATIS FIYATLARINA BAKABILRISINIZ FİYATLARI KIYASLAYIN ARADAKİ FARKI GÖRÜN AYRICA BENIM VERDIGIM FIYAT URUNLERIN TOPLAM FIYATIDIR bilgiNİZE AYRICA DVD CALARIN RESMINI YER OLMADIGI ICIN EKLEYEMEDIM MSN DEN YOLLAYABILRIM ISTEYENLER ICIN.........

KOLONLAR+ANFİ+dvd OYNATICI=FİYAT:750 YTL DİR!!!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DİKKAT.....!BENİMLE İLGİLİ KAFANIZA TAKILAN SORU OLURSA REFERANSIMDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ YADA PM YOLUYLA HERTURLÜ SORUNUZU ILETEBILIRSINIZ HERKESE IYI FORUMLAR ARKADASLAR......!

REFERANSIM VE ALIŞ-VERİŞ YAPTIKLARIM:krizantem

ARKADASLAR ÜRÜNLERİM HERTÜRLÜ YORUMA AÇIKTIR

ULAŞMAK İSTEYENLER:

MSN:fenerbaceli7@hotmail.com

CEP:0535,560,32,13

PM ATABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tameralici -- 10 Temmuz 2007; 14:38:58 >

• 2. el bolumune acsanız
  • yanlış bölüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.