arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Ben forumdaki modifiyeleri uzun zamandır takip ediyorum.Bu gün neden bende yapmıyorum dedim.İşte kasamda yapacağım küçük modifiye için sizden yardım istiyorum.
1.ci
2.ci
Kimsemi cevap vermiyor
polyester macunu ile o cizikleri kapatabilirsin.. komple siyah yapman güzel olacaktır..
Peki daha neler ekleyebilirim.
Modifiyeleri uzun zamandır takip ettiğini söylüyorsun işe güzel bir plexy kestirip , ışıklı şık fanlar takarak başlayabilirsin
Kardeş tamamda ben hiç modifiye yapmadım sadece baktım.Bide hani şu kasanın yan kapağı ile cam'ı birleştiren şeyi nerden bulurum.Hani feel hurricanedeki olanlardan
macunla kapatır sonra spreyle boyarsın.kapak içinde ikinci el forum dükkanlarına bak.
Eğer anlatmak istediğin cam şey ise onun adı plexydir . Reklamcılarda , tabelacılarda bolca bulabilirsin
Öncelikle çizikler boya değmiş gibi ve bu nedenle sprey boya ile kapanır.tyndare0s kardeş dediğim vidalar resimdeki camı tutanlar bunları nerden bulurum.Ve nasıl montaj yaparım bi anlatırmısın.Eğer cevap verirsen hafta sonu başlıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme