Şimdi Ara

K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
23
Favori
23.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni aklıma geldi fetocu diye ihbar et içeri alsınlar kıbrısta kimsenin adına kayıt olmadan kontorlü hatlar 3 ay kullanlıyor,kıbrısta tanıdığın varsa o hatlardan alsın sana ihbarı onla yap ucu sana dokunmaz veya türkiyeden de telefon kulübelesi falan iş görür belki
  • Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt
    malesef silinenler gözükmüyormuş Mesajlar Facebook'ta aldığınız ve gönderdiğiniz mesajlardır. Hesabınızdan silindiği için, indirdiğiniz bilgilerde sildiğiniz mesajların bulunmayacağını unutmayın. İndirilen Bilgiler
  • ama daha iyi bir stalk taktiği verebilirim.facebook şifresini bildiginiz kişinin profiline girin. hareketler dökümüne tıklayın sol tarafta ara kısmı var onu tıkladıgınız zaman ne zaman kimi ara kısmına yazıp aramış görebilirsiniz
  • Bence kız arkadaşını tebrik etmek lazım veri kopyası kaçının aklına gelmişti ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki facebook kullanmıyorum.
  • yahu facebook nasıl oluyor da kişilerin arama ve sms kayıtlarını tutuyor? sonuçta programı ilgilendiren bir husus değil. daha neler vardır kim bilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk5bin

malesef silinenler gözükmüyormuş Mesajlar Facebook'ta aldığınız ve gönderdiğiniz mesajlardır. Hesabınızdan silindiği için, indirdiğiniz bilgilerde sildiğiniz mesajların bulunmayacağını unutmayın. İndirilen Bilgiler

Hocam nasıl olur yaw annem yazdığı her mesajı siler ama ben bugün verilerinin kopyasını indirdiğimde hesabı açtığı tarihten itibaren yazdığı her şeyi görebiliyorum

• Dikkatli olun kiz organ mafyasinda haçker gorevi yapiyo olabilir

• Facebook 'a özellikle numaramı eklemediğim hal de senkronize olayını zorunlu olarak almış adi face.. Sadece whatsapp 'ta birer kere kayıt altına alıyor baktığım kişilerin kayıtlarını tutmuş yani benim telefonum da yağtığım işlemleri birer kez log kayıdı alıyor bugün aradığım görüştüğüm whatsapp 'tan baktığım kişiler mesela yok bir kere log u tutunca bir daha o kişiye bakarsam kontrol yapmıyor her seferinde yalnız whatsapp rehber ve facebook senkronize bir şekilde çalışıyor hiç hoşuma gitmedi bu.. Zaten oldum olası facebook kullanma meraklısı değildim iş arkadaş grupları için almak zorunda kalmıştım gülü seven dikenine katlanacak ne yapalım.. Eğer düşündüğüm mesleği icraa edebilirsem sıfır telefon sıfır hat alıp hiç uygulama kurmadan görüşme işlemlerimi yapmak farz oldu yoksa facebook , snapchat , periscope , instagram , whatsapp , messengers bir arada oldu mu her şeyimiz ortada demektir..

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Siz görmüyorsunuz ama arkaplanda neler dönüyor neler.. Android kadar veri toplanır.
  • Bizim niye öyle kız arkadaşımız yok ulan.
  • Bende android kullanıyorum ama az önce kontrol ettim arama kayıtları yok mesajlar(facebook mesajları) yarım yamalak. Numaram facebookta kayıtlı değil ondan olabilir belki facebooku senkronize ettiğimi falanda hatılamıyom hiç oldum olası karşıyım zaten bu senkrona otu b.ku almaya çalışıyo vıttırıvızık uygulamalar
  • Hem facebook şifreni biliyor ve Kayıtlı verileri emaile atıyor. email şifrenide biliyor onuda değiştir.
  • Peki senin kız arkadaşın Facebook şifreni biliyormuydu?Orasını yazmamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 5 Mart 2017; 2:25:25 >
  • Beyler bu facebook arama kayıtlarını nasıl saklıyor?

edit: telefon araması ve sms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 5 Mart 2017; 2:34:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabivo

Bende android kullanıyorum ama az önce kontrol ettim arama kayıtları yok mesajlar(facebook mesajları) yarım yamalak. Numaram facebookta kayıtlı değil ondan olabilir belki facebooku senkronize ettiğimi falanda hatılamıyom hiç oldum olası karşıyım zaten bu senkrona otu b.ku almaya çalışıyo vıttırıvızık uygulamalar

Hocam contacs.html dosyasına girin . Kişileriniz çıkıyor, sayfanın en altlarına dogru inin arama kayıtlarınızıda görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Peki senin kız arkadaşın Facebook şifreni biliyormuydu?Orasını yazmamışsın.

Biliyordu hocam, ilk mesajıma yazmıştım. Siz göremediniz sanırım.

Değiştirdim hocam.

@erco35coast
  • Bizim casus yazılım ailemizin çocuğu facebookmuş desene.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Bizim casus yazılım ailemizin çocuğu facebookmuş desene.

Aynen hocam
  • Ana sınıfından lise 3 e kadar sevdiğim kızla aramızda geçen konuşmaların dökümü çıktı.

Canım acıdı lan.. Hayatımda boyunca Allah çevremden birinin kaybını yaşatmadı çok şükür. O yüzdendir sanırım az önce hayatım boyunca tattığım en büyük acıyı yaşattı bana....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.