Şimdi Ara

K.K. LOJ. K. 4'ÜNCÜ MÜHT. K . YRDC. 43'ÜNCÜ MÜHT. BL. K.LIĞI BALIKESİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
21.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa44fb -- 17 Nisan 2011; 16:44:28 >

• Üstadım öyle bir yere düştün ki başka hiç bir yere benzemez.Kendine göre olumlu ve olumsuz yanları vardır.Şöyleki,gideceğin yerde toplam uzunu kısası 150-200 kişi vardır.Fakat mühimmat bölüğünün olmazsa olmazı nöbettir.Yapacağın 155 gün askerliğin 140 günü nöbetle geçecek o yüzden uykuyu unut derim ben.Mezun olduğun bölüm ve ilgi alanların ile ilgili bilgi verirsen daha da yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa44fb

burayı bilen eden varmıdır arkadaşlar. düşen yok sanırımda bari yerini yurdunu öğreneyim

selam tertip..Bende 44 deyim.K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 4'ÜNCÜ MÜHT. K. YRDC. 44'ÜNCÜ MÜHT. BL. K.LIĞI SUSURLUK BALIKESİR
    43 ve 44 aynı yermi acaba?

Şimdiden hayırlı teskereler hepimize
  • Yok hocam 43 mühimmat Balıkesir'in içinde tek başına bir bölüktür Susurlukla alakası yok.
  • krdşm..benim de aynı yer çıktı..görüşelim bi ya..otogarda buluşup,beraber gideriz hatta...bende izmirden geliorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher357

Yok hocam 43 mühimmat Balıkesir'in içinde tek başına bir bölüktür Susurlukla alakası yok.

Eywallah tertip..Evet bende öğrendim..Hayırlı tezkereler sizlerede..
  • 44. müht. ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mühimmat bölükleri türkiye'nin her yerinde aynıdır nöbet , mühimmat taşımak ve psikolojik baskı olur onun dışında şafak hızlı atar diyebilirim çünkü sürekli meşgul olduğun için zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsın .
  • K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 43'üncü Müht. Bl. K.lığı BALIKESİR, sınıfım BAKIM. bilgi verebilecek, yardomcı olabilecek olan var mı???
  • Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
  • Arkadaşlar ben askerliği orda yaptım hatta kısa oldu ama farketes çok güsel bi yer küçük ama dağlık bölge sadece nöbet problemi var günde 8 saat nöbet tutuluo gece 2 gündüz 3 erden 2 kere 6 saat yani günde 8 saat nöbetinis var gerisi yalan yani ne bot boyama var ne karışan eden var çok rahat uykuculara hariç..:D 90/4
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 43'üncü Müht. Bl. K.lığı
    BALIKESİR

samed_irmak@msn.com.....benden olan eklesin arkadaşlar:):)
  • hocam bnmkisi de aynı da gerçekten merak ettim buraya ne mezunlarını almışlar?Zaten mantık arama demişlerdi de ben yine de alakayı kuramadım...
  • Moral bozmak gibi olmasın ama batı olduğuna aldanmayın, keşke doğu çıksaydı dedirtecek bir bölük.
  • K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4 ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 43 ÜNCÜ MÜHT.BL. / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR

Statü KISA_DÖNEM ER
    Sınıf :BAKIM

İrtibata geçelim kader ortaklarımız ile. Bir de daha önce burda bulunmuş, bilgisi olan dedelerimizden bilgi bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.