Şimdi Ara

3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL EYÜP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
19.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler askerlik 3ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL EYÜP muhabereci olarak çıktı daha önce burda askerlik yapan yada bilgisi olan paylaşırsa güze olur yeşillendirin...

• Benim ustalik da burada olacakmis, bilgi verebilecek var mi? Yazan olursa cok sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benimde buraya çıktı tecrübelerinizi paylaşın ne olur :)
  • Beyler konuyu açan benim...askerliği bitirdim geldim 354. kısa dönem olarak size anlatıyorum iyi dinleyin....5 bölük vardır ki bölükleriniz kağıdınızda yazar bana onlarıda söylerseniz size daha ince detay veririm çünkü her bölüğün koğuşu ve eğitim gördüğü yeri kışla içinde farklı bölümlerde...öncelikle sabırlı olun size istanbul gibi gözükebilir ama istanbul değil inanın...yemekhanesi berbat eski gazinodan çevirmişler..yemekler kötü...bi tane küçücük bakkalı var isteğe göre açılıyor biz az tartışmadık açtırmak için...komutanlar biraz kendini beğenmiş çoğu yeni yetme astsubay olunca böyle oluyor...eğer kısa dönemseniz bölük çavuşu yada yazıcısı olacaksınız..diğerlerinden hemen ayrılırsınız..koğuşlar her bölüğün tek ve çok büyük 100 150 kişilik tek koğuşlar...En iyisi Mobil bölük koğuşudur...Tuvaleti berbattır hep tıkanır çok pistir temizlenmez ama o pisliğe bile alıştırırlar insanı.sabah erken kalkmak gerekir sıra olmadan traş olmak için...

Gelelim iyi yönlerine....askerliğin fiziksel olarak en rahat yapıldığı tek yerdir diyebilirim türkiyede...öyle koşu moşu barfiks yok denecek kadar az bazen gırgırına çektirir komutanlar ama denetleme zamanında kastırırlar ki kış geldi artık denetleme olmaz..soğuklarda ve yağmurda faaliyetler durur.. evet durur cidden )) çok fazla land ve unimog vardır ki bu tabirlere çok alışacaksınız...araba temizliği ve bakımı en fazla yapacağınız iş....sonra nöbetleri biraz kasar ama çavuşlar o kadar kasmaz rahat olun...nakit para geçmez kredi kartı götürün ne olursa olsun....başka soru varsa sorun cevaplayım

• kolay gelsin benim buraya çıktı ne iş yapıcam bılgisi olan var mı acaba
  • beyler benimde usta birligi burasi 1inci tasmus bolugu yaziyo bilgi verebilir misiniz tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: chrisdomwin

Beyler konuyu açan benim...askerliği bitirdim geldim 354. kısa dönem olarak size anlatıyorum iyi dinleyin....5 bölük vardır ki bölükleriniz kağıdınızda yazar bana onlarıda söylerseniz size daha ince detay veririm çünkü her bölüğün koğuşu ve eğitim gördüğü yeri kışla içinde farklı bölümlerde...öncelikle sabırlı olun size istanbul gibi gözükebilir ama istanbul değil inanın...yemekhanesi berbat eski gazinodan çevirmişler..yemekler kötü...bi tane küçücük bakkalı var isteğe göre açılıyor biz az tartışmadık açtırmak için...komutanlar biraz kendini beğenmiş çoğu yeni yetme astsubay olunca böyle oluyor...eğer kısa dönemseniz bölük çavuşu yada yazıcısı olacaksınız..diğerlerinden hemen ayrılırsınız..koğuşlar her bölüğün tek ve çok büyük 100 150 kişilik tek koğuşlar...En iyisi Mobil bölük koğuşudur...Tuvaleti berbattır hep tıkanır çok pistir temizlenmez ama o pisliğe bile alıştırırlar insanı.sabah erken kalkmak gerekir sıra olmadan traş olmak için...

Gelelim iyi yönlerine....askerliğin fiziksel olarak en rahat yapıldığı tek yerdir diyebilirim türkiyede...öyle koşu moşu barfiks yok denecek kadar az bazen gırgırına çektirir komutanlar ama denetleme zamanında kastırırlar ki kış geldi artık denetleme olmaz..soğuklarda ve yağmurda faaliyetler durur.. evet durur cidden )) çok fazla land ve unimog vardır ki bu tabirlere çok alışacaksınız...araba temizliği ve bakımı en fazla yapacağınız iş....sonra nöbetleri biraz kasar ama çavuşlar o kadar kasmaz rahat olun...nakit para geçmez kredi kartı götürün ne olursa olsun....başka soru varsa sorun cevaplayım

365. Kd olarak burada bitirdim çok şükür, chrisdomwin söylediği gibi kendinizi en kötüye hazırlayın.

• Birliği

ZH.BRL.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA ETİMESGUT / ANKARA

Celp Grubu

2

Esas Birliği

3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL

Beyler usta birliği burası,aynı yere düşenler toplanalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL./HASDAL burası çıkan varsa iletişime geçelim

• A_PaiNe A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benimde aynı yere çıktı iletişime geçelim
  • Vay be bende burada bitirdim.
    Alay Karargah bölüğü.

374 KD.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeş. ne değişmiş hele bi anlat bakalım. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardmusty

geçmiş olsun kardeş. ne değişmiş hele bi anlat bakalım. :D
    Yemekhane halen kötü.Yemekhaneye sizin zamanınızda da öyledir muhtemelen Alay karargah bölüğü askeri bakıyordu halen aynı sadece alay karargah bölüğü askeri bakıyor.
    Gazino denilen yerde sadece 1 TV var , kantin fena değildi tost ocağı vardı ama mal hemen bitiyor kantinde gelmesi 2 haftayı buluyordu bazen.

Tuvalet yenilenmiş bu sene kış o düzelmiş.

Ben yazıcı olarak yaptım,alay binasındaydım.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    ana yol cephesinde ki yıkık binalar duruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardmusty

ana yol cephesinde ki yıkık binalar duruyor mu?
    Duruyor.

• 3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL./HASDAL burası çıkan varsa iletişime geçelim

• Ben burdayım nisana kadar, yeni gelecek olan varsa mesaj atsin çok yardımım dokunur

• mind of a madman M kullanıcısına yanıt

Kral ben oraya. Geliyorum

• mind of a madman M kullanıcısına yanıt

Acemi birliği ora çıktı

• Hala ordamısın kral

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.