Şimdi Ara

K.K. Loj. K. İkm. K. K.lığı AFYONKARAHİSAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kd afyona düştüm burayı bilen varmı netten bakıyorum bi türlü adresini fiilan bulamadım... bide nasıl biyer başka düşen arkadaşalr varmı acaba ...

• 335 ksd afyon jandarmayım.jandarma cıksan detaylı bılgı verırdık semıh ıle beraber ama sansınyok.gıttıgın yer hakkında pek bisi diyemem sadece orada aşı vurulduk.Hayırlı tezkereler dilerim
  • merhaba ben de aynı yere düştüm. nette hakkında pek bilgi yok malesef. ama sağdan soldan edindiğim bilgilere göre %99 ataköy deki kışlaya teslim olnanız gerekiyormuş. otogardan bin dolmuşa de ki ataköy dolmuşlarına binecem. onlar seni müsait yerde bırakır. oradan atlar gidersin. ama iki tane ataköy dolmuşu var muhakkak sor kışlaya gidecem diye. (biri kanlıca biri ataköy hangisi bilmiyorum valla.

umarım yeterli olur bu bilgi bize :) bir de arkadaşımın ev arkadaşı orada yapmış askerliği ama işteymiş şu an akşam daha fazla bilgi alırsam iletirim.

rahat bi yermiş ama tek problem nöbet fazlaymış. hayırlısı olsun...
  • noobetı dert etmeyın oda gecıo
  • benide bu gruba yazın..

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı Bkm. Er.
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi K.K. Loj. K. İkm. K. K.lığı
    AFYONKARAHİSAR
  • burada askerliğini yapmış dedeleri bulmamız lazım başka türlü bilgi almak zor....
  • benım komsum benımle bır askere gıttı.o kastamonu golkoye ben afyona.onlar 2300 kısılermıs.bız afyonda 73 kısı ıdık.sen dusun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bızım orayla ılgılı bısıler ogrenebılen var mı nerde ıncez ben istanbuldan gelıcem trenle ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.