Şimdi Ara

k.o vıdeo çekme anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle video çekmek için kullanacağımız Fraps programını indirip kuruyoruz

FRAPS

karşımıza şöyle bir ekran çıkıyor burada movies kısmında ilk kurulduğunda F9 vardır ama oyunda F9 tuşu etkin bir tuş olduğu için bunu ben Insert yaptım sizde isterseniz değiştirebilirsiniz.Şimdi oyuna girmeden önce Frapsı açıyoruz ve simge durumuna getiriyoruz fraps arka planda çalışmaya devam edecek..daha sonra oyuna giriyoruz ve solda üst köşede o an için geçerli fps değerini gösteren sarı rakamlar olacak biz video çekmeye başlağımızda sarı rakamlar kırmızı olacak kaydımız bittiğinde kırmızı rakamlar sarı olacak..çektiğimiz video C:Fraps klasörüne kaydoldu..işin zor tarafı bundan sonra başlıyor çünkü kaydettiğimiz 20-30 saniyelik video 200-250 mb civarında oluyor bu boyutta bir dosyayı kimse upload etmek istemez kimsede indirmek istemez.

Yapmamız gerek şey bu dosyayı sıkıştırmak.Bunun içinde Virtualdub isimli programı kullanacağız.

Virtualdub Download

programı indiriyoruz rar dosyasından çıkarıyoruz ve çalıştırıyoruz

resimdeki gibi file kısmından open video file diyerek Fraps klasöründeki kaydettiğimiz dosyayı yüklüyoruz

daha sonra video kısmında copression yazan kısmımdan videoyu hangi codec'e göre yani ne tür bir videoya dönüştürecegimizi seçiyoruz DivX

daha sonra F7 tuşuna basarak video yu kaydetmek için bir yer gösteriyoruz ve 200-250mb olan dosyamız 5-10 mb oluyor

• kardeş şu video çekmeyi anlat bi be yada ben msn adresimi vereyim sen orda anlat bana gfb_aykut_22@hotmail.com hadi be kardeşim at sen o video çekmeyi bana anlat
  • Programıda koy tam olsun bea kuru kuru yenmio!
  • BAşka bir siteden alıntı pm atarsanız sitenin adını veririm burda söylemek istemiyorum arkadaşımız tam ii anlatamamış. YA da beni ekleyin ufuk_baba_reis@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.