|
Kâr marjında tarihi düşüş yaşayan Volkswagen, yeni tasarruf planı hazırlıyor
-
-
Avrupa ekonomisi otomobil ve kimyaya dayalı. Kimya hâlâ tehlikede değil lakin otomobil ayağı Çinliler tarafından bitiriliyor.
Avrupa çok zamandır yumuşak güç olarak kaldı. Bu yumuşaklık sonu olacak. Artık neredeyse hiç kimsenin korktuğu bir oluşum yok Avrupa'da. Britanya kendini çıkarmış, ABD tarafında direkt zaten.
-
Ne ayranım dökülsün ne yoğurdum ekşisin diye gidersen böyle olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saftirikler rusyaya enerji yaptırımı yapmasalardı böyle zorlanmayacaklardı. Abd istedi diye bir şeyleri yapmayı artık bırakmalılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bırakamazlar çünkü tasmalarını ABD tutuyor. ABD ne derse yapmak zorundalar, onları var eden ABD. Hani diyorlar ya 2. Dünya Savaşı sonrasında 20 senede tekrar ayağa kalktılar, onu yapan da ABD. Askeriyle koruyan da ABD, piyasalarını canlı tutan da. Kısmen Fransa hariç, Avrupa'daki her ülke için de durum bu. Fiilen ABD işgali altındalar, sadece savaş yok ortada.
-
Doğru diyorsun aslında bir ülkenin en büyük gideri askeri harcamadır. İkinci Dünya Savaşı sonrası Avrupa ülkelerinin neredeyse hepsi askeri harcamalarının minimum düzeyde tuttu buradan etli tasarrufu halkına refah olarak sundu, zaten Afrika ülkelerinden sömürdükleri beleş kaynakları saymıyorum bile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık AB ülkeleri de savunmaya büyük bütçe ayırmak zorundalar. Sosyal devlet yapıları zarar görecek bundan. Zaten her zenginlik yada her fakirlik öyle uzun sürmez ki.
-
Yıllarca ülkemizde fabrika açacam diye sempati toplayıp tan çizen firma değil mi? Beter olsunlar. Tez zamanda batarlar umarım. DieselGate skandalı hala hafızalarda
-
Çinliler içinizden geçecek bu saatten sonra ne yaparsanız yapın kaçışınız yok
-
Almanlar, Volkswagen'in batmasına izin vermez göz yummazlar
-
Tasarruftan ziyade adamakıllı araba yapsalardı böyle olmazlardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu vw haberlerinden sonra Almanya hakkında halkımızın yorumlarını görünce insanın yüzünde ister istemez bir tebessüm oluşuyor
Acaba empati denen şeye bizim kadar uzak bir toplum var mıdır
Enflasyonun şov yapıyor imei kayıt ücretin 45 bin , yurt dışı çıkış harcın seneye 720 TL olacak , vw veya başka marka üzerinden almanya hakkında yargı dağıtıyoruz
Bunu isviçreli japon koreli ne bileyim belki norveçli yapabilir ama biz yapamamalıyız diye düşünüyorum
-
Ukrayna'ya 400 milyar Dolar yardım yapmış NATO ve AB, VW'e de atarlar bir 50 milyar Dolar fıstık gibi olur.
VW şu an ayak çekiyor, Euro 7 çok zorlu, Euro 7'yi bana dayarsanız bende fabrikaları kapatır kaçarım demeye getiriyor.
VW'in asıl karın ağrısı da Çin. Çin'de kan kaybetmeye devam ederse batar. Cidden batar.
-
Jozef Kaban'ın el attığı tüm firmalar batıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Avrupa ekonomisi otomobil ve kimyaya dayalı. Kimya hâlâ tehlikede değil lakin otomobil ayağı Çinliler tarafından bitiriliyor.
Avrupa çok zamandır yumuşak güç olarak kaldı. Bu yumuşaklık sonu olacak. Artık neredeyse hiç kimsenin korktuğu bir oluşum yok Avrupa'da. Britanya kendini çıkarmış, ABD tarafında direkt zaten. |
Doğru diyorsun aslında bir ülkenin en büyük gideri askeri harcamadır. İkinci Dünya Savaşı sonrası Avrupa ülkelerinin neredeyse hepsi askeri harcamalarının minimum düzeyde tuttu buradan etli tasarrufu halkına refah olarak sundu, zaten Afrika ülkelerinden sömürdükleri beleş kaynakları saymıyorum bile.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X