Şimdi Ara

KİRLENEN HATTA YAĞLANAN KLAVYELER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar alınmayın ama hakikaten bikaç gündür hiçbişey beni bu notebooka klavye takma fikri kadar güldürmemişti
    yarıldım yaw
  • walla mouse baglıyorum mecbur oyun,photoshop daha rahat ama klavye yok abı harbı neyse
  • valla milletin 15,4" laptop alıp sonra aleti harici klavye ve lcd ekrana bağlamaları bana da saçma geliyor biraz.
    monitör neyse de klavye harbiden saçma biraz. o kadar para verip bilgisayar almışsınız rahat rahat kullanın ya bırakın kirlensin.
  • ya torwak sen ne yaptın abi ya bu bilgisayarı böyle örtçeksen nie aldın bi pc alsaydın bari dışarı çıkarkende sırtında taşırdın daha makbule geçerdi...............................

•  KİRLENEN HATTA YAĞLANAN KLAVYELER

KİRLENEN HATTA YAĞLANAN KLAVYELER

A4'ün bu mini klavyesini çantada taşımakta sorun teşkil etmiyor. Ayrıca klavye takımının üstüne cuk diye oturduğu için laptop klavyesinide olası tehlikelerden bir miktar koruyor. Plastik ayakları yetersiz bulduğum için altına plastik ayak temin edip yapıştırdım. Hem kaymıyor, hem laptopu çizmiyor

• yuh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

yuh

Ne yuh? Bu mini klavye 15 YTL. Laptop klavyesi kimbilir kaç dolar.
  • dogru soyluyosunda sen laptop ı desktop a cevirmişin be hocam arkadaki kablolar modemler bantlar vs ... neyse senın zevkın bısey demeye hakkım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 17 Mart 2006; 0:31:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

dogru soyluyosunda sen laptop ı desktop a cevirmişin be hocam arkadaki kablolar modemler bantlar vs ... neyse senın zevkın bısey demeye hakkım yok

Yok kardeş laptop bütün gün sırt çantamda benimle geziyor. Düşündüğünün aksine tam bir mobil olarak kullanıyorum. Sabah işe giderken alıyorum ve akşam da eve gelirken getiriyorum gene. Masa eski desktop pc den kalma olduğu için ve bana gerekli alet edevat bu masada bulunduğu için o kadar kalabalık görünüyor. Bu küçük klavye gerçekten neredeyse hiç yer tutmuyor. Pahalı laptop klavyelerimizi koruyabilmek için ucuz ve pratik bir çözüm önerisiydi bu sadece. Uygulamak elbette sizlerin tercihi.

O bantlarda ekranın önündeki şeffaf koruyucuyu tutan bantlar. Ekranın toz olmasına sinir oluyorum ve bu ekranların tozlarını temizlemekte resmen işkence. Bu koruyucu şeffaf malzeme laptop üstünde gelmişti bende onu güzelce gerdirip bantladım. Araya toz girmiyor, hem parmaklama meraklısı kişilere karşı, ayrıca laptop karşısında yapılan hararetli konuşmalarda fırlayan tükürüklere karşıda iyi bir önlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavipatik -- 17 Mart 2006; 0:41:42 >

• Beyler ben cicimi cok seviyorum kimse kusura bakmasın
  • Kusura bakmayında, araba da alınca koltuklar eskimesin diye naylonları sokmeden kullanıyormusun 1 yıl kadar
    Ayrıca cici demişsinde, babaannemde çamaşır makinesine emine diyor, seninkine ne ad koydun
  • Valla Helal olsun TorwaK,

Bu kadar titiz kullanılır yani :), Aslında sana zor gelmiyorsa klavye taşımak senin bileceğin işdir, saygı duymak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishsun

Kusura bakmayında, araba da alınca koltuklar eskimesin diye naylonları sokmeden kullanıyormusun 1 yıl kadar
    Ayrıca cici demişsinde, babaannemde çamaşır makinesine emine diyor, seninkine ne ad koydun

Vallahi dogrusunu soylemek gerekirse ben ona "Cicim" diyorum. Bi nazar boncugu da takarsam tam olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeus45

Valla Helal olsun TorwaK,

Bu kadar titiz kullanılır yani :), Aslında sana zor gelmiyorsa klavye taşımak senin bileceğin işdir, saygı duymak lazım...

Sagolasın fakat ben sadece özellikle laptopma karsı degil butun elektronik cihazlarıma karsı aynı itininayı gosteriyorum. Bunun sebebi ise ikinci el olarak satmak istedigimde her zaman yuksek fiyattan gidiyor, cunku cihaza cok iyi bakıyorum.

Ayrıca mobil haldeyken yanımda klavye veya mouse tasımıyorum. Sadece ellerim pisken kullanmıyorum once gidip yıkıyorum sonra cihazı kullanıyorum, sonucta temiz tutmak lazım.
  • bari ekranada bişey uydursaydın ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Beyler ben cicimi cok seviyorum kimse kusura bakmasın

torwaka yüklenmeyin yaa..ne var adam temiz tutuyo..gözü gibi bakıyo ne var bunda...(evde böyle kullanıyo muhtemelen..abartmayın dışarı çıktığında da alcak hali yok ya klavyeyi yanına )

bende notebook alınca evde ayrı bir klavyeyle kullanmayı düşünüyorum...

notebook klavyesi biraz da ufak geliyo gerçi bir sebebide bu..aslında..

• ben benım laptop a Leptoş diyorum azahuhauhauhauha ve işte son hali aklıma boyle bı fıkır geldı hiç pislenmez kendikendime : )))

KİRLENEN HATTA YAĞLANAN KLAVYELER
  • Ozdamar Yuh Diyorum Yani Hiç Kullanmasaydın Laptopu Abi Bu Kadar Kafaya Takmayın Bu Sorunu Kullanın Gitsin Tamam Bende Bu Konularda Titizimdir Ama Kullanılmayan Mal,Mal Değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serfirsoft

Ozdamar Yuh Diyorum Yani Hiç Kullanmasaydın Laptopu Abi Bu Kadar Kafaya Takmayın Bu Sorunu Kullanın Gitsin Tamam Bende Bu Konularda Titizimdir Ama Kullanılmayan Mal,Mal Değildir.

arkadasım saka amaclı cekıp koydugum bır resım o ortam gerıldı eglenelım dıye koydum ben masaya bıle koymuyorum dızimijn ustunden ayrılmıyo kı : ))
  • Benim de şöyle bir sorum olacaktı.Bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim.
    Hani bazı modellerde touch padin etrafında olan notebookun kenarlarını,köşelerini de kaplayan gri bir kaplama vardır ya...(eminim ki bir adı vardır ama ben bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden böyle tarif ettim umarım anlatabilmişimdir.) O kaplamada oluşan çizik,soyulma vs. gibi şeyleri gidermenin ya da çiziklerin görüntüsünü hafifletmenin bir yolu var mıdır?Bunun için bir boya,yeni çiziklerin,soyulmaların oluşmasını engelleyen koruyucu bir şeyler var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.