Şimdi Ara

KİRLENEN HATTA YAĞLANAN KLAVYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zamanla kirlenen, yağlanan klavyelerinizi nasıl temizliyorsunuz???

• kimsenin klavyesi kirlenmiyo anlaşılan!!!!!!
  • aynı sorun bendede var yaa.hatta ben bilg başından kalkmıyom pek,yemeğide bilgisayar başında yiyom.doğal olarak kırıntılarda kaçıyo aralara :) nasıl temizleyecem bilmiyom ama :( o kadar kirlendiki anlatamam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciko44
    kimsenin klavyesi kirlenmiyo anlaşılan!!!!!!

Benimki kirlenmiyor cunku boyle kullanıyorum Eger dısarıdaysam da mutlaka ellerimi yıkayım nazikce kullanıyorum.

• @TorwaK: Sen de abartmışsn bari üstünü örtmeseydin :)
  • yaw hakkaten TorwaK bu iş böööle halldilmez.
    o zaman mobil olmasının bi espirisi kalmıyor, bize daha iii bi fikir lazım gibi
  • Titiz bi adam oldugum icin ben sorunu kokten cozdum... laptop hic eskimiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarını işin günlük bitince pamukcuk bırakmayan kolonyalı bir bezle sil.klavye arasındaki kırıntıları arada bir elektrik süpürgesinin fırçasını çıkararak süpürge ucunu klavyeye değdirmeden çektirirsen tertemiz olur.
  • TORWAK KIZMA AMA HARBİDEN YUH ARKADASIN DEDIGI GIBI BARİ USTUNU ORTMESEYDIN OLDU OLACAK BIDE MONITORDE EKSTRA TAK LEKE OLMASIN
  • kablosuz mouse + klavyem var masadayken böyle kullanıyorum...
  • TORWAK harbıden acayıp abartmıssın olurda bu kadar olur dedırtırsın ınsana....
  • çiğdem kabuğu falan çekirdek yada kabuklu birşey kaçmışsa nazikçe laptopu ters çevirmenizi öneririm klavyeyi yani sağa sola yapın bi hafifçe dökülüyo hemen normal klavye içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

çiğdem kabuğu falan çekirdek yada kabuklu birşey kaçmışsa nazikçe laptopu ters çevirmenizi öneririm klavyeyi yani sağa sola yapın bi hafifçe dökülüyo hemen normal klavye içinde

Bence notebook başında kuruyemiş yemeyin asla
  • torwak abi dantel koy ekrana bari tam turk işi olur o zaman
    ama bi yandanda helal olsun makınaya onem verıyosun.burada soruya hala bı cozum onerısı olan yok mu??
  • Pronto Tozal benimde aklıma yattı. Ama yağlanma konusun da birşey diyemiyecem. Çok dikkat ederim notebookun başına oturmadan önce ellerimi herzaman yıkarım.
  • ahaaaa bu derdi tek bencekmiyomuşum bu olayın kompetanı oldum denemedıgım yontem kullanmadıgım bez kalmadı ve sonucmu şöyleki :

Laptop ımın arkasında çift wida var onları sokup klavyemı ayda bır falan cıkartıyorum .. Guçlü bır kurutma makınesıyle kurutup microfber bezle aralara kacan pislikleri alıyorum daha sonra hafif sabunlu kendı hazırladıgım losyonu vıledanın en yumusak bezı ıle nemlendırerek temızlıyorum sonra yerıne takıyorum ...

Genellıkle yaglanmasının sebebı vicudun atık yaglarından kaynaklanıyor hele bbırde farkında olmadan bazen terleyebılıyoruz onun ıcındende vocudun yagı cıkabılıyor dogal olarak o an pc basında oldugumuzdan laptop lar nasıbuını alıyor..

usttekı arkadasım tamam malına deger verıyosun yanlıs anlama sakın ama ne anlamı kaldı onun laptop olmasının oldu olcak kapağı kapat bagla bi lcd monıtor kullan ..

Pronto tozal sadece 2 kere işe yarıyo sonra sonuc aynı hatta tuy falan bırakıyo boyle iyi bi çözüm değil 2 aydır kullanıyorum (kullanmaya calısıyorum) ama yınede deneyın ..

saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Mart 2006; 17:36:35 >

• Torwaka katılıyuorum çünkü bende öyle kullanıyorum.A4 tech in mini slim klavyesi var böylece mobilite de sorun olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Torwaka katılıyuorum çünkü bende öyle kullanıyorum.A4 tech in mini slim klavyesi var böylece mobilite de sorun olmuyor

YA ARKADASLAR KIZMAYIN AMA HAKKATEN BU SEFER COK SACMALADINIZ NE ONEMI KALIYOR O ZAMAN LAPTOPUN DISARDA KULLANIRKENDEMI KLLAVYE TASIYACAKSIN TAMAM ASINMASIN DIE KIRLENMESIN DIE YAPIYOSUNUZ AMA ABARTI BISEY BI BARI ONU KALDIRIN ELDIVENLE BASIN TUSLARA
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Torwaka katılıyuorum çünkü bende öyle kullanıyorum.A4 tech in mini slim klavyesi var böylece mobilite de sorun olmuyor

YA ARKADASLAR KIZMAYIN AMA HAKKATEN BU SEFER COK SACMALADINIZ NE ONEMI KALIYOR O ZAMAN LAPTOPUN DISARDA KULLANIRKENDEMI KLLAVYE TASIYACAKSIN TAMAM ASINMASIN DIE KIRLENMESIN DIE YAPIYOSUNUZ AMA ABARTI BISEY BI BARI ONU KALDIRIN ELDIVENLE BASIN TUSLARA

Yaptığım şeyin saçma olduğunun bende farkındayım ama...
    Zaten yanımda laptop çantası adı altında BAVUL taşıyorum
    İçine koydukça şişiyor ne yapalım.
    Benim klavye küçük olduğu için sorun olmuyor ama gerçekten kalıcı bir çözüm bulana kadar böyle idare edicem

• Arkadaşlar;
    Ben bu ek klavye olayına hala anlam veremedim... Mesela dışarıda kullanırkendemi ek klavye balıyorsunuz... Diğer arkadaşların dediği gibi biraz abartı olmuş boyle, notebook kullanmanın anlamı kalmamıs gibi...

Pronto toz alma ile tuş aralarına girmiyor ve temizlemiyor... Yuzeysel toz almak için gayet ideal ama tus aralarını bırakıyor... Gerçi benim tuş aralarımda kirlenme gibi bir sorunum halen yok... Bilgisayarı kullanırken, yemekte yerim, sigarada içerim... Ama bunları notebook a yaklaştırmam, yemekten sonrada elleri yıkayınca bir sorun olmaz...

Bence şöyle bir çözüm olabilir, denemedim ama fikir olabilir...
    Çift tarafı yapışkanlı bantlardan alıp, telefon kartı gibi ince bir plastiğin kenarına komple yapıştırsak, ve tusların arasına soksak, plastiğin dış yuzeyinde kalan yapışkan tuş aralarındaki tozları kendine yapıştırır... Mantıklı bir temizleme ama denemek gerek...

Selamlar...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.