Şimdi Ara

KİRLENEN HATTA YAĞLANAN KLAVYELER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de şöyle bir sorum olacaktı.Bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim.
    Hani bazı modellerde touch padin etrafında olan notebookun kenarlarını,köşelerini de kaplayan gri bir kaplama vardır ya...(eminim ki bir adı vardır ama ben bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden böyle tarif ettim umarım anlatabilmişimdir.) O kaplamada oluşan çizik,soyulma vs. gibi şeyleri gidermenin ya da çiziklerin görüntüsünü hafifletmenin bir yolu var mıdır?Bunun için bir boya,yeni çiziklerin,soyulmaların oluşmasını engelleyen koruyucu bir şeyler var mıdır?
  • yok bence gayet normal adam bilgisayarını koruyor iyi ya ben de yapmayı deniyeceğim sağol ya vallaha güzel teknikler torwak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAy Ciddi -- 19 Mart 2006; 9:51:35 >
  • en sağlamı ele ameliyat eldiveni kafaya bone ve yiyecek içecekleri yanına yaklaştırmamak.. :)))
  • arkadasalr ebay da falan seffaf etiket gibi birsey var hemen her notebooka uygun var esas gusel yanı su gecirmiyor olmasu bulabilir miyiz boyle birsey?kulllanımı rahatmıdır acaba
  • yahu kullanın... nasıl olsa 3 yılda bir yenilemek zorundayız
  • arakadaşlar ben notebooku alalı 1,5 ay oldu fakat oyun oynadığım için tuşlardaki harflerde kararmalar oldui bu kararmaları nasıl giderebilirim?
  • ıslak mendille temizliyorum bütün kiri tozu toprağı yağı hepsini temizliyor.. zaten temizledikten sonra mendilin son halinden farkedersiniz klavyenin rengi açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcorcun

ıslak mendille temizliyorum bütün kiri tozu toprağı yağı hepsini temizliyor.. zaten temizledikten sonra mendilin son halinden farkedersiniz klavyenin rengi açılıyor

+1
  • bende harıcı klavyeyele kullanıyorum notebook a4 tech ultra slım klavye dırek orjınal klavyenın usutne konması ıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 22 Temmuz 2009; 13:55:46 >
  • Aynı sorun bende de var, on parmak kullanıyorum sürekli elim üzerinde hic çekmiyorum ondan kaynaklanıyor ama lcd temizlerken onu da siliyorum :)
  • walla harici klavye muhabbetini bende anlayamıyorum hadi oyun oynarken klavyeyi yumrukluyorum dersen tmmda eğer laptopun yanında taşıyorsan hakarettir bu
  • ben laptopun yanındada tasırım cunku klavyeyele pek anlasamam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.