Şimdi Ara

^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
17
Favori
24.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler bilgi için güzel işlemciymiş ama ısınmıyor
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    işlemci cok iyi ama sadece c232 yada c236 chipsetlerde çalışıyor.. şimdiye kadar kullandıgım en serin işlemci standart TT contact düşük devir fanda full load 1 saat Linx 64bit 46 dereceyi geçmedi.. BCLK dan overclock biraz daha zorlu ama asrock iyi iş çıkarmış , 4.5ghz - 4.6ghz sıvı sogutma günlük kullanılır.. 4.6ghz BCLK overclok zaten nerdeyse 4.8ghz multipler overclocka denk..
  • 4690K var henüz kırbaçlamadım.

Yerimi alayım konu gayet iyi
  • merhabalar

ilk verdiğim değerin üstüne cıkmaya başardım fanları ve termal macunu değiştirdim sonuç mükemmel oldu
    macun olarak Antec Thermal Compound Formula 6 aldım fanlarıda xigmatek xaf serisi ile değiştirdim 2 adet

^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^
  • gurpolo4 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız skor oldukça düşük 4790k bile 4.8ghz de 9474 alıyor.
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    Hacim benim skor günceller misin daha denemeler devam etcem 5.2ghz bech alıyorum sorunsuz kullandım dün geçe uzun süre sorun çıkarmadı.Ama sicakliklar işte 80 buluyor h100i yetmiyor 5.2ghz üzeri için bench almaya ama oyunlarda sıkıntı yok 66 derece o voltaj ve 5.2ghzde benchlerde 80-85 arasi

Bakalım denemeye devam en düşük voltaj en yüksek hiz bulana kadar.
    Bu arada yeni bişi keşfettim cachle voltaj stabiliteyi acayip etkiliyormüş inteldede gece bios ayarlari paylaşirim hacim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 1 Mayıs 2016; 18:16:00 >

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    benc değildi o streest test yapmıştım benç puanım 10380 su an yaptım tek çekirdekte 2370 cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurpolo4 -- 28 Nisan 2016; 17:49:23 >
    ilk sıraya alayım seni
  • gurpolo4 kullanıcısına yanıt
    hocam işlemcin guzelmiş :) daha gıderı var o işlemcinin hocam guzel sonuclar alırsın sogutman ıyı ise
    benımde aradıgım gıbıymıs ıslemci
    hocam masallah vermıssın kırpacı :))
    az gozunuz doysun yaaw :)
  • Sagol dincerim sende delid yap seninde olsun .gerci 6faz msi bilmiyorumda 5.2ghzde felan vrmler 70derece bulur.bak benimki bile 47 derece ustelik direk vrm ufleyen 2 adet 1200rmp 12cm lik fan oldugu halde.
    ben asrockla 6faz 5.3ghz yapmistim amd fx 8350 ile vrm degdim elim yaniyodu 70lerde geziyordu 100kadar yolu var ama kapasitor zarar gore bilir 90larda felan.
    senin islemciyle benimki ayni voltajlar hemen hemen.havalar biraz sogusun vercem daha kirbaci 5.4ghz hedefim
    Senin h100i ye surdum nochtua macunu islemci cana geldi valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 28 Nisan 2016; 22:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Simdi bende msi z97a gaming7 var 12faz hocam anakart :) iatx msi yi kutusuna koydum :)
    32gb 2400 cl10 da ram caktim sisteme :) tridentx :))
    Aslinda dusunmuyor degilim ama suanda custom kasa yapasim var kendime onu gerceklestirmek istiyorum duruma gore sogutma sistemine karar vericem
    Az daha kurcukla hocam sen ince ayarlari sonra bizede ogret :))

• Bios ayarlari paylaşir yardimci olmaya çalişirim kanka
    Şimdi sen cl10 çaktinya 1.350v 5ghz yakalayaman tahmnimce çünkü mhz ramin artinca daha çok voltaj istiyor cpu overclockta .
    Dene bakem bu sefer 1.4v bulur benimde kafa küçültesim var obsadian 250d'lerde kaldi gözüm
    cok asırı oynamaz en fazla 1.380 olur
    malesef oc de yuksek mhz ın dez avantajı bıraz daha voltaj ıstemesı 1.350 ile bench lerde sıkıntı olmadı
    gunluk kullanım ıcın suan kı kule cnps10x performa yeterlı olmaz + delid sart :)
    saglam bır custom olursa delid gerekmeye bılır

boswer hocam bulasma derım durduk yere iş cıkarıyon basına :)
  • Tamam dinçerim haklısın kasa dursun dscubede güzel sessiz
    İşte şeytan dürtüyor arada
    O seytan yokmu herseyi o batiriyor zaten :)
    Zamaninda 4.5ghz calissin yeter diyoduk simdi min 4.8 diyoruz hic olmazsa :)
    Yarin oglen ararim konusuruz bu konuyu :)

• 5.1 benc
    Yunus abi costuruyosun yine :)
    Sende az ram e dokunsan 5.2 olur :)

• delid omadıgı için bundan sonrası sıkıntı dinçer haydaycım gitsin ileri doğru onunki delidli

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.