Şimdi Ara

^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
17
Favori
24.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci from Malatia hocam .. Cherry değil Apricot Pck ..

Delid zaten yapıcam hocam macun arıyordum , saolsun Uçanpırpır macun ve silikon konusunda yardımcı olacak ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

İşlemci from Malatia hocam .. Cherry değil Apricot Pck ..

Delid zaten yapıcam hocam macun arıyordum , saolsun Uçanpırpır macun ve silikon konusunda yardımcı olacak ..

Yardim ihtiyaciniz olursa bende gelim evim yakin sayılır diçerlere .
    Noctua macun lazim olursa bende var getiriyim .Videoya alalım delid yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 18 Mayıs 2016; 13:06:21 >

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Dinçer arkadaşla işlemi yapacağımız gün size de haber ederiz ..
  • bilgi_ter kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybatuu

çıldırıcam ya,

38x multinin üstüne çıkmıyor resmen lock var ya, biostan 48x e çektim, min da 45x yaptım yeni update den sonra cihaz 38x in üstüne çıkmıyor resmen şaka gibi..

Yanlış olmasın oc yi kabul etmiyor resmen, yoksa ocyi kaldırmıyor değil eskiden 4.8ghz de sabit kullanırdım şimdi 3.8i geçmiyor

i7-6700K
    anakart asus maximus3 hero

son bios güncellemesinde bende sorun yaşadım kitlenme donuyordu ve kalıyordu al suite 3 den kaynaklanıyor sorun al suite sil bıosu sıfırla bir daha dene sorunu cözemessen bir önceki bıosa dön ve yeniden en son bıosu güncelle belki işine yarar ben sorunu böyle cözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

4690k stok fanla 1.01v@4ghz. ocdan sayılmaz ama mesajımız bulunsun bu voltajda geleceği çok parlak gözüküyor.
    BX80646I54690k-malezya

1.268v de 4.6ghz kullaniyorum suan eklerseniz sevinirim. sogutucu da phanteks ph-tc14pe_bk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 19 Mayıs 2016; 13:36:35 >
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    korma azdaha vur kırbacı gider daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 19 Mayıs 2016; 14:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

korma azdaha vur kırbacı gider daha

1.288de 4.8 goruyor, tahminimce 1.33-1.35 gibi de 5 gorur ama anakart 1.3v ustunu veremiyor o yuzden kirbaclayamiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 19 Mayıs 2016; 16:13:55 >
  • mrb arkadaşlar bende az once delid işine girdim 1 dakikami aldi işlemciyi 2 ye ayirmak meyva biçağinin ucuyla ayirdim işlemcinin uzerindeki diyotlara oje surdum elimde cooler master in en son çıkardiği temal macun olan MASTERGEL MAKER NANO var bu macun işimi gorurmu NOUÇTA termal macun kadar başarili diyorlar

^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^
  • işlemciyi 2 ye ayirdiktan sonra işlemciyi pc ye taktim sorunsuz calişiyor
  • sensation45 kullanıcısına yanıt
    hocam o macunu bende bılıyorum termal ıletkenlıgı 11kw gayet basarılı ama elınde baska macun varsa dene sonucları karsılastır derım

bana kalırsa noctua dan ıyı olma ıhtımalı var gıbı

gercekten ıletkenlıgı 11 ise

onun ıcın bırınden 1 kullanımlık alıp test etmek lazım aynı hız voltaj fan devrınde

bıraz dene yapman lazım hocam
  • zalman in vardi termal macunu evde 1 kere kullanmistim stock sogutucuma... 2 hafta once h105 sivi savutma aldim zalnan termal macunumu bulamadim evde hatta h105 i monte ettigimde işlemcinin ustunte kalan macunla toplamistim bugun bir arkadastan MASTERGEL MAKER NANO aldim dedim bi macun u tazeliyeyim... işlemciyi aldim elime dedim bakim ikiye ayirmak zormu meyva biçaginin ucuyla 1 dakikami aldi... aslinda delid yapmayi dusunmuyordum... biraz daha kirvaçlicam g3258 i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bol sans hocam
    Sonuclari bekliyoruz
    Mumkunse iki macunu karsilastirmali yaparsan bizede bilgi vermis olursun

• şuan kaliteli bir farkli macunu bulmam biraz zor test sonuclarini eklerim

http://www.sanalmarketim.com/alphacool-sivi-metal-termal-macun/p_55353/
    al bundan uğrasma elindekilerle
  • gurpolo4 kullanıcısına yanıt
    handbrake ile x265 encode yap 10 dk ya blue screen yersin :D
    hocam dediğin gibi oldu aynen, sildim eski versiyonu yükledim, tekrar yenisini yükledim düzeldi, ama bu seferde stabilite problemi yaşıyorum, 4.8 stabil çalışan makina 4.7 de mavi ekran verir oldu :D sever misin sabaha mı bırakırsın cihazı bilemedim napsam :D
  • v-rayking V kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar hiç mavi ekran almadim

• bybatuu kullanıcısına yanıt
    Tpu2 aç öyle dene voltajı daha aşağıda çekebilirsiniz denemenizi lazim

bir de öyle deniyim bakalım :) teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.