Şimdi Ara

^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
17
Favori
24.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabınız için teşekkürler.Siz yazmadan 10dk önce yabancı bir forumdan görerek dediğinizin aynısını yaptım, sorunu çözdüm.Samsung Magician programından Ssd için performans modunu seçmiştim.Kendisi otomatik olarak güç planı oluşturmuş işlemciyi %100 olarak.Yeni biosla alakası yokmuş sorunun.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Bi kırbaç ta 3770k ya.
    ^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^

BU arada sandy veya ıvy kullanıpta uzun süre 1.5v in üzerinde memory voltajı ile çalıştıran varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 3 Haziran 2016; 12:50:10 >
  • Update.İşlemci costa rica.
    Not:3770k 1.3 volt ile aldığım sıcaklıkları 2600 1.525 voltta alıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 3 Haziran 2016; 22:59:50 >
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    güzel degerler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

güzel degerler hocam

Sandy ye göre çok sıcak işlemci coollab sıvı metal arayışındayım.
  • 4690k 4.5GHz 1.26v
    soğutucu: cm hyper 212 evo
    ram: corsair vengeance pro 16gb ddr3 2400mhz cl11
    anakart: msi z97 gaming 3

2 aydır falan kullanıyorum bu şekilde sorun yok. oyunlarda falan zaten işlemci zorlanmıyor. aida stress testde işlemci 70 dereceyi görmüyor, intel burn testde very highda 85dereceyi gördüm ama thermal throttle olmadı

http://valid.x86.fr/ml2jvl

• gezer3082 G kullanıcısına yanıt
    Herbiosla overcolock olmuyor hocam skylike K sersi olmayanlar.ozel bios cikarmisti bazi anakart ureticileri k serisi olmayanlarda overclock etmek icin ama intel geri kapatti die biliyorum.Ama denemekte fayda var hala overclock olabiliyormu k sersi olmayan skylike bilmiyorum.Belki islemciniz takoz cikmista olabilir her islemci overclock olacak die bi kaide yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar

gigabyte z170x-gaming 3

i7 6700 İşlemci ve Evo 212 Soğutu var. 2666 ddr 4 tam

OC Sadece 4.4 yapabiliyorum 4.5 yapınca windows açılsa bile stres testlerinde takılıyorum

Ne yapabilirim 4.4 geçemiyorum. teşekkürler.
  • H 100 tarzi bi sogutucu alip osekilde o.c yapman lazim elindeki yetersiz kalir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

H 100 tarzi bi sogutucu alip osekilde o.c yapman lazim elindeki yetersiz kalir hocam

o yüzden mi mavi erkan cıkıyor ? Ama ısınma olmadan cıkıyor mavı ekran ? bi arkadaş anakartın yetersız dedı
    yenı aldım sogutucuyu bırde :(
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    peki o.c yaparken voltaj autotamı manuelmi verdin
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    an itibarıyla x79 i7 3820 ye geçmiş bulunmaktayim 1.37 volt 4.8 ghz tüm testleri geçti işlemci hangi ulkenin bakmadim

• sensation45 kullanıcısına yanıt
    Tekniğin iyi ama geliştirmen lazim bülentim yanliz gene iyi şansli işlemciye denk gelmişsin .Sicakliklar ne alemde 4.8ghzde?zorlasan 5 rahat bulursun gibime geliyor.
    Cpu-z bench yapsana bakem birde kaç çikicak? .Pci-e hattı 40 bizim i7lerden daha yüksek buda sana avantaj sağlar crossfire Sli asla darboğaz yaşamazsin .Yalniz senin ekran kartinda yoktu dahili grafik kullaniyordun bu işlemcide oda yok nasil görüntü aldın merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 11 Haziran 2016; 20:21:06 >

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam şuan suan goruntu gelsin diye gtx 260 takili cpuz de düsük aldi 8000 civari tam yukte suan 4.80 ghz de 60 derece en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensation45

tesekkurler hocam şuan suan goruntu gelsin diye gtx 260 takili cpuz de düsük aldi 8000 civari tam yukte suan 4.80 ghz de 60 derece en fazla

Aida64 Quen bench te iyi almişsin benim 5ghz yaklaşmişsin okadar eski işlemci olmasina rağmen helal
    Hepi topu 4bin puan fark var benimkiyle senin sonucun üstelik 5yapsan sen 2bin puana düşer aradaki fark sanırsam buda çok çok iyi bir sonuç demek.
    1.420v la 5ghz bulursan kullan odeğerde yıllarca üzmez o işlemci seni bülentim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 11 Haziran 2016; 22:47:58 >

1.41 volt 5ghz stabil tam yukte stres testinde en fazla 65 derece corsair h105 ile cpu queen de aramizda 1000 puan kaldi

1.50 volt 5.2 ghz

• sensation45 kullanıcısına yanıt
    helal
    Ama bu deger kullanma o voltaj surekli kullanma zarar verir islemciye
    5ghz voltaj felan tam yerinde o degerde surekli kullan hayirli olsun.
    5ghzde senin islemci benim gozumde 4.6ghz 6700kdan iyidir yeni islemcin hayirli ugurlu olsun.
    6700k cok isiniyor ve cok voltaj istiyor
    Zaten sicaklik ve voltajdan dolayi 6700k 4.6 ustu kullanan görmedim.
    6700k 3770kdan sonraki 2.ci fiyaskosu bence intelin senin bu degerleri goren 6700k ureten intel intihar etmesi lazim bence senin islemci 32nm 6xx serisi 14nm aradaki sicaklik voltaj .
    Yaptin bari 6xx 14nm avantajiyla stok 5ghz 1.3v turbo 6ghz 1.4v yapsa dedim waw ddr4 supermis ama su tabloya bakinda aklim almiyor.
    Bence islemci teknolojinsinde bi ilerleme soz konusu değil rakipbulamayimca intel at kosturuyor bos sahada Sandy dan sonra cikan islemcilerin hepsi hava civa .Sandyler uretti intel cunku mecbur kaldi yoksa fxler naltoplatirdi intele
    Sandyler hala intelin kendi ayagina siktigi islemci olmaya devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 12 Haziran 2016; 0:52:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Herbiosla overcolock olmuyor hocam skylike K sersi olmayanlar.ozel bios cikarmisti bazi anakart ureticileri k serisi olmayanlarda overclock etmek icin ama intel geri kapatti die biliyorum.Ama denemekte fayda var hala overclock olabiliyormu k sersi olmayan skylike bilmiyorum.Belki islemciniz takoz cikmista olabilir her islemci overclock olacak die bi kaide yok

Hallettim ben o işi. Şuan 1.4V ile 4.6 GHz de sorunsuz kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.