Şimdi Ara

k2 sömürgesinden bıkanlar buraya!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • para ödüyorsun rezil oluyorsun bırakın bu saçma oyunu ben 2 yıll oynadım wow a geçtim 2 yıldır bir hile ,bug yada heck görmedim... ko da hayat 2 yıl önce bitti 74 buguyla birlikte emek vermeden her şeye sahip olma duygusundan kurtulun oyunu protesto edin en azında 1 ay premium almayın bakın ko nasıl düzeliyor koxp felan nasıl bitiyor görün :D ....

• Başlığı açmasan daha iyi olurdu kanımca. Birazdan " yine mi bamya " cılar damlar şimdi. Buradakilerin bir kulağından giriyor, diğerinden vınlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

Başlığı açmasan daha iyi olurdu kanımca. Birazdan " yine mi bamya " cılar damlar şimdi. Buradakilerin bir kulağından giriyor, diğerinden vınlıyor.

• doru sölüyon krdes bende yeni üye oldum xD 2 yıldır knıght ile ilgilenmiyom hayatımı batırdı şimdi çok rahatım ama hala aklımda bi takıntı var oyunun kendi zevki için fakat sonra koxplar aklıma geliyo boşşwerr diyorum.. yazın büyük bi ihtimal warcraft online oynıcam .... Saygılar.. xD
  • ya ark sizene alan mutlu satan mutlu

bıraktıysan bu oyunu neden hala forumdasın

karışmayın millete böyle konu açanların hepsine

• senle benle olcak iş değil bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacus_ort

para ödüyorsun rezil oluyorsun bırakın bu saçma oyunu ben 2 yıll oynadım wow a geçtim 2 yıldır bir hile ,bug yada heck görmedim... ko da hayat 2 yıl önce bitti 74 buguyla birlikte emek vermeden her şeye sahip olma duygusundan kurtulun oyunu protesto edin en azında 1 ay premium almayın bakın ko nasıl düzeliyor koxp felan nasıl bitiyor görün :D ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynuyorum ama eskisi gibi günde 8-10 saat değil.Ft-chaos yapıyorum.Savaşlara giriyorum ,clandan çıkmadan önce de csw saati on oluyordum.Bu kadar.
  • Hep aynı laflar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Hep aynı laflar...

+1903 Yahu sizene isteyen kendi enayiliğinden oynuyor sanane yani sen konu açtın herkez koxp pre almayı bırakacakmı sanıyorsun
  • quote:

Hep aynı laflar...

evde olunca yapıcak bişey olmuyo olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

quote:

Hep aynı laflar...

+1903 Yahu sizene isteyen kendi enayiliğinden oynuyor sanane yani sen konu açtın herkez koxp pre almayı bırakacakmı sanıyorsun

Zamanında ben de tepki gösteriyordum bıraktım artık. Zaten bu oyunu oynayan mazoşisttir. Acıdan zevk alanlar oynuyor işte
  • Oynamıyorum ama adam belki hileli hurdalı işler seviyodur diye bişey de diyemiyorum.
    Kişisel özgürlük sonuçta, o da bi seçim
  • İstemiyorsan oynama kardeşim.Gizle zorla oynattırtmıyor.Adamın oyunundan sana ne? İste k0xp yapar iste bug yapar.
  • Oyunun şeyi çıktı artık nerde eski günleer..
  • Sen git Tv kanallarına çık oyunu bırakın de inadına çoğalır Biz Böleyiz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Hep aynı laflar...

evde olunca yapıcak bişey olmuyo olm

Ben de evdeyim uzun bir süredir forumda falan takılıyorum ne yapayım yani aç film izle
  • Bu oyunun sonu nasıl gelicek ve sonunu ne getiricek çok merak ediyorum.
  • Bitmesi zor bi durum kolay kolay bitremezler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.