para ödüyorsun rezil oluyorsun bırakın bu saçma oyunu ben 2 yıll oynadım wow a geçtim 2 yıldır bir hile ,bug yada heck görmedim... ko da hayat 2 yıl önce bitti 74 buguyla birlikte emek vermeden her şeye sahip olma duygusundan kurtulun oyunu protesto edin en azında 1 ay premium almayın bakın ko nasıl düzeliyor koxp felan nasıl bitiyor görün :D ....
Başlığı açmasan daha iyi olurdu kanımca. Birazdan " yine mi bamya " cılar damlar şimdi. Buradakilerin bir kulağından giriyor, diğerinden vınlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DeLüRüK
Başlığı açmasan daha iyi olurdu kanımca. Birazdan " yine mi bamya " cılar damlar şimdi. Buradakilerin bir kulağından giriyor, diğerinden vınlıyor.
doru sölüyon krdes bende yeni üye oldum xD 2 yıldır knıght ile ilgilenmiyom hayatımı batırdı şimdi çok rahatım ama hala aklımda bi takıntı var oyunun kendi zevki için fakat sonra koxplar aklıma geliyo boşşwerr diyorum.. yazın büyük bi ihtimal warcraft online oynıcam .... Saygılar.. xD
ya ark sizene alan mutlu satan mutlu
bıraktıysan bu oyunu neden hala forumdasın
karışmayın millete böyle konu açanların hepsine
senle benle olcak iş değil bu.
quote:
Orijinalden alıntı: spartacus_ort
para ödüyorsun rezil oluyorsun bırakın bu saçma oyunu ben 2 yıll oynadım wow a geçtim 2 yıldır bir hile ,bug yada heck görmedim... ko da hayat 2 yıl önce bitti 74 buguyla birlikte emek vermeden her şeye sahip olma duygusundan kurtulun oyunu protesto edin en azında 1 ay premium almayın bakın ko nasıl düzeliyor koxp felan nasıl bitiyor görün :D ....