Şimdi Ara

Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. yaklaşık 1 yıldan fazla süredir battlefield 1 oynuyorum.ve artık canımı sıktı şu sürekli sohbet kısmından ırkçılık yapanlardan.ben bu oyuna dünya kadar para verdim ve premium da aldım.arkadaş adamlar isim etiketinde TURK yazısını görünce başlıyorlar ırkçılığa.yeter artık.bazı şeylerin sınırını geçti bunlar.bu elemana özellikle söyledim buradan kendisiyle alakalı konu başlatıp ceza almasını sağlayacağım diye.ya bu kadar para verdiğimiz olayda sürekli bu tip elemanları görmek zorunda mıyız? buradan bazı sözlerini içeren fotoğraflar ve profil linkini paylaşacağım.siz de şikayet edin belki en azından sustururlar da oyun içinde konuşamaz bir daha.sadece bize değil herkese hakaret yağdıran bir tip.ha diyeceksiniz ki sohbeti kapat.kapatmak zorunda mıyım? para verip satın aldığım oyunda takımımla konuşmak için kullanıyorum.birileri bu konu da bir şeyler yapmalı.en azından bir yerden başlamalı.

profili :https://www.origin.com/irl/en-us/profile/user/XCJAKDIO8r19lFGrmphRwg--/achievements

Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]

Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]Bf1 bıktım bu kötü sohbetten ırkçılık yapanlardan [Jokafi]

• Türk'leri savunamıyorum ben artık, Türk oğlu Türk olsam da multi oyunlarda söylemiyorum belli etmiyorum. Herşeyde olduğu gibi oyunlarda bile rezil bir milletiz, BF'de de ne zaman Türk'e denk gelsem ya haritanın dışında M1903'le yatıyor ya da binalarda shotgun'la pusuyor, toxic'lik içimize işlemiş.
  • Türk'leri savunamıyorum ben artık, Türk oğlu Türk olsam da multi oyunlarda söylemiyorum belli etmiyorum. Herşeyde olduğu gibi oyunlarda bile rezil bir milletiz, BF'de de ne zaman Türk'e denk gelsem ya haritanın dışında M1903'le yatıyor ya da binalarda shotgun'la pusuyor, toxic'lik içimize işlemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sohbeti gizle yada ps4 al ben tankla 50-0 oynarım banada çok laf ediyorlar takma kafaya boşver.
  • O kadar multi oynadım yabancılarla hiç başıma gelmedi böyle bir şey. Kaldı ki böyle bir şey olsa da adamlar haklı. Multilerin en kötü kitlesi Türkler ve Ruslar.
  • Benim birlik isminde TR var ben de maruz kalıyorum böyle sataşmalara. Oyununla cevap ver takma kafaya
  • internetteki muhabbetleri neden ciddiye alıyorsunuz ki? ya asosyal, şişko sivilceli bir insan bozması yada veletdir. normal şartlar altında karşınızda korkudan sesi titreyecek adamlar online olunca aslan kesilir. classic.
  • 340 oyun saatim var. chatten hiç kimseye bişey yazmadım.Okumadımda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak oyununa :) daha iyi böyle 3 4 keko yazarken oyunu kaybediyorlar dahada zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Prezidente

internetteki muhabbetleri neden ciddiye alıyorsunuz ki? ya asosyal, şişko sivilceli bir insan bozması yada veletdir. normal şartlar altında karşınızda korkudan sesi titreyecek adamlar online olunca aslan kesilir. classic.

Ben kavgadan çok korkarım ama kendimi savunmam gerekirse iyi savaşırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

quote:

Orijinalden alıntı: El Prezidente

internetteki muhabbetleri neden ciddiye alıyorsunuz ki? ya asosyal, şişko sivilceli bir insan bozması yada veletdir. normal şartlar altında karşınızda korkudan sesi titreyecek adamlar online olunca aslan kesilir. classic.

Ben kavgadan çok korkarım ama kendimi savunmam gerekirse iyi savaşırırım.

tamam
  • BF1'i aralıksız her gün oynarım. Oyunda 120 levele kadar vardık ve bu süreç boyunca özellikle oyuna hakim olduktan sonra ister istemez yorumlara daha çok sık bakar oluyorsun ve orada sizinde belirtiğiniz gibi ırkçılık çok fazlasıyla yapılıyor hele ki türküm deme mutlaka 32ye 32 oynadığın oyunda mutlaka 1 2 kişi çıkıp sövüp hem Türklüğü hemde Müslümanlığı tiye alıyorlar. Birde çok sık olmamakla birlikte bizimle aynı dili konuşup kanı bozuk olan arkadaşlar var onlarda sağ olsun hep Türklüğü hemde Müslümanlığa hakaret ediyorlar şahsen böyle bir tartışma içine kötüde olsa tecrübe edinerek girdim. Altı üstü oyun oynuyorsun stres atmak istiyorsun fakat yinede iş kalp kırmaya varabiliyor. Birde açık konuşmak gerekirse dayanamayıp Türklükle dalga geçenlere sövmüşlüğümde var e bir yerde insan seyirci kalamıyor sonuçta biz çokta sakin bir millet değiliz...Oyun bittikten sonra sadece kısa cümleler yazmak daha baki kalıyor veya oyun esnasında yönlendirici cümleler kurmak oyunu daha çok sevdiriyor fakat işin içine küfür girince hakaret girince oyun oynamak zulüm oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Türk'leri savunamıyorum ben artık, Türk oğlu Türk olsam da multi oyunlarda söylemiyorum belli etmiyorum. Herşeyde olduğu gibi oyunlarda bile rezil bir milletiz, BF'de de ne zaman Türk'e denk gelsem ya haritanın dışında M1903'le yatıyor ya da binalarda shotgun'la pusuyor, toxic'lik içimize işlemiş.

Kendi adına konuş senden rezili mi var Türk olduğunu söyleyemiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknet

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Türk'leri savunamıyorum ben artık, Türk oğlu Türk olsam da multi oyunlarda söylemiyorum belli etmiyorum. Herşeyde olduğu gibi oyunlarda bile rezil bir milletiz, BF'de de ne zaman Türk'e denk gelsem ya haritanın dışında M1903'le yatıyor ya da binalarda shotgun'la pusuyor, toxic'lik içimize işlemiş.

Kendi adına konuş senden rezili mi var Türk olduğunu söyleyemiyormuş.

Tamam reyis kızma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratAkbas

BF1'i aralıksız her gün oynarım. Oyunda 120 levele kadar vardık ve bu süreç boyunca özellikle oyuna hakim olduktan sonra ister istemez yorumlara daha çok sık bakar oluyorsun ve orada sizinde belirtiğiniz gibi ırkçılık çok fazlasıyla yapılıyor hele ki türküm deme mutlaka 32ye 32 oynadığın oyunda mutlaka 1 2 kişi çıkıp sövüp hem Türklüğü hemde Müslümanlığı tiye alıyorlar. Birde çok sık olmamakla birlikte bizimle aynı dili konuşup kanı bozuk olan arkadaşlar var onlarda sağ olsun hep Türklüğü hemde Müslümanlığa hakaret ediyorlar şahsen böyle bir tartışma içine kötüde olsa tecrübe edinerek girdim. Altı üstü oyun oynuyorsun stres atmak istiyorsun fakat yinede iş kalp kırmaya varabiliyor. Birde açık konuşmak gerekirse dayanamayıp Türklükle dalga geçenlere sövmüşlüğümde var e bir yerde insan seyirci kalamıyor sonuçta biz çokta sakin bir millet değiliz...Oyun bittikten sonra sadece kısa cümleler yazmak daha baki kalıyor veya oyun esnasında yönlendirici cümleler kurmak oyunu daha çok sevdiriyor fakat işin içine küfür girince hakaret girince oyun oynamak zulüm oluyor

Allah Türk'ü korusun ve cücütsün kardeş.

• Genelde almanlar bunu yapıyor siz katilsiniz diye bi başlıyorum soykırım hitler piece of nazi dogshits falan susuyorlar

Operasyonlarda defender takımda att plane ile gömçürünce coşuyolar genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatte yazılanları bu kadar ciddiye alanları görünce acıyorum
  • Adamlara kızamam çünkü haklılar. Mahvettiler Türk ırkının itibarını hem başımızdakiler hemde iğrenç oyuncu kitlemiz.
  • Türkler dışında adının başında milliyetini yazan millet görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Türkler dışında adının başında milliyetini yazan millet görmedim.

çekler, belçikalılar felan gördüm ben.
  • Almanlar dünyanın en ırkçı milletlerinden biridir. Oyunu Avrupa sucularinda oynadığımız için heran bir almanın başka bir millete ırkçılık yaptığını görebilirsiniz. Bu sebeple sizde direk onlara ırkçılık yapın. Ordu kurmalarının yasak olduğunu güçsüz olduklarini, savaşmayı anca bilgisayar oyunlarında yapabileceklerini. Hatta Suriye'nin bile daha fazla askeri olduğunu filan yazın. Hitler'i ve Nazilerin hatirlatin. Susmayi bırak oyundan bile çıkabilirler o derece deliriyolar bunları yazinca. Ama tüm bunlara rağmen bizim oyuncu kitlemiz cidden çok rezil. Sürekli söven ve oyunun buglarini kullanan oyuncular hep ya Rus yada Türk oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 22 Aralık 2017; 12:58:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.