My character was hacked My id is **** My kesn code from last premium is ********************************* My items are chitin set degree 7 raptor degree 7 totamic spear degree 7 and 5 green chests My email adress is *********** Please replace those items to my character Thanks for your helps karakterim hacklenmişti ve boyle bir ticket attım cvp olarak
Hail *****, Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Please resubmit this response under the “General” category so that we may better assist you. Currently our departments do not have the ability to forward this to the appropriate personnel at this time. We apologize for this inconvenience and thank you for playing Knight Online. Regards, Knight Online Support Team
geldi;ne yapmalıyım yardım edin bu bilgiler dısında daha neler gondermeliyim desteginizi bekliyorum
Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Lütfen altında bu yanıtı tekrar teslim et; Genel; Kategori öyle ki biz daha iyi, sana yardım edebiliriz. Güncel olarak bizim bölümlerimizin, bu sefer uygun personele bunu iletmesi için yeteneği yok. Biz, bu rahatsızlık için özür dileriz, ve şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederiz. Saygılar, internet üzerinde şövalye, takımı destekler..
yani benim burda yapabilcegim bişi yoq mu butun bilgilerimi gondermeye calıstım off off
quote:
Orjinalden alıntı: Pahjcp
Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Lütfen altında bu yanıtı tekrar teslim et; Genel; Kategori öyle ki biz daha iyi, sana yardım edebiliriz. Güncel olarak bizim bölümlerimizin, bu sefer uygun personele bunu iletmesi için yeteneği yok. Biz, bu rahatsızlık için özür dileriz, ve şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederiz. Saygılar, internet üzerinde şövalye, takımı destekler..
olay budur işte
quote:
kardes hemen bele$cilik yapma programla cevirmissin hic bir sey anlasilmiyor
ben sana ne yazdiklarini soyleyeyim Mesaji yanlis bolume yollamissin diyor genel bolume yollarsan yardim edeceklermis
Yeterli bilgi yok diyor. Nasıl hiçbirşey anlaşılmıyor ..
quote:
Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR
ben sana ne yazdiklarini soyleyeyim Mesaji yanlis bolume yollamissin diyor genel bolume yollarsan yardim edeceklermis
Genel bolumu neresi oluyor
Onu bende bilmiyorum isde
quote:
Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR
Onu bende bilmiyorum isde
Bana laf atmak kolay tabi ..
cidden yha bu genel bölüm neresi bende görev takılarını istedim (yakmıştım) banada genel bölüme yaz dedi
up!
up!
KANKA BEN BU YAZIYI PRO ÇEVİRİDEN ÇEVİRDİM BÖLE YAZDI
Benim karakterim, benim idimin olduğu kesildi, **** benim kesnim, sondan primi kodlar ********************************* benim adetlerim, chitindir, derece7 7 derecenin totamic, dereceyi7e sapladığı raptoru koy, ve5 göğüs benim email adressim olan yeşil renktir, *********** benim karakterimin, için attım cvp olarağın seslendiği biletin olduğu karakterim hacklenmişti ve boyle birin olduğu senin yardımlarına teşekkür ettiği adetlerin olduğu lütfen değiştir o olduğu, *****, şövalyeye müşterinin desteklediği onlineyle temas kurmak için sana teşekkür ederim. Bu kadar altında yanıt kategorinin olduğu “General”'ı lütfen tekrar teslim et, öyle ki biz daha iyi, sana yardım edebiliriz. Güncel olarak bizim bölümlerimizin, bu zaman olan personel uyguna bu kadar iletmesi için yeteneği yok. Biz, bu için rahatsızlıktan özür dileriz, ve, şövalyeye Online oynamak için sana teşekkür ederiz. Dilekler, Online'nin, takımı desteklediği şövalye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme