Cihaz sıkı bir takip sonrası 2 farklı pazaryerinde satılırken tespit edilip, kolluk kuvvetleriyle birlikte geri alınmıştır. Merhaba arkadaşlar, XXXXXXXXXXXXX ürün kodlu ve takip eden bilgilere sahip cihaz 15 Nisan 2022'de İstanbul/Maltepe'de çalınmıştır. IMEI:XXXXXXXXXXXXX Cihazın son Windows bilgileri:
Laptop al-sat işleriyle ilgilenen kişiler tarafından arama motoru sonuçlarında görünebilmesi maksadıyla bu başlığı açıyorum. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d0RuK -- 15 Mayıs 2022; 13:0:18 > |
Çalınan MSI Laptop Bulunmuştur
-
-
geçmiş olsun, nasıl çalındı ? kafede masanın üstünden mi yürüttüler yoksa eve mi girildi ?
-
Merhaba, teşekkürler
Daha net ifadeyle dolandırılma vakası. Bir yere emanet edilen cihaz "Beni X kişi gönderdi bilgisayarı almaya geldim" diyerek alındı
-
Hocam nasıl emanete bıraktınız öyle değerrli bir bilgisayarı emanet verdiğiniz kişiye dava açın sorumlu biri olsa vermezdi
-
Mekanın sahibi olduğunu iddia eden kişi, emanet alan kişiyi de tanıdık müşteri gibi arıyor "Ben X, sana bir torba bırakacaklar rica etsem alır mısın, yakınım gelip alacak diye"
Ben cihazı bırakıyorum "X Hanım alacak" diyorum, tamam haberim var diyor. Öyle deyince tamam diyorum dükkan bunların gerçekten.
"100 mt ötede kuyumcu da bizim. Bilgisayarın ikinci el olduğunu bilmiyorlar, bu yüzden siz oraya bırakın ödemeyi eşimden alırsınız" diyor.
Kuyumcuya gittiğimde öyle birini tanımıyorum diyorlar, geri döndüğümde bilgisayar gitmişti.
-
Geçmiş olsun hocam, umarım en yakın zamanda bulunur.
-
Geçmiş olsun güzel laptopmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X