Bunlardan farklı alternatifler de var farklı markalarda. Fiyat da değişiyor. Şu markaya bulaşma veya şu marka çok iyidir dediğiniz var mı?
Şimdiden teşekkürler.
güncel
Hocam merhaba. SSD muhtemelen uyacaktır. Ram konusunda ise ana kartınla uyum önemlidir. MSI forumlarına veya buradaki MSI bölümüne sor derim.
quote:
MSI GF65 THIN 9SD-005XTR İşlemci: Intel Core i5-9300H (8M Cache, 2.40 GHz - up to 4.10 GHz) Chipset: Intel HM370 Hafıza: DDR IV 8GB (2666MHz) Hafıza yuvası: 2 Slot Maksimum Hafıza: Max 64GB HDD: 512GB NVMe PCIe SSD
O bilgisayarın içinde zaten 512 GB'lık bir M2 NVMe SSD yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: MarcosDH
quote:
MSI GF65 THIN 9SD-005XTR İşlemci: Intel Core i5-9300H (8M Cache, 2.40 GHz - up to 4.10 GHz) Chipset: Intel HM370 Hafıza: DDR IV 8GB (2666MHz) Hafıza yuvası: 2 Slot Maksimum Hafıza: Max 64GB HDD: 512GB NVMe PCIe SSD
O bilgisayarın içinde zaten 512 GB'lık bir M2 NVMe SSD yok mu?
evet var ama yetersiz kalıyor. Arttırmak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20
Hocam merhaba. SSD muhtemelen uyacaktır. Ram konusunda ise ana kartınla uyum önemlidir. MSI forumlarına veya buradaki MSI bölümüne sor derim.
Merhaba hocam, uyumlu olacak evet onu araştırdım. Ancak uyumlu olanlar arasından hangisini seçmeliyim o konuda kararsız kaldım. 200-300tl fiyat farkı var markalar arasında.
abuzerakelA
kullanıcısına yanıt
Hocam markaları iyi araştırın. Kaliteler yakınsa ucuz olanı alın derim. Fakat unutmayın bu iş biraz da şans işi oldu. Kardeşim HDD aldı bozuk çıktı değiştirmek zorunda kaldık. Birkaç gün uğraştırdı. Amcaoğlunun hesabıyla almıştık. Çocuk karşıyı haşladı da değişim oldu.
evet var ama yetersiz kalıyor. Arttırmak istiyorum.
Alıntıları Göster
Arttırmak derken?
Arttırmak için bilgisayarın içinde ikinci bir M2 slotu olması gerekir. Yoksa boşuna almayın.
Anakartın özelliklerine göre, boşta bir SATA slotu var galiba. Eğer öyleyse, sadece SATA SSD alınabilecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: MarcosDH
Arttırmak derken?
Arttırmak için bilgisayarın içinde ikinci bir M2 slotu olması gerekir. Yoksa boşuna almayın.
Anakartın özelliklerine göre, boşta bir SATA slotu var galiba. Eğer öyleyse, sadece SATA SSD alınabilecektir.
Alıntıları Göster
Evet hocam çift slot var bir tanesi boş geliyor :)
Halihazırda üzerinde bulunan NVMe PCIe SSD gibi bir tane daha alıcam yani. Üzerinde 512gb var, ben 1tb alayım dedim ama çok pahalı, 1.000 tl civarı. O yüzden şimdilik 512 gb alıcam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme