Şimdi Ara

K530i vs W810i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki üründe çok şık ben direk konuya giriyorum kısa zaman içinde telefon alıyorum ve seçim hakkımı 2 ürüne kadar indirdimm....GALİBAİki ürün de 300ytl garantili (TELPA) ve sıfır. Siz olsaydınız tercihiniz hangi ürün olurdu...Birde bu telefonda işlemci farkı performansı ne kadar etkiler K530i ARM9 194 AOT işlemciye sahip w810i ARM9 108 AOT işlemciye sahip ama entegre flashı var...Neyse yardımınızı bekliyorum teşekkürler..

Galiba K550i de hoş gibi :(
    Arkadaşlar telefon ile çok mesaj yazan biriyim bunu da eklemek istedim çünkü sonyericsonlarda galiba tuş takımı problemi çok oluyormuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey44719 -- 25 Temmuz 2008; 1:56:07 >

• Çok mesaj yazan biriyseniz K550i'yi kesinlikle listenizden silmeniz gerekiyor. Tuşların kullanımı kolay ama donanımsal bir hata var. Seri basılsa bile geç tepki veriyor.. Ve yazmak istediğinizi yazamıyorsunuz...

Makro çekim ve entegre flash önemli değilse K530i'yi tavsiye ederim. Hem çok daha yeni bir model hemde W660i'ye çevirdiğinizde tamamen sorunsuz bir Walkman oluyor... İnternet tuşu da Walkman tuşu oluyor...
  • benim babamda k530i var ama kesinlikle öyle bir problem yok ama ben w810i yi tavsiye ederim ben böyle güzel telefon görmedim
  • entegre flash çok çok önemli değil ama ftograf çekim kalitesi önemli daha da önemlisi bu aralarındaki işlemci farkı çok fark oluşturur mu ?walkman özelliği çok önemli değil benim için k530i çok şık görünuyr ama entegre flash yok acaba fotograf cekimleri nasıl
  • k 530 w 810 foto konusunda w 810 daha iyi bir modeldir

şıklık görüntü k 530 modelinde eski bir model olmasına rağmen bende w 810 modelini öneririm
  • Her iki model arasından W810i daha iyi bir tercih olacaktır.
  • arkadaşlar tavsiyeleriniz ışığında sanırım w810i alıcam.Pişman olmayacağımdan eminim....

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    k750i mi w300i z550i w700i mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aldınmı ?
  • ben k550 yada k530 öneriyorum.w810 herkeste var yani son zamanlarda

Daha ince bir telefon istiyorsan k550,k530
    k550 mesaj yazarken bir problem olacağını zannetmiyorum.1 haftada çok rahat alışıyorsun zaten.Donanımsal bir hatasıda yoktur
  • W810 daha iyi bir tercih gibi görünüyor.Biraz ondan biraz bundan.
    Auto Focus lu kamera,Rds Radyo,el feneri gibi kullanılan iki led ışık.Turuncu şık menülü Walkman1.0 çalar.
    K530 un daha hızlı işlemci ve Yüksek çözünürlükte (Qvga) Video Oynata bilme üstünlüğü var.
    W810 öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 27 Temmuz 2008; 0:31:45 >
  • şimdiden güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.