Şimdi Ara

K55VJ-SX077D Aygıt Yöneticisi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar k55vj-sx077d aldım yeni malum freedos driverları fln herseyi kurdum yalnız aygıt yöneticisine girdigim zaman diger aygıtlar sekmesinde bilinmeyen aygıt, ethernet denetleyicisi, PCI basit iletisim denetleyicisi kurulmamıs sekilde sarı ünlem işaretli görünüyor. Lütfen yardım bunları nerden yükleyebilirm hangi dosyayı kurmalıyım ne yaptıysam fayda etmedi kutunun icinden gelen cd deki dosyaları da kurdum olmadı yada ben bulamadıysam hangisi oldgunu söyleyin yardımlarınızı bekliyorum... (bu arada isletim sistemim win7 64bit ultimate)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brackened -- 28 Kasım 2012; 16:56:22 >

• Asus'un sitesinden modeli girerek ethernet sürücüsü yani lan sürücüsünü kurmanız gerekir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Asus'un sitesinden modeli girerek ethernet sürücüsü yani lan sürücüsünü kurmanız gerekir,

yardımın icin cok tesekkürler kurdum düzeldi . fakat 2 tane daha ünlemli sürücü var yukartta belirtigm gibi bilinmeyen aygıt ve PCI basit iletisim denetleyicisi bunları nasıl halledebilrim...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Asus'un sitesinden modeli girerek ethernet sürücüsü yani lan sürücüsünü kurmanız gerekir,

yardımın icin cok tesekkürler kurdum düzeldi. fakat yukarda da belirtigim gibi 2 tane daha ünlemli sürücü var PCI basit iletisim denetleyiciisi ve bilinmeyen aygıt bunları nasıl halledebilrim ...?
  • http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&p=3&m=K55VJ&hashedid=hJfMzzIdAXKKzebo sürücüler bölümünde (diğerleri) yazan bölümdeki sürücüleri indirin sürücülerin hepsini kurdunuz mu sonuçta sorununuz eksik sürücü yüklemenizden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aygıt yöneticisinde 2 bilgisayar
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.